Graszoden kopen in Rijsbergen

Graszoden vormen de tuin. U kunt prachtig genieten van uw tuinen om uw woning door graszoden te kopen. Graszoden kope in Rijsbergen is eenvoudig en snel te doen via de website. Graszoden kopen vormen tevens de natuur om uw huis in het groene mooie Rijsbergen. Graszoden kunt u zelf uitleggen in uw tuin. Misschien heeft u wel een nieuwe tuin en bent u nog bezig met het ontwerpen van uw tuin. Graszoden kunnen de uitkomst bieden voor mooie openheid in de tuin tussen bloemen, planten, vlonders, terassen en vijvers. Graszoden brengen tevens diversiteit en variatie in uw tuin waar u creatief en eindeloos mee kunt ontwerpen. Graszoden hechten hun wortels aan een ondergrond van zwarte aarde. Hierover kunt u de graszoden uitrollen. Graszoden kopen via de website geeft u de keuze om te leveren of om af te halen.

Wijken in Rijsbergen

Graszoden koopt u zowel voor de nieuwbouw of bestaande gezinswoning. Graszoden kopen kan altijd, of u nou uw tuin nog moet ontwerpen, leggen of moet renoveren. Ze zijn tevens legklaar. Rijsbergen ligt in het mooie natuurlijke noord Brabant. In het gemeentelijke gebied van Zundert. De Ruyterhof in Rijsbergen bevat enkele nieuwbouw woningen en projecten die vrijstaand zijn. Om deze woningen kunnen mooie groene tuinen worden gelegd. Ook kunt u bij een bestaande woning altijd opnieuw gras leggen met graszoden zodat uw gazon weer een frisse uitstraling krijgt. De Ruyterhof is een mooie groene buurt met veel natuur, water, bomen en planten. Ook de Groene Kamers heeft enkele vrijstaande sociale koopwoningen gerealiseerd, vlakbij het het water.

Natuur in Rijsbergen en omgeving

Graszoden kopen doet u voor uw achtertuin in Rijsbergen. Uiteraard kunt u uw tuin een dagje verlaten om in de mooie natuur te wandelen van Rijsbergen in de gemeente Zundert. De Pannenhoef is een mooie natuurgebied voor recreatief gebruik in Rijsbergen en de omgeving. Het gebied omvat bossen, heide en weilanden en is 706 hectare groot. Ook maakt dit natuurgebied onderdeel uit van de Stichting Brabants Landschap. Natuurgebied de Vloeiweide heeft een stukje geschiedenis uit WO II. Dit mooie landschap draagt leed met zich mee uit deze periode. Het oude boswachtershuis wat er ooit stond is een oorlogsmonument geworden omdat er een heel boswachtersgezin ter plaatse om het leven is gebracht door de Duitsers. Verder is er een wandelroute van 3,5 km en kunt u hier de elegante ree aantreffen aan de randen van de bossen. Het landschap is weelderig en ruig. 

Bezienswaardigheden in Rijsbergen

Rijsbergen heeft een prachtig kasteel, het Bouvigne wat een plaatje opzich is. Dit kasteel ligt prachtig aan het water tussen al het groen. Daarom leent dit kasteel zich uitstekend als trouwlocatie voor de mooiste trouwfoto’s. Niet ver van Rijsbergen ligt de bruisende stad Breda met haar mooie centrum, musea en historische gebouwen. Er liggen kasteel slotten in de buurt aan het water en op de grote markt in Breda kunt u uw hart uitleven tijdens het winkelen. Ook kunt u gezellig uitgaan en gaan uiteten in Breda. Het Begijnhof van Breda is een mooi binnenhofje in een prachtige groene tuin met groen gras om eens heerlijk in de zon te gaan zitten op een warme zomerdag. U kunt hier ook mooi fotograferen, denk aan trouwfoto’s op de mooie klassieke binnenhofje. Rijsbergen heeft dus een mix van natuur en stads attracties in de mooie stad Breda.

Klantervaringen in Rijsbergen

Klantervaring van Alex  uit Breda

“Perfecte kwaliteit”

Eenvoudig bestellen, geleverd volgens afspraak en een uitstekende kwaliteit!

Alex - Breda - 2020-03-18
Klantervaring van Leo uit Wagenberg

“Top”

Overzichtelijke website, duidelijke uitleg en eenvoudige bestelprocedure Kwaliteit van de stipt volgens afspraak geleverde graszoden was uitstekend.

Leo - Wagenberg - 2020-03-20

Graszoden bezorgen Rijsbergen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Rijsbergen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Rijsbergen

Veelgestelde vragen in Rijsbergen

Hoe snel kunnen graszoden in Rijsbergen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Rijsbergen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.