Graszoden kopen in rijkevoort

Het Brabantse Rijkevoort werd in het verleden gekenmerkt door een moerassig gebied,

De oudste informatie die bekend is over Rijkevoort dateert uit het jaar 1487. Met minder dan 1700 inwoners in 2020 is Rijkevoort een kerkdorp en maakt het deel uit van de gemeente Boxmeer. Een huis kopen in Rijkevoort zorgt dat u komt te wonen in een klein dorp. 

Als u zich aan het oriënteren bent op de woningmarkt, dan biedt Rijkevoort u te koop aangeboden bestaande woningen waar u uit kunt kiezen. Voor een nieuwe woning zult u iets verder dan Rijkevoort moeten kijken.  In Boxmeer kunt u een nieuwbouwhuis kopen. Hiermee blijft u toch in de nabijheid van Rijkevoort.

Graszoden kopen in Boxmeer

Besluit u in Boxmeer uw huis en graszoden te kopen, dan kunt u rekenen op een woonomgeving die u na een drukke werkdag de nodige ontspanning biedt. De ligging van het Maashaeghe Park is namelijk bij de Maas. Een prachtig uitzicht en het geluid van vogels zullen hier dagelijkse kost worden. Hier een huis kopen, biedt u een ruim aanbod op het gebied van natuurlijk schoon, rust en ruimte.

Bij het ontwikkelen van dit project is goed aandacht besteed aan een parkachtige uitstraling. U kunt uw eigen bijdrage leveren aan de natuurlijke uitstraling van uw tuin door voor de ruimte bij uw huis graszoden te kopen. Net als het project zelf creëert u hiermee een groen en natuurlijk geheel.  De graszoden zijn goed door uzelf te leggen. Het moment waarop u de graszoden gaat kopen en leggen is geheel aan u. 

Wel kan het goed zijn om na te denken over het kopen van graszoden tijdens de bouw van uw woning. Dit heeft meerdere voordelen. Zo heeft u al voor de verhuizing een prachtig groene weide gecreëerd, maar spreidt u ook de werkzaamheden.  Tel daarbij op dat uw woning schoon blijft door het plaatsen van graszoden en de keuze zal snel gemaakt zijn. De bouwgrond wordt zo niet in uw woning gelopen en dat scheelt u veel narigheid achteraf.

Duurzaamheid nieuwbouwwoning 

Bij een nieuw te bouwen huis kunt u de nodige duurzame maatregelen doorvoeren.

Dit resulteert in een huis dat op een milieuvriendelijke manier tot stand komt. Aandacht voor duurzaamheid zal de komende jaren alleen maar toenemen. Wanneer u tijdens de bouw zoveel mogelijk duurzame maatregelen toepast, zult u in de toekomst geen grote verbouwing tegemoet hoeven te zien. Van zonnepanelen tot vloerverwarming en van isolatie tot ledverlichting. Allen dragen ze bij aan respect voor de natuur, maar ook aan lastenverlichting op het gebied van energielasten.

Uw graszoden in de tuin kunt u met ledlampen simpel en doeltreffend verlichten. Zo heeft u ook in de avonduren en de donkere maanden van het jaar een prachtig verlichte tuin. Schuldig hoeft u zich niet te voelen over het verlichten van uw graszoden. Door zonnepanelen op uw dak te plaatsen, wekt u uw eigen energie op. Genieten van de graszoden wordt u zo wel heel eenvoudig gemaakt.

Klantervaringen in rijkevoort

Klantervaring van Wim van dijk uit Katwijk aan Zee

“Top kwaliteit ”

Volgens afspraak, top kwaliteit en netjes geleverd. Ondanks alle vooroordelen van het online kopen moet ik zeggen dat deze aankoop het aanbeveling waard is. Webshop is zeer gebruiksvriendelijk.

Wim van dijk - Katwijk aan Zee - 2020-06-18
Klantervaring van Martin uit Nijmegen

“Snelle levering van mooie verse zoden”

Na wat rondkijken op intenet deze zoden aangeschaft, naast de kwaliteit was de levering de volgende dag mede doorslaggevend, Ik heb gekozen voor sterk premium speel gras.

Martin - Nijmegen - 2020-05-11

Graszoden bezorgen rijkevoort

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in rijkevoort en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor rijkevoort

Veelgestelde vragen in rijkevoort

Hoe snel kunnen graszoden in rijkevoort geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar rijkevoort?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.