Graszoden kopen in Rijen

Rijen is een plaats uit de gemeente Gilze en Rijen wat behoort tot de provincie van Noord-Brabant. Met een inwonersaantal van maar liefst 16.700 inwoners is het tevens de grootste plek binnen deze gemeente. Met een rijke geschiedenis, verschillende monumenten en natuurgebieden kent Rijen vele mooie plekken. Dit maakt deze plaats een geweldige omgeving om te gaan wonen.

Bent u ook haastig op zoek naar een eigen plek binnen deze gemeente? Bent u specifiek op zoek naar een plek in Rijen? Zoekt u daarnaast nog mooie graszoden waarmee u uw tuin prachtig kunt maken? Dan heeft u geluk, want onze webshop biedt graszoden van hoge kwaliteit, tegen een scherp tarief en met een snelle levering. Onze producten kunt u met gemak kopen via onze webshop. Voor meer informatie hierover raden we aan om naar de onderkant van deze pagina te gaan.

Ruim en modern wonen in Rijen

Graszoden kopen bij Belle van Zuylen

Bij Belle van Zuylen komt een prachtig stuk nieuwbouw. Binnen de nieuwbouwwijk De Vliegende Vennen worden op dit moment nog zes nieuwe huizen gebouwd. Hier woont u op een ideale ligging, dicht in de buurt van de dorpskern van Rijen. Bovendien vindt u hier alle nodige voorzieningen, zijn er groene plekjes en is het een ideale plek voor kinderen om te spelen.

De huizen zelf hebben unieke eigenschappen. Zo wordt er gebruik gemaakt van rood metselwerk in een donker tintje, zijn de kozijnen wit gemaakt en zijn er verschillende detailleringen te zien. Dit alles zorgt ervoor dat de woningen een typische jaren 30 uitstraling hebben. Daar boven op zijn ze wel modern gebouwd met duurzame karakteristieken, zijn ze ruim en zijn ze volledig gasloos.

Maar het leukste bij deze woningen zijn de tuinen die hierbij komen. Deze tuinen bieden veel ruimte voor u en het gezin om er wat moois van te maken. Door graszoden te kopen kunt u hier bijvoorbeeld een groen grasveld leggen. Vaak is dit de ideale oplossing wanneer u nieuwbouw een duurzaam en groen karakter wilt geven.

Een huis kopen in Rijen centrum

Hoewel Belle van Zuylen een mooi nieuwbouwproject is waar u fijn kunt wonen, is het centrum van Rijen misschien wel het mooist. Dit is te danken aan de rijke historie van het dorp, met mooie rijksmonumenten, oude huizen en een gezellig centrum met winkels.

Binnen het dorpscentrum kunt u daarom geweldig wonen. Zo is het mogelijk om de ochtenduren te gebruiken voor wandeling met een hond door het park heen. De middagen kunt u spenderen in het centrum door langs winkeltjes of terrasjes te gaan. Daarnaast is de avond goed om in volle rust en ontspanning in uw tuin te zitten. Wilt u bijvoorbeeld op een groen gazon zitten? Dan kunt u via de webshop van ons graszoden kopen. Op een groen gazon kunt u vaak heerlijk ontspannen. Met een tuinstoel, een drankje en wat muziek zijn dit vaak ultieme relaxmomenten.

Dorp & Omgeving Rijen

Zoals eerder vermeld is Rijen een plek met historie. Ga bijvoorbeeld langs de Maria Magdalenkerk. Dit is een relatief nieuw gebouw uit het jaar 1906. Meer een natuurliefhebber? In het oosten van Rijen vindt u de Kleine Leij en Grote Leij. Dit zijn rivieren die zich uitstekend lenen voor een fijne wandeling, fietstocht of om te vissen.

Klantervaringen in Rijen

Klantervaring van Wouter uit Rijen

“Super! Top kwaliteit en goede levering ”

Een simpel bestelproces, snelle en klantvriendelijke levering en het belangrijkste, prachtig groen en stevig gras

Wouter - Rijen - 2020-06-06
Klantervaring van Eline uit S gravendeel

“Zeer tevreden, zeker aan te bevelen”

Wij zijn zeer tevreden met de graszoden van graszodenkopen.nl. De levering was erg snel en ze werden keurig verpakt, op een pallet geleverd. Een paar jaar geleden hebben we bij de plaatselijke tuinwinkel graszoden gekocht. Daar waren we totaal niet tevreden over. De graszoden (schaduwgras) van graszodenkopen.nl voelden kwalitatief veel beter aan. We hebben ze kunnen leggen zonder dat er scheuren in kwamen. Inmiddels 5 dagen verder en het gras ziet er nog steeds mooi uit. Wat wij ook erg fijn vonden was dat er een duidelijk boekje bij zit met de uitleg over hoe je het gras moet onderhouden.

Eline - S gravendeel - 2019-09-25

Graszoden bezorgen Rijen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Rijen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Rijen

Veelgestelde vragen in Rijen

Hoe snel kunnen graszoden in Rijen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Rijen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.