Graszoden kopen in ravenstein

Ravenstein is een Nederlandse stad aan de Maas, deze valt onder de gemeente Oss. Het stadje is te vinden in onze zuidelijke provincie Noord-Brabant. Het stadje kent ruim 3.000 inwoners in het jaar 2020. Ravenstijn is lang een zelfstandige gemeente geweest samen met een aantal dorpen dat hier omheen lag, 11 om precies te zijn. Ravenstein kende eerst rond de 8.500 inwoners., inmiddels heeft het kleine stadje er een stuk minder. Ondanks dat de oppervlakte, maar iets meer dan 5.5 vierkante kilometer bedraagt, zijn er genoeg mogelijkheden wanneer u Graszoden wilt kopen in Ravenstein. Wij leveren graszoden in Ravenstein, u kunt deze online kopen en laten bezorgen, of u kunt deze zelf komen ophalen.

Welke nieuwbouwprojecten zijn er aan de gang in Ravenstein?

Ravenstein is momenteel bezig met een aantal Nieuwbouwprojecten in de plaats zelf en in de omgeving. Wanneer u graszoden wilt kopen in Ravenstein dan liggen hier genoeg mogelijkheden.

Ravenstein is bezig met het zetten van stappen richting meer woningen. Op de plek Hooghuis, en in het klooster zijn er vorig jaar in het najaar van 2020 meer details naar buiten gekomen. Het startsein voor het verbouwen van het klooster is inmiddels allang gegeven. En, er zijn plannen op de Kolk, dit plan moet binnen anderhalf jaar op zijn minst 80 of zelfs meer nieuwe woningen verzorgen.

Een oude middelbare school. 

Er stond een oude middelbare school in Ravenstein waar nu 25 huizen komen te staan. Elk hebben ze een eigen voor- en achtertuin. Er komen 12 sociale huurwoningen, deze komen in twee blokken verdeeld. Een blok van vijf en een blok van zeven. Daarnaast komen er nog 13 koophuizen bij. Deze komen bij elkaar in blokken verdeeld per twee of drie. Dit is nog niet helemaal zeker.

Graszoden kopen in Ravenstein wordt hiermee een stuk interessanter gemaakt. Ravenstein heeft grootste plannen. De woonwensen van de mensen in Ravenstein zijn ook afwijkend van die van andere mensen. Daarom is het soms lastiger om u hieraan aan te passen. Voor starters is er meestal meer een voorkeur voor kleinere woning. Zij hoeven niet per definitie een grote tuin. Dit kan ook liggen omdat de stad gunstig ligt vergeleken met Nijmegen.

Ravenstein wilt verder groeien. 

De nieuwbouw in Ravenstein is enigszins aan de late kant. Het aantal inwoners van Ravenstein is al jarenlang aan het afnemen. Ravenstein staat slechts op plek vijf in de lijst van plekken in de gemeente Oss. Maar, nieuwe projecten geven hoop. Ook met graszoden kopen in Ravenstein zult u zien dat er straks weer heel veel potentie is. Want, Ravenstein focust zich ook meer op groener worden.

In het Brabantse stadje staat er behoorlijk wat op de planning. Ook rond de mooie Luciakerk, het oude gemeentehuis en een aantal andere plekken worden er grootste plannen uitgevoerd en de nieuwbouw zal de stad bruisender moten maken. De vraag is echter wel, hoe moeten we verder daarna? Want, het is nu niet bepaald een stadje dat een hoop mogelijkheden biedt op het gebied van ruimte. Het is een stadje dat behoorlijk ingesloten zit tussen allerlei watervoorzieningen. Voor nu zijn er een hoop plannen, maar dit biedt wel onzekerheid voor de toekomst. Maar, het is ook een plaatsje van creatieve oplossingen. Dus, er is het volste vertrouwen, ook in projecten voor de toekomst.

Klantervaringen in ravenstein

Klantervaring van Gert-jan uit Haren

“Probleemloos ”

Graszoden stonden mooi dichtbij het aante leggen gazon. Uitstekende kwaliteit. Vlotte levering en door de track en trace code. Zuivere tijd van aankomst

Gert-jan - Haren - 2019-09-19
Klantervaring van Terence uit Wijchen

“Goede stevige schaduwgraszoden, voor de deur geleverd”

We hebben schaduw graszoden besteld en deze zien er robuuster uit dan de speelgras zoden die de overburen hebben. De zoden waren goed vochtig, mooi op maat gesneden en eenvoudig (zelf) te leggen. Het resultaat ziet er goed uit,

Terence - Wijchen - 2020-06-11

Graszoden bezorgen ravenstein

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in ravenstein en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor ravenstein

Veelgestelde vragen in ravenstein

Hoe snel kunnen graszoden in ravenstein geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar ravenstein?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.