Graszoden kopen in putte

Er zijn mensen die in hun dagelijkse activiteiten de grens opzoeken. Weer anderen kopen een woning vrijwel letterlijk op de grens. Maar zo erg als in andere plaatsen, waar de Nederlands-Belgische grens soms dwars door woningen heen loopt, wordt het in grensdorp Putte niet. Maar er bestaat wel een Nederlands deel en een Belgisch deel. Een dorp in twee landen en drie gemeenten. Ook al ligt de plaats op de grens, voor uw bestelling van graszoden maakt het geen verschil. Deze kunt u online kopen en dan worden de graszoden bij u thuis afgeleverd. Het Nederlandse deel van Putte heeft ongeveer 3.750 inwoners, dus de plaats is klein en rustig. Wanneer u bovendien een natuurliefhebber bent, dan bent u in Putte helemaal op uw plek. 

Divers landschap

Putte ligt op de Brabantse Wal, een in het oog springende verhoging in het landschap. Vanuit hier werd vanaf het jaar 1247 het omringende veenlandschap ontgonnen zodat bewoning mogelijk werd. Eeuwen later legde de bevolking zich toe op land- en bosbouw. De grond in Putte is erg vruchtbaar en daardoor zeer geschikt voor graszoden. Het landschap is enorm divers: rondom Putte zijn er bossen te vinden, maar ook weidegronden en uitgestrekte heidegebieden zoals de Kalmhoutse Heide. Ten westen van Putte vindt u het Moretusbos, beschermd door Staatsbosbeheer. Bijzonder is dat de bevolking van Putte, degenen die het bos ooit hadden aangelegd, tot 1980 de toegang werd ontzegd, tot aan de aankoop door Staatsbosbeheer. Daarna werd het Moretusbos opengesteld voor het publiek.

Wielerevenement

Wanneer u van wielrennen houdt bent u op uw plek in Putte en omstreken. Elk jaar wordt er een wielerwedstrijd georganiseerd genaamd de “Nationale Sluitingsprijs”. Het is de laatste wedstrijd van het Belgische wielerseizoen en deze wordt halverwege oktober verreden. Tijdens het evenement kunt u kaartjes kopen voor een loterij, zodat u tijdens de trekking van deze zogenaamde steunkaarten leuke prijzen kunt winnen. Het is ook de plek om de inwoners van Putte beter te leren kennen. De gemoedelijkheid van de bevolking van Putte ziet u ook terug in het plaatselijke café of op de markt.

Voorzieningen Putte

Uw dagelijkse boodschappen kunt u in Putte kopen. De plaats is niet groot maar heeft diverse voorzieningen zoals supermarkten en andere winkels die ook op zondag open zijn. Er is een huisarts, tandarts en een apotheek aanwezig. De kinderen kunnen in Putte naar de peuterspeelzaal en de basisschool. En wilt u gaan sporten in Putte? Er zijn meerdere mogelijkheden om individueel voldoende fit te blijven of mee te doen met competitieve sporten. En dan natuurlijk op sportvelden waar graszoden gelegd zijn, zodat er op hoog niveau gespeeld kan worden.

Huis kopen Putte

Anno 2021 worden er in Putte en directe omgeving geen nieuwbouwprojecten gestart. Maar er zijn in Putte leuke bestaande woningen die aan uw eisen zullen voldoen. En deze huizen die u kunt kopen hebben vaak ruime tuinen waar uw graszoden gemakkelijk en snel gelegd kunnen worden. Dit kan eenvoudig door u zelf gedaan worden, het bespaart u tijd en geld en het is met mooi weer heerlijk om te doen. Graszoden zijn ook prima te gebruiken als ondergrond tijdens een tuinfeest met veel mensen. Natuurlijk zijn ze gemakkelijk te vervangen, mocht het een keer nodig zijn.

Klantervaringen in putte

Klantervaring van Tilly van arendonk uit Roosendaal

“Makkelijk, snel, kwalitatief goed”

Ze komen hun afspraken na. Mailtjes zijn duidelijk en behulpzaam. Op het moment dat wij graszoden bestelde was het erg warm, het mailtje met tips was duidelijk en heeft goed geholpen. Gras is gemakkelijk te leggen en ziet er prachtig uit!

Tilly van arendonk - Roosendaal - 2020-05-24
Klantervaring van Heidi uit Roosendaal

“Top ”

Mooie graszoden snelle levering raad dit bedrijf zeker aan !!!!

Heidi - Roosendaal - 2020-05-22

Graszoden bezorgen putte

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in putte en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor putte

Veelgestelde vragen in putte

Hoe snel kunnen graszoden in putte geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar putte?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.