Graszoden kopen in piershill

Wonen in de Hoeksche Waard kan zomaar realiteit worden, als u besluit een huis te kopen in Piershill. Spreekt dit dorp u aan als toekomstige woonplaats? Dan kunt u zich na het kopen van uw huis en graszoden inwoner noemen van een voormalige heerlijkheid in de provincie Zuid-Holland.

De centrale ligging van Piershill tussen Goudswaard en Noord- en Zuid Beijerland maken dat het meerdere centrumfuncties vervult. Aan het noordwesten wordt Piershill begrensd door Het Spui, een getijdenrivier.

Piershill mocht zich tot januari 1984 een zelfstandige gemeente noemen, maar vanaf dat moment werd het onderdeel van een nieuwe gemeente genaamd Korendijk. Laatstgenoemde gemeente ging in januari 2019 op in de gemeente Hoeksche Waard.

Nieuwbouwhuis kopen

Als u overweegt om in de nabije omgeving van Piershill een nieuw huis kopen, dan kunt u hiervoor onder meer terecht in Nissewaard. In Nissewaard uw huis en graszoden kopen, betekent dat u zult komen te wonen in het centrum van Simonshaven. U kunt erop vertrouwen dat uw te bouwen huis energiezuinig zal zijn en volgens de laatste bouwstandaard wordt gebouwd.

Ook in Oud-Beijerland kunt u graszoden kopen voor een nieuw te bouwen huis. Met een afstand van iets meer dan 13 kilometer van Piershill kunt u vanuit uw nieuwe woonplaats uw vrije tijd op een afwisselende manier invullen. Of het nu gaat om een wandeling in de natuur, een vaartocht of een dagje uit naar een pretpark u zult zeker de nodige ontspanning in de nabijheid kunnen vinden.

Duurzaamheid

Bij de bouw van woningen is duurzaamheid per definitie een punt op de agenda. Om goed op de toekomst voorbereid te zijn, worden tijdens het ontwerpen van de bouwplannen al duurzame toepassingen in kaart gebracht. Uw huis zal sowieso goed geïsoleerd zijn en volgens de geldende normen worden gebouwd.

Voor het realiseren van een duurzame woning kan onder meer aandacht worden besteed aan:

 • warmtepomp
 • elektrische kookplaat
 • ledverlichting
 • zonnepanelen
 • vloerverwarming

De ledverlichting die u in huis kunt gebruiken, is ook in de vorm van tuinverlichting te koop. 

Als u de tuin van uw huis voorziet van graszoden en deze aanvult met mooie planten en bloemen, dan kunt u overdag heerlijk genieten van uw groene weide. Maar waarom zou u niet ook in de avonduren van uw van graszoden voorziene tuin kunnen genieten? De graszoden zijn met ledlampen ook in de avonduren een lust voor het oog.

De zonnepanelen op uw dak maken dat u gebruikmaakt van de zon die u gratis energie oplevert. Hierdoor zullen de ledlampen in huis en bij de graszoden kosteloos voor u branden. Genieten op uw nieuwe adres wordt op deze manier wel heel eenvoudig.

Klantervaringen in piershill

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen piershill

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in piershill en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor piershill

Veelgestelde vragen in piershill

Hoe snel kunnen graszoden in piershill geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar piershill?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.