Graszoden kopen in overvecht

Overvecht is een wijk van Utrecht en is zowel ruim als groen. Het is na de oorlog gebouwd en is daarmee dan ook een moderne wijk. Gaat u een huis kopen in Overvecht? En bent u op zoek naar graszoden voor uw tuin?
Dan hebben we precies wat u wilt. Bekijk het assortiment in onze webshop. Plaats vervolgens het gewenste artikel in de winkelmand en bestel het. Vervolgens komen we zo snel mogelijk de graszoden bezorgen bij u aan huis.

Modern wonen in Overvecht

Graszoden kopen in De Buurt

De Buurt is een toekomstig nieuwbouwproject in Overvecht. De laatste tijd is Overvecht een wijk dat opkomt met veel vernieuwing en ingrijpende veranderingen. Op dit moment is het een plek met veel talent, dynamiek en groen. Met De Buurt gaat een nieuwe hotspot worden met circa 350 nieuwe woningen. Wilt u wonen in een van deze starterswoningen? En gaat u het aanvullen met groen? Dan is het kopen van graszoden de ideale oplossing. Regelmatig leveren we dit bij nieuwbouwprojecten als deze. Via de webshop kunt u eenvoudig een bestelling plaatsten.

Nieuwbouw op de NPD-strook

Overvecht is toe aan meer levendigheid. Het is een grote mix van werken en wonen met veen grote hoeveelheid starters. Met de nieuwbouw bij de NPD strook gaat Overvecht een nieuw impuls geven. Het mooie hieraan is dat het centraal gelegen is, op tien minuten fietsen van het centrum. Weet u wat het mooie is aan dit project? De autovrije zones. Hierdoor gaat het een oase van rust worden waarbij u kunt genieten in de tuin. Rustig in de tuin zitten, in het gras, met de kinderen die spelen. Door graszoden te kopen kunt u dit allemaal realiseren.

Natuur in Overvecht

Speelbos Gagelbos

Gaat u een huis kopen met uw gezin? Heeft u nog kleine kinderen? Dan moet u een keer langs bij het Gagelbos. Dit is een speelbos waar de kinderen lekker kunnen spelen, in touwen klimmen en hutten bouwen. Overal ligt materiaal zoals hout en touw zodat de kinderen de creativiteit los kunnen laten. Ouders, wees gerust, want het is ook een plek om te wandelen door de natuur. Zo is het rustig, groen en een plek met oude forten die u kunt bekijken. Een groene oase dicht bij Overvecht.

Voedseltuin

Overvecht is een plek met veel vruchtbare grond. Er is water, land en begroeiing. Dat maakt een tuin met graszoden zo ideaal. Alleen, dat is niet het enige. Overvecht heeft ook een heus voedseltuin. Deze voedseltuin is een plek waar iedereen samen kan komen. Hier kun je met een groep biologische groenten, fruit en gewassen kweken. Waarom zou je dat doen? Omdat iedereen samenwerkt en meedeelt in de opbrengst. Ideaal om binding te maken met de andere buurtbewoners van Overvecht.

Een verrassend natuurgebied

Aan de rand van Utrecht vindt u Noorderpark Ruigerhoek. Dit park is voor zowel sporters, kinderen, wandelaars en fietsers. Maar dat is nog niet alles, u kunt hier ook forelvissen, de oude forten bekijken of een kinderroute lopen met het gezin. Een plek met veel variatie voor u en uw gezin.

Klantervaringen in overvecht

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen overvecht

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in overvecht en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor overvecht

Veelgestelde vragen in overvecht

Hoe snel kunnen graszoden in overvecht geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar overvecht?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.