Graszoden kopen in Oudewater

Oudewater doet zijn naam eer aan. Als oudste stad in het groene hart vormt het onderdeel van het nationaal landschap. 

Door de ligging aan de rivier de Lange Linschoten en de historische productie van touw leverde Oudewater een belangrijke bijdrage aan de schepen, die onderdeel waren van de Verenigde Oost-indische Compagnie. 
De kenmerken van deze periode zijn terug te vinden in de historische panden in de binnenstad van Oudewater. 

Hoewel Oudewater voor 1970 officieel bij Zuid-Holland hoorde, is dat heden ten dage niet meer het geval. Oudewater behoort inmiddels ruim 50 jaar tot Utrecht.
Voor monumentale panden komt u in Oudewater dus ruimschoots aan uw trekken.

Nieuwbouw in Linschoten

Als u op zoek bent naar een nieuwbouwwoning in Utrecht, dan is dit project wellicht geschikt voor u. Wanneer u overweegt om een woning in Linschoten te gaan kopen, dan heeft u de mogelijkheid om aan het water te gaan wonen.

Met een tuin die grenst aan het water is het kopen van graszoden voor de tuin een goede keuze. 
Met de graszoden stapt u zo vanuit uw tuin naar het water. Kiezen voor dit project betekent bovendien dat u zelf de nodige inbreng heeft. 

Het gegeven dat nog niet alles is vastgelegd, draagt bij aan de vrijheid om uw huis vorm te geven zoals u dat voor ogen heeft. Laat de graszoden dan ook niet ontbreken en tover uw tuin direct om tot een mooi groen geheel. 
De nieuwbouwwoning die u kunt kopen, wordt zo klimaatneutraal mogelijk opgeleverd. 
Daar uw eigen stempel op drukken, door te kiezen door graszoden die u zelf kunt leggen, maakt uw droom ineens werkelijkheid.

Bezienswaardigheden

Verdiept u zich eens in de bezienswaardigheden die Linschoten als onderdeel van de gemeente Montfoort voor u in petto heeft.
Om een goed beeld te krijgen van de omgeving waar u in komt te wonen, kunt u een bezoek brengen aan de Sint Janskerk of de begraafplaats aan de Nieuwe Zandweg. 
U zult positief verrast zijn door het vele groen en de rietgedekte huizen die u veelvuldig tegenkomt in Linschoten.

Graszoden rondom de woning die u wilt kopen, zullen dezelfde sfeer oproepen als de bezienswaardigheden in de gemeente Montfoort.

In Linschoten kunt u ook eens de kunst beelden gaan bewonderen. 
Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de Slapende reus in het Vijzelplantsoen. Misschien doet u inspiratie op en besluit u de graszoden in uw tuin te voorzien van uw eigen kunstwerk. 

Zo maakt u van uw tuin iets heel bijzonders.
De graszoden kopen doet u eenvoudig bij ons. Wij kunnen ze dan bij u aan huis bezorgen. 
U hoeft de graszoden na het kopen alleen nog even te leggen. 
Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin en kunt u zich richten op de afwerking van uw woning.

Klantervaringen in Oudewater

Klantervaring van Ricardo  uit Ammerstol

“Zeer goede kwaliteid en super service”

Ik heb via graszodenkopen.nl me graszoden gekocht voor onze tuin, de levering was optijd en de kwaliteid vancde graszoden waren zeer goed en ook erg mooi groen (goede kwaliteid dus) na levering bleek het mee bestelde aanlegmest er niet bij te zitten had. Ik had gelijk hier over contact opgenomen met graszodenkopen.nl en ik zeer goed en zeer netjes geholpen, de mevrouw aan de telefoon, ze regelde gelijk dat de aanlegmest na bezord werd, en indd de volgende dag had ik netjes de mest in huis en kon ik mijn gazon bemesten. Ik rad dit bedrijf zeker aan bekende

Ricardo - Ammerstol - 2020-04-23
Klantervaring van A deelen uit BERGAMBACHT

“Heel goed ”

Goede informatie met betrekking tot leverdatum en tijd. Netjes en stevig verpakt en goede kwaliteit!

A deelen - BERGAMBACHT - 2020-04-19

Graszoden bezorgen Oudewater

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Oudewater en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Oudewater

Veelgestelde vragen in Oudewater

Hoe snel kunnen graszoden in Oudewater geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Oudewater?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.