Graszoden kopen in Oudenbosch

Woont u in Oudenbosch en bent u op zoek naar graszoden? Dan is graszodenkopen.nl de website waar u snel en eenvoudig uw graszoden kunt kopen. We leveren onze eersteklas graszoden bij u aan huis voor een klein bedrag aan bezorgkosten, maar u kunt onze voordelige graszoden op afspraak ook zelf ophalen bij ons in Gasselte. Met onze graszoden kunt u zelf een perfect gazon aanleggen in uw tuin en zo wordt Oudenbosch nog mooier. 

Een wonderbase basiliek 

Nu is Oudenbosch van zichzelf al een aantrekkelijk dorp, want wie denkt aan Oudenbosch, die denkt direct ook aan de basiliek van de Heiligen Sint Agatha en Sint Barbara. Vanuit de verte is deze wonderbare kerk een kopie van de Sint-Pieter in Rome. Pas als je dichterbij komt, valt op dat de basiliek weliswaar groot is, maar toch veel kleiner is dan het origineel. Nog dichterbij komend, zullen bezoekers opmerken dat de entree volkomen afwijkt van die van de Sint-Pieter. Sterker, de voorkant van de basiliek van Oudenbosch is gemodelleerd naar het front van Sint-Jan van Lateranen, een heel andere vermaarde Romeinse kerk. Niet alleen de buitenkant van de kerk van Oudenbosch is opmerkelijk, ook het interieur is een bezoek aan Oudenbosch meer dan waard. De basiliek van Oudenbosch is een opmerkelijk gebouw dat iedere Nederlander bezocht moet hebben. 

Oude bomen 

Niet meer dan honderd meter ten zuiden van de basiliek, nog altijd middenin het dorp, is het arboretum Oudenbosch te vinden. Kern van dit bomenpark is een voormalige kloostertuin, maar daarvan is na een renovatie van het arboretum in de vorige eeuw vrijwel niets meer te vinden. Wel staan in dit arboretum een aantal eerbiedwaardig oude bomen, zoals een treurbeuk (Fagus sylvatica ‘Pendula’), een westerse plataan (Platanus occidentalis), beide van circa 150 jaar oud, en een parrotie (Parrotia persica) van bijna 100 jaar oud. 

Gras creëert rust

Naast deze monumentale bomen bevat dit arboretum nog veel meer bomen, maar dit bomenpark is niet alleen voor wetenschappers van belang, door de omvang en de bekoorlijke aanleg van het park met verschillende romantische doorkijkjes en beschaduwde en zonnige grasvelden is het ook voor bezoekers een geliefd plekje voor een heerlijke wandeling. 

De vele grasoppervlakten verlenen het arboretum een rustige uitstraling. Zo een vreedzame ambiance kunt u ook in uw eigen tuin creëren door het aanleggen van een grasveld met onze graszoden. Bij graszodenkopen.nl kunt u de allerbeste graszoden kopen voor uw eigen gazon waarop u een balletje kunt schoppen of lekker op kunt luieren in uw tuinstoel. Het aanleggen van een mooi gazon is niet moeilijk, de belangrijkste voorwaarde om een goed resultaat te bereiken, is het kopen van eersteklas graszoden. 

De beste graszoden kopen 

Waar kunt u beter uw graszoden kopen dan bij graszodenkopen.nl? Op onze website kunt u binnen enkele minuten uw bestelling voor biologisch gekweekte graszoden vastleggen. U hoeft alleen het aantal vierkante meters op te geven en aan te geven welke soort graszoden uw wilt kopen. Maar welk type graszoden u ook kiest, bij graszodenkopen.nl bent u altijd aan het goede adres voor het kopen van de allerbest graszoden of u nu woont in Oudenbosch of in een andere plaats in Nederland.

Klantervaringen in Oudenbosch

Klantervaring van Wilfred uit Klundert

“Goede en snelle levering”

Gemakkelijke website om te bestellen. Duidelijke uitleg met documentatie. Snelle levering. Gras ligt er netjes bij. nu veel water geven en ik kan er weer jaren van gaan genieten.

Wilfred - Klundert - 2020-05-19
Klantervaring van Tilly van arendonk uit Roosendaal

“Makkelijk, snel, kwalitatief goed”

Ze komen hun afspraken na. Mailtjes zijn duidelijk en behulpzaam. Op het moment dat wij graszoden bestelde was het erg warm, het mailtje met tips was duidelijk en heeft goed geholpen. Gras is gemakkelijk te leggen en ziet er prachtig uit!

Tilly van arendonk - Roosendaal - 2020-05-24

Graszoden bezorgen Oudenbosch

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Oudenbosch en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Oudenbosch

Veelgestelde vragen in Oudenbosch

Hoe snel kunnen graszoden in Oudenbosch geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Oudenbosch?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.