Graszoden kopen in Oude pekela

Oude Pekela is omgeven door vele weilanden, landgoederen en ligt op een steenworp afstand van de Waddeneilanden Maar bent u op dit moment woonachtig in dit altijd gezellige dorp, dan weet u natuurlijk maar al te goed dat Oude Pekela u nog veel meer te bieden heeft. Om er het hele jaar door altijd zeker van te kunnen zijn dat uw voor- en achtertuin er net zo groen uit komt te zien as de nabijgelegen natuur, doet het u goed om graszoden kopen van de specialist te overwegen. 

Geniet van de prachtige natuur die Oude Pekela rijk is 

In de regio van Oude Pekela is er veel te beleven op het water en op het vasteland. Neem de fiets of pak uw wandelschoenen en breng een bezoek aan Landgoed Tenaxx of Landgoed Westerlee. In de zomer kunt u een bootje huren en varen over het Oldambtmeer of de auto pakken richting de Eemshaven. Een bezoek aan Borkum laat u voelen alsof u even lekker op vakantie bent. Blijft u toch liever met beide benen op het vasteland, dan zijn er ook tal van mooie wandel- en fietstochten die zeker het proberen waard zijn. Door deze wandel- en fietstochten uit te proberen, ziet u direct met eigen ogen wat mooie verzorgde graszoden kopen zoal voor uw tuin kunnen betekenen. Gaat u binnenkort ook graszoden kopen? 

Uw tuin ligt er het hele jaar door netjes bij met graszoden kopen van Graszodenkopen.nl 

Als u regelmatig in de buitenlucht bent te vinden, weet u maar al te goed hoe fraai de weilanden en polders en bij kunnen liggen. Dit wilt u maar ook te graag voor uw woning in Oude Pekela, toch? Uw tuin ligt er het hele jaar door netjes bij met graszoden kopen van Graszodenkopen.nl. Alle grasmatten koopt u online, maar toch rechtstreeks bij de teler. Dit betekent dat u altijd kunt vertrouwen op een uitmuntende kwaliteit. Dus of u nu op de Hendrik Westerstraat, de Ijsbaanlaan, de Lubbemanswijk of elders in het dorp woont, voor iedere straat en ieder type huis zijn er geschikte graszoden te bestellen.

Klantervaringen in Oude pekela

Klantervaring van Yvon uit Oude Pekela

“Super mooi gazon”

Makkelijk en snel besteld, zelf opgehaald en het gazon aangelegd. Super service en kwaliteit! Zeker een aanrader

Yvon - Oude Pekela - 2020-07-12
Klantervaring van Sjoukje uit Oude Pekela

“Fantastisch ”

Een heel fijn bedrijf met fantastische graszoden. We hadden 1 rol te weinig meegekregen maar na een telefoontje werd dit meteen opgelost. Ik kon de rol alsnog ophalen. Heel klantvriendelijk.

Sjoukje - Oude Pekela - 2020-06-21

Graszoden bezorgen Oude pekela

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Oude pekela en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Oude pekela

Veelgestelde vragen in Oude pekela

Hoe snel kunnen graszoden in Oude pekela geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Oude pekela?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.