Graszoden kopen in oud-beijerland

Het forensendorp Oud-Beijerland was in het verleden een agrarische gemeente.  Gelegen aan de Oude Maas en het Spui en met de aanwezigheid van een jachthaven heeft Oud-Beijerland een regionale centrumfunctie. Waar Oud-Beijerland in het verleden een zelfstandige gemeente vormde, maakt het tegenwoordig deel uit van de gemeente Hoeksche Waard.

Al kort na het ontstaan van Oud-Beijerland mocht het zich een van de meest essentiële handelsplaatsen van de Hoeksche Waard noemen.  Op economisch gebied waren de visserij, handel en landbouw belangrijk om van te leven.  U zult dit vandaag de dag nog terug zien, als u een kijkje gaat nemen bij de statige huizen die zijn gevestigd aan de Havendam en langs de Vliet. 

Vanaf de negentiende eeuw was er sprake van toenemende industriële activiteiten door de aanwezigheid van onder andere:

 • een sigarenfabriek
 • een paling- en zalmrokerij
 • een cementfabriek
 • de suikerfabriek

Huis kopen in Oud-Beijerland

Nieuwbouwproject Het Orkest voorziet in nieuwbouwhuizen die aan het water gelegen zullen zijn.  Een rustgevende woonomgeving waar u heerlijk uw vrije tijd op het water door kunt brengen.

Niet alleen een fijne plek om te wonen, maar ook een locatie die beschikt over de nodige voorzieningen in de nabijheid van het te kopen huis. Hier een huis en graszoden kopen in Oud-Beijerland staat garant voor een woonplek die het mogelijk maakt om binnen tien autominuten in Rotterdam te komen. Voor het kopen van de boodschappen is het centrum in vijf minuten per fiets te bereiken. Naast al deze pluspunten krijgt u binnen dit project ook écht de mogelijkheid om uw voorkeur door te geven.

Eigen inbreng

Sowieso hebben de beschikbare kavels stuk voor stuk een zonnige tuin die met graszoden snel en mooi kan worden ingericht.

Met graszoden is het aangrenzende water snel te bereiken. Een nieuw huis kopen en zelf alle wensen kunnen laten doorvoeren, is hier mogelijk. Op deze manier wordt niet alleen een droomtuin gerealiseerd met graszoden, maar zal ook het huis volledig naar eigen wens worden gerealiseerd.

Duurzaamheid

Het huis dat u hier in Oud-Beijerland kunt kopen, zal duurzaam worden opgeleverd.  Toch kunt u ook uw eigen stempel nog drukken op de duurzaamheid van uw nieuwe woning.

Het kopen van ledlampen is dé manier om de verlichting in en om uw huis mee te regelen. Gaat u de ledverlichting kopen? Denkt u dan ook even aan ledlampen voor uw tuin.  Zo zet u de graszoden ook ’s avonds in de spotlights en wordt het extra genieten van uw eigen groene weide. 

Festivals

Na de verhuizing kunt u de nodige ontspanning opzoeken door het bezoeken van een pretpark, een dierentuin of een muziekfestival. De provincie Zuid-Holland biedt u een variërend aanbod op het gebied van muziekfestivals. Omdat festivals doorgaans worden gehouden op grote open velden, zijn graszoden hier heel goed toe te passen. 

Niet in de laatste plaats omdat met graszoden snel een grote oppervlakte kan worden voorzien van mooi groen gras, maar ook omdat beschadigingen door het veelvuldige gebruik met graszoden heel doeltreffend kan worden hersteld. Op deze manier kunnen de feestelijkheden gewoon blijven doorgaan.

Klantervaringen in oud-beijerland

Klantervaring van Alexander uit Poortugaal

“Goede afspraak en levering keurig op tijd”

Prachtig sterk gras. Mooi gesneden en goed te leggen. Betrouwbaar bedrijf.

Alexander - Poortugaal - 2020-06-20
Klantervaring van Bas uit Poortugaal

“Hoge verwachting is waargemaakt”

Makkelijk te bestellen op de site. Goed inzicht in wanneer er bezorgt wordt. Uitstekende kwaliteit graszoden. Best een klus om zelf te leggen zeker als de graszoden echt vochtig zijn. Het resultaat mag er zijn , al zeg ik het zelf.

Bas - Poortugaal - 2020-06-17

Graszoden bezorgen oud-beijerland

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in oud-beijerland en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor oud-beijerland

Veelgestelde vragen in oud-beijerland

Hoe snel kunnen graszoden in oud-beijerland geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar oud-beijerland?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.