Graszoden kopen in Oss

Oss ligt in het noorden van de provincie Noord-Brabant, tussen de hoofdstad ’s-Hertogenbosch en Nijmegen in. Oss heeft een belangrijk industrieel verleden waar tegenwoordig niet veel meer van terug te zien is. Het is een moderne werk-, woon- en winkelstad. Ossenaren vinden de natuur belangrijk en kiezen er daarom vaak voor om deze in huis te halen. Het gemak van graszoden is dat wij deze direct in uw tuin kunnen leggen, wat u tijd bespaart. Wijken van Oss waar wij al eerder graszoden geleverd hebben, zijn de Hertogenbuurt en Mettegeupel. Woont u in Oss en wilt u dat wij in uw tuin graszoden leveren? Onderaan de pagina vindt u meer informatie over onze diensten.

Nieuwbouwprojecten in de stad Oss

Joannes Zwijsenlaan

Op de hoek van de Joannes Zwijsenlaan en de Hescheweg in Oss wordt gebouwd aan een tiental huizen en een aantal (semi-)bungalows in een wijk met veel bestaand groen. De woonwijk ligt op loopafstand van een gezondheidscentrum, sportstadion en het treinstation van Oss. Alle woningen hebben een tuin die de bewoner naar eigen stijl kan inrichten.

Een nieuw stukje Oss: Project Park Zwanenberg

Project Park Zwanenberg is opgericht om het contact van de mens met de natuur te herstellen. De wijk met 127 woningen, komt namelijk midden in een park te staan. Zo stapt de bewoner naar buiten en staat direct in het park Zwanenberg. Ondanks de natuurrijke omgeving beschikken alle huizen ook over een ruime tuin.

Crescendo Park

Het Crescendo Park wordt een plein waaraan een appartementencomplex en 20 patiobungalows gebouwd worden. Doordat alle huizen met de voorkant bij elkaar staan, hopen de bouwers een levendige sfeer te creëren met gezelligheid en vertrouwen en waar tegelijkertijd genoeg privacy is. Alle woningen in het Crescendo Park zijn voorzien van zonnepanelen en energielabel A. Ook hebben alle woningen een afgeschermde tuin met genoeg ruimte voor eigen styling.

Natuurgebieden in Oss

De Maashorst

De Maashorst is het grootste natuurgebied van Noord-Brabant en ligt in Oss. Vroeger was De Maashorst een moeras en daar zijn nog steeds sporen van te vinden. In het natuurgebied zijn honderden plantsoorten, meer dan honderd vogelsoorten en meer dan vijfentwintig zoogdieren te vinden.

Herperduin

Natuurgebied Herperduin is 400 ha groot en heeft meerdere plassen; het Groot Ganzenven en het Klompven. Het Klompven is een recreatieplas geworden. In het natuurpark zijn verschillende wandelroutes voor natuurliefhebbers. De Herpse Bossen, die in het natuurgebied Herperduin staan, gaat in de toekomst deel uitmaken van een ecologische verbindingszone met natuurpark De Maarshorst.

Klantervaringen in Oss

Klantervaring van Gert-jan uit Haren

“Probleemloos ”

Graszoden stonden mooi dichtbij het aante leggen gazon. Uitstekende kwaliteit. Vlotte levering en door de track en trace code. Zuivere tijd van aankomst

Gert-jan - Haren - 2019-09-19
Klantervaring van A. uit Uden

“Erg tevreden over graszodenkopen.nl”

Vorige week zijn de graszoden besteld en geleverd. Van te voren hebben wij een mail ontvangen met de tijd van levering. De graszoden zijn netjes op tijd geleverd. Ook hebben we digitaal een duidelijke handleiding ontvangen, zodat we het gras netjes en eenvoudig zelf konden leggen. De graszoden zijn van goede kwaliteit. Wij zijn blij met ons mooie, nieuwe gras!

A. - Uden - 2020-04-20

Graszoden bezorgen Oss

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Oss en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Oss

Veelgestelde vragen in Oss

Hoe snel kunnen graszoden in Oss geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Oss?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.