Graszoden kopen in Oost-Souburg

Wonen in een omgeving, waarbij de wijk waar u in komt te wonen, opgaat in de natuurlijke en groene omgeving.

Deze droom kan werkelijkheid worden, als u de knoop doorhakt en een huis gaat kopen in Oost-Souburg.

Hier wordt een wijk gerealiseerd die komt te liggen aan de noordkant van Oost-Souburg. Weliswaar een nieuwbouwwijk, maar met een dorpse opzet. Gelegen aan de rand van een meer zult u hier enorm veel rust ervaren.

Huis kopen in Oost-Souburg

De dorpse opzet van het gehele project vindt u ook terug in de gebiedsontwikkeling en de bouwstijl van de huizen. Met bakstenen in een roodbruine kleur en de toepassing van klassieke details wordt een geweldige uitstraling gecreëerd.

Kijkt u over het meer uit, dan ziet een park dat uitnodigt om in gesprek te gaan met uw buurtgenoten. Het park wordt voorzien van eetbare beplanting, landelijke inrichting en diverse voorzieningen zoals:

 • een steiger
 • een uitkijktoren
 • een sportveld

Het wonen in Oost-Souburg zal voor veel gegadigden een schot in de roos zijn.

U kunt een rijwoning kopen, maar ook gaan voor een vrije kavel die u volledig naar eigen inzicht kunt voorzien van een huis naar uw keuze. Twee-onder-een-kap woningen zijn ook een mogelijkheid als u een huis wilt kopen in Oost-Souburg.

Met een wijk die zoveel natuurlijk schoon omarmt, is het kopen en leggen van graszoden bijna noodzakelijk. Niet alleen vormen graszoden samen een mooi geheel rondom uw woning, maar u draagt op deze manier de natuur ook een warm hart toe.

Als u kinderen heeft, dan kunnen zij in de tuin naar hartenlust spelen.

Faciliteiten Oost-Souburg

Een woonplek is meer dan alleen een huis met een tuin. U wilt hier in uw vrije tijd ook aan uw trekken komen.

In Oost-Souburg heeft u geen gebrek aan de nodige voorzieningen. Zo kunt u uw boodschappen kopen bij een van de supermarkten en kunnen uw kinderen spelen op uw graszoden maar ook op de royale speelruimte die in de wijk gelegen is.

Pakt u de fiets, dan bent u binnen afzienbare tijd in Vlissingen of Middelburg. Hier kunt u terecht voor de specifiekere winkels.

Duurzame realisatie

Met gebruikmaking van duurzaam materiaal en een zo natuurlijk mogelijke afwerking vindt de bouw van uw te kopen huis duurzaam plaats. Het respect voor de natuur is hier overduidelijk.

Graszoden voor uw tuin kopen, is een duurzame investering die u zelf kunt doen.

Een gasplaat hoeft u ook niet te kopen, want de huizen worden volledig gasloos opgeleverd.

De goede isolatie van het huis is vriendelijk voor uw portemonnee, evenals de aanwezigheid van een warmtepomp in uw woning. Er hoeft vanuit uzelf dus in huis niet veel meer aan duurzaamheid te gebeuren, mits u de verlichting met ledlampen wilt regelen.

Reden te meer om graszoden te kopen en deze graszoden vervolgens snel en eenvoudig in uw tuin te leggen. Het geheel aan maatregelen zal resulteren in een fijne woonomgeving en een huis dat volgens de hedendaagse eisen is gebouwd.

Klantervaringen in Oost-Souburg

Klantervaring van Marjolijn adriaanse uit Oost-souburg

“Mooi gras en tevreden over de levering.”

Er zijn weinig bedrijven die schaduw gras aanbieden. Fijn dat jullie die mogelijkheid wel hebben! Het gras is mooi en heeft een goede kwaliteit. Daarnaast ook een super prijs! Kortom wij zijn zeer tevreden.

Marjolijn adriaanse - Oost-souburg - 2020-03-28
Klantervaring van Bram uit Middelburg

“Helemaal tevreden, vooral toen ik zag hoeveel regenwormen erin zaten:) Bram Moens”

Helemaal tevreden, vooral toen ik zag hoeveel regenwormen erin zaten:) Bram Moens

Bram - Middelburg - 2020-02-07

Graszoden bezorgen Oost-Souburg

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Oost-Souburg en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Oost-Souburg

Veelgestelde vragen in Oost-Souburg

Hoe snel kunnen graszoden in Oost-Souburg geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Oost-Souburg?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.