Graszoden kopen in oisterwijk

Oisterwijk ligt ten oosten van Tilburg in het zuiden van Brabant. Oisterwijk is een gemeente en de hoofdplaats van de gemeente met ongeveer 20.000 inwoners. Het is een oud dorp met vermeldingen uit 1191. Naast Tilburg kunt u natuurlijk ook in de gemeente Oisterwijk graszoden bij ons kopen. U koopt de graszoden bij ons online en dan kunt u ervoor kiezen om ze zelf op te halen of dat we ze bij u op locatie komen brengen.

Project Wonen aan de Lind

Ook al heeft Oisterwijk een oude geschiedenis, ze weten wel wat vernieuwen is. Het Project Wonen aan de Lind bestaat uit 6 luxe en royale bungalows midden in het centrum van Oisterwijk. Hierdoor zijn alle voorzieningen zoals kappers, een supermarkt, een bakker, etc. op loopafstand. Deze bungalows hebben een perceel van tot wel 270 m² ter beschikking. Omdat deze bungalows midden in het centrum zullen zijn, is het aan te raden om graszoden te kopen die goed tegen de schaduw kunnen. Daarnaast raden we het ook aan om graszoden te kopen, omdat deze graszoden tegen een stootje kunnen. Alle bungalows zullen met een carport uitgerust zijn.

Project Wonen onder de toren

Naast het project Wonen aan de Lind wordt er in Oisterwijk nog een nieuwbouwproject gerealiseerd. Het project Wonen onder de toren bestaat uit 6 rijtjes huizen met een relatief klein perceel tot 121 m². Omdat dit kavel zo klein is, zullen er vlak achter het grondstuk waarschijnlijk ook gebouwen staan waardoor er het hele jaar door veel schaduw zal zijn. Maar je eigen stukje groen in de tuin is altijd fijn om te hebben. Wij raden u daarom aan om schaduwgras te kopen. Het voordeel van het kopen van deze graszoden is dat ze naast goed tegen schaduw kunnen, ook kort gemaaid kunnen worden. Daarom zult u het minder vaak moeten maaien.

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Het bijzondere van dit nationale park is dat het een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa is. Omdat de wind op veel plekken ongestoord kan zaaien, wordt het landschap steeds een beetje veranderd. Deze grootte zandvlakte ontstond aan het einde van de middeleeuwen en het is er nu nog steeds. De dierenliefhebbers onder ons hoeven zich hier ook niet te vervelen, want hier komen verschillende dierensoorten voor zoals de das. De das is hier zelfs zo goed gevestigd dat er een dassenburcht van meer dan 1600 vierkante meter is. Naast de das is ook de ree aanwezig in dit nationaal park. Alhoewel ze heel schuchter zijn en dus de kans niet heel groot is dat u er een ree zult zien, is de kans het grootst als de zon op komt en als de zon onder gaat. Ze zijn het meest gezien bij de randen van bossen en velden rond deze tijden. Dit nationaal park is goed met de auto vanaf Oisterwijk te bereiken met een ritje van 20 kilometer. In dit gebied zijn verschillende wandelpaden aangelegd. Ook zijn er verschillende fietspaden en tracks voor de mountainbikes aangelegd. De paardenliefhebber kan overigens ook zijn hart hier ophalen, omdat er speciaal voor de ruiters routes zijn aangelegd.

De Oliemeulen

Wat meer dan 30 jaar geleden als een reptielenhuis begon, is nu uitgegroeid tot een echt dierenpark met meer dan 150 verschillende diersoorten. Deze dierentuin heeft binnen en buitenverblijven en er worden ook shows met de dieren gehouden. Op slechts 13,9 kilometer van Oisterwijk is dit een leuk dagje uit met de hele familie.

Klantervaringen in oisterwijk

Klantervaring van Frank uit Middelbeers

“Geweldig ”

Snelle levering, maar wat nog belangrijker is zijn de goede graszoden die geleverd zijn. Een echte aanrader.

Frank - Middelbeers - 2020-05-16
Klantervaring van Maarten uit Vessem

“Prachtig groen schaduwgras”

Keurig volgens afspraak geleverd en de dag ervoor zelfs nog een mailtje gekregen met het advies om -vanwege het warme weer- meteen te gaan leggen en niet tot Hemelvaartsdag (de dag erna) te wachten. Het zogenaamde 'schaduwgras' is wat robuuster dan gewoon siergras, maar is nog steeds gewoon mooi. Het gras slaat prima aan en lijkt ook daarin niet zo gevoelig als veel ander gras. Superblij mee!

Maarten - Vessem - 2020-05-26

Graszoden bezorgen oisterwijk

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in oisterwijk en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor oisterwijk

Veelgestelde vragen in oisterwijk

Hoe snel kunnen graszoden in oisterwijk geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar oisterwijk?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.