Graszoden kopen in Oirschot

Oirschot is zowel een dorp als gemeente in de provincie van Noord-Brabant. Met een inwonersaantal van 13.215 inwoners is het een plaats waar veel levendigheid te vinden is. Bovendien ligt dit dorp in de buurt van Best en Moergestel, met het dichtstbijzijnde grote stad Eindhoven. Deze combinatie van een gunstige ligging met levendigheid zorgt ervoor dat Oirschot een van de mooiere dorpen in deze omgeving is om te wonen.

Heeft u ook al een plan gemaakt om binnenkort naar de gemeente Oirschot te vertrekken? Zoekt u daarbij in het bijzonder naar een huis in het dorp Oirschot? Wilt u voor dat nieuwe huis ook een groen gazon leggen? Dan bent u hier aan het juiste adres. We leveren namelijk met regelmaat graszoden aan de inwoners van dit dorp. Dit komt doordat we enkel gebruik maken van kwalitatieve graszoden tegen een lage prijs. Hierdoor weet u zeker dat er binnen de kortste keren een mooi gazon bij u ligt. Meer informatie hierover vindt u aan de onderkant van deze pagina.

Ruim en modern wonen in Oirschot

Graszoden kopen bij Ekerschot

Ekerschot is een van de nieuwe woongebieden van Oirschot. Het bevindt zich aan de noordzijde van dit dorp en vormt een mooie overgang tussen dorp en een landelijke omgeving. Dit betekent dat wonen in Ekerschot staat voor veel groen, rust, ruimte en een fijne locatie om te wonen.

De huizen zelf zijn zeer gevarieerd. Het woningbouwprogramma heeft gekozen voor ruime en openbare gebieden, echte dorpse huizen en verschillende landerijen. Hierbij gaat het om maar liefst 140 nieuwe woningen. Alle woningen zijn bovendien erg ruim met grote woonoppervlaktes. Niet minder belangrijk: ze zijn duurzaam en energiezuinig. Hierdoor zijn de woningen helemaal klaar om de toekomst in te gaan.

Wist u al dat de woningen worden voorzien van grote, ruime tuinen? Dit is ideaal als speelveld voor de kinderen, om zelf te ontspannen en om in de zomermaanden met het gezin te zitten. Wilt u hier een stuk groen creëren? Kies dan voor het leggen van een groen gazon. Hiervoor kunt u via de webshop graszoden kopen, dan komen wij ze snel langsbrengen.

Een huis kopen in Oirschot centrum

Oirschot kent een zeer mooie historie. Zo gaat het al terug tot het jaar 805. Sindsdien is het een dorp met een belangrijke regionale betekenis geworden. Maar ook wereldwijd heeft Oirschot veel bekendheid gehad. Met een opkomende toerisme heeft het dorp een grote opmars gemaakt. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de meer dan 300 verschillende rijksmonumenten, oude panden en leuke winkelstraatjes.

Wonen in de binnenstad betekent daarom wonen op een unieke locatie. Wandel bijvoorbeeld in de ochtend langs de groene locaties, gebruik de middag om de cultuur te proeven en geniet van een drankje in een van de cafés in de avond.

Bovendien kunt u de rust en groen ook in uw eigen woning halen. Door graszoden te kopen voor uw tuin maakt u een oase van rust en groen bij uw huis. Vaak komen we langs in het centrum van Oirschot en natuurlijk ook de andere wijken. De graszoden kunt u eenvoudig via onze webshop kopen.

Natuur en omgeving van Oirschot

Oirschot kent veel agrarische gebieden. Zo zijn er mooie langgevelboerderijen en buurtschappen te vinden. Aan de andere kant kunt u ook een keer een uitstap maken naar De Mortelen, een gebied met veel loofbos.

Klantervaringen in Oirschot

Klantervaring van Frank uit Middelbeers

“Geweldig ”

Snelle levering, maar wat nog belangrijker is zijn de goede graszoden die geleverd zijn. Een echte aanrader.

Frank - Middelbeers - 2020-05-16
Klantervaring van Maarten uit Vessem

“Prachtig groen schaduwgras”

Keurig volgens afspraak geleverd en de dag ervoor zelfs nog een mailtje gekregen met het advies om -vanwege het warme weer- meteen te gaan leggen en niet tot Hemelvaartsdag (de dag erna) te wachten. Het zogenaamde 'schaduwgras' is wat robuuster dan gewoon siergras, maar is nog steeds gewoon mooi. Het gras slaat prima aan en lijkt ook daarin niet zo gevoelig als veel ander gras. Superblij mee!

Maarten - Vessem - 2020-05-26

Graszoden bezorgen Oirschot

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Oirschot en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Oirschot

Veelgestelde vragen in Oirschot

Hoe snel kunnen graszoden in Oirschot geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Oirschot?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.