Graszoden kopen in nuenen

Rechts van Eindhoven en links van Helmond bevindt zich de gemeente en het dorp Nuenen. De naam Nuenen stamt van “Nuenhem” af, wat ‘nieuwe plaats’ betekent. Dit gebied is al heel lang bewoont. Zo zijn er voorwerpen van ongeveer 10.000 jaar oud gevonden in de grond in de omgeving van Nuenen. Naast Eindhoven en Helmond leveren we natuurlijk ook in Nuenen de gemeente Nuenen graszoden. U hoeft de graszoden alleen bij ons online te kopen dan kunt u ervoor kiezen dat we ze bij u brengen of u kunt de grasmatten zelf ophalen.

Graszoden leggen in project Nuenen West

In de derde fase van het project Nuenen West worden 33 huizen gebouwd. Naast de rijwoningen worden er ook 1 onder 2 kapwoningen en luxe vrijstaande woningen gerealiseerd. De focus van de wijk ligt op een dorps karakter en veel groen. Zo wordt aan de nieuwbouwwijk Nuenen West een nieuw park aangelegd en is er veel aandacht voor detail. Bovendien kijken ze nauwkeurig naar het gebruik van materialen. Door het kopen van graszoden kunt u er ook aan meehelpen om Nuenen West nog groener te maken. Graszoden zijn goed voor het milieu, omdat ze als een opslagbuffer voor water dienen. Ook ligt de nieuwe wijk aan een fietspad waardoor je zowel binnen 10 minuten in Eindhoven als in Nuenen bent met de fiets.

Project Park Luistruik Veld B

Naast het project Nuenen West komen er nog meer nieuwbouwwoningen in Nuenen. Deze nieuwe rijtjeshuizen en 2 onder 1 kapwoningen worden centraal in Nuenen gebouwd, waar vroeger het sportpark De Luistruik was. Omdat deze woningen zo centraal in Nuenen liggen, zullen alle voorzieningen dicht in de buurt zijn. De percelen zullen tot 213 m² groot zijn. Dit nieuwe project kenmerkt zich door de witte traditionele huizen met een moderne twist, bovendien proberen ze de auto’s zo veel mogelijk uit het zicht te houden. Zoals op de projectfoto’s te zien is, zal er een grasveld voor de percelen komen. Door het kopen en leggen van graszoden zal het goed bij elkaar passen. Het voordeel van het kopen van graszoden is dat het er snel prachtig uit ziet.

Het Dierenrijk

Het Dierenrijk is een dierentuin en bevindt zich in Mierlo. Vroeger heette het park Dierenrijk Europa, omdat ze in het begin alleen dieren uit Europa hadden. In 2007 hebben ze uitgebreid waardoor ze ook dieren buiten Europa hadden en nu heeft de dierentuin de naam Dierenrijk. Er zijn nu ongeveer 100 verschillende dierensoorten te vinden. Vroeger hoefde men en geen kaartje te kopen omdat een Brabantse hoeve boerenhoeve voldeed entree. Het dierenpark bevindt zich op een afstand van 5,4 kilometer van Nuenen dus is het Dierenrijk goed met de fiets te bereiken. Er zijn echter genoeg parkeerplekken dus met de auto er naar toe rijden is ook altijd mogelijk. Daarom is dit een leuk dagje uit met het hele gezin als u in Nuenen, Eindhoven of Helmond woont. Vroeger hoefde men en geen kaartje te kopen omdat een Brabantse hoeve boerenhoeve voldeed entree.

Wandelpark Eckart

Dit wandelpark ligt in het oosten van Eindhoven. In de herfst komen er ook verschillende soorten paddenstoelen tevoorschijn. De rivier de Dommel is ook te vinden in dit park. Omdat het zich op slechts 6 kilometer van Nuenen bevindt, is dit een goed uitje als u even uit wilt en van de natuur wilt genieten.

Klantervaringen in nuenen

Klantervaring van Martens uit Eindhoven

“Goed gras, snel bezorgd”

Snel bezorgd, goed gras

Martens - Eindhoven - 2020-06-22
Klantervaring van Ahmet almis  uit Eindhoven

“Ziet, voelt, ruikt en ligt lekker !”

De graszoden waren mooi op tijd geleverd. Gras is mooi groen Voelt helemaal vers Ruikt naar heerlijke grasveld En na het leggen hebben we heel eventjes erop gelegen Meteen daarna bemest en goed gesproeid Bedankt ! Fam. Almis-Bots Eindhoven

Ahmet almis - Eindhoven - 2019-08-17

Graszoden bezorgen nuenen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in nuenen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor nuenen

Veelgestelde vragen in nuenen

Hoe snel kunnen graszoden in nuenen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar nuenen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.