Graszoden kopen in Nootdorp

Wilt u uw tuin op laten knappen, maar bent u het overzicht kwijt waar u wat kunt regelen en vinden? Dat begrijpen we. U bent zeker niet de enige die het lastig vindt om de juiste keuzes te maken, want het gaat om veel geld. Wij hebben al veel van onze klanten uit Nootdorp blij gemaakt met een nieuwe tuin en een groen gazon. Ons klantenbestand bestaat uit de buurten Nootdorp Centrum, Achter het Raadhuis, De Venen Craeyenburch, De Venen Oost en Buitengebied Nootdorp. Woont u ook in Naarden en bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over onze werkwijze.

Nieuwbouwwijken in Nootdorp

Nieuwwbouwwijk De Gildehof

In nieuwbouwwijk De Gildehof, vlakbij de Dorpsstraat en winkelcentrum Parade, staat ruimte en rust centraal. Op korte afstand van de Dobbeplas, het Bieslandse Bos en het Balijbos snappen we deze insteek maar al te goed: wat is het hier fijn wonen in een groene omgeving. De woningen hebben een grote tuin die u helemaal naar eigen smaak kunt inrichten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Nieuwbouwwijk Tuindershof

De gemeente is binnenkort een nieuwbouwwijk rijker: de Tuindershof maakt haar intrede. Duurzaamheid krijgt de focus en de groene en waterachtige omgeving wordt doorgetrokken in deze wijk. Dat geeft het gevoel van landelijk wonen kracht bij. De woningen beschikken over tuinen waar u heerlijk kunt ontspannen bij mooi weer. Sluit uw ogen maar en droom alvast weg…

Natuur rondom Nootdorp

Natuurgebied Ackerdijkse Plassen

Ten zuiden van Oude Leede vindt u natuurgebied Ackerdijkse Plassen. Het gebied bestaat uit meerdere plassen in een weidegebied, maar ook uit bomen en rietmoeras. Voor veel verschillende soorten vogels is dit bij uitstek een fijne leefomgeving. In dit natuurgebied zijn vier vrij toegankelijke vogelhutten beschikbaar om deze vogels te kunnen spotten. Het is mogelijk om hier te wandelen of een fietstocht te maken.

Natuur- en recreatiegebied de Dobbeplas

De Dobbeplas is een recreatiegebied waar veel activiteiten te ondernemen zijn voor zowel jong als oud. De plas heet een surfoever, zandstrand, speel- en ligweide. Ook kunt u hier surfen, roeien en vissen. Tevens zijn er verschillende wandelroutes die u kunt bewandelen om het gebied te verkennen en vogels te spotten. ’s Zomers is hier ook een skeelerbaan en in de winter wordt de baan omgetoverd tot een ijsbaan. Uw viervoeter kan hier goed uit de voeten door het hondenbos wat in het recreatiegebied aanwezig is. Een ideale plek voor mens en dier!

Klantervaringen in Nootdorp

Klantervaring van Erwin uit Delfgauw

“Van bestellen tot leggen, top!”

Graszoden besteld en op de gekozen datum geleverd op zeer korte termijn! In de bevestigingsmail instructie voor het leggen en onderhoudschema om het gazon mooi te houden. Koerier stond bij de voordeur met de pallet. Gevraagd of hij achterom kon komen, was geen enkel probleem! Ik had nog nooit een gazon gelegd maar ging prima. Al met al top ervaring!

Erwin - Delfgauw - 2020-06-10
Klantervaring van Sjoerd uit Leidschendam

“Snel en goed geleverd. Fijne kwaliteit gras.”

Op 2e paasdag besloot ik ons gras eruit te steken en diezelfde avond heb ik bij Lageman nieuwe premium speelgras zoden besteld. Woensdag kwam het mooi op tijd binnen en kon ik het gelijk leggen. Gazonnetje ziet er weer strak uit

Sjoerd - Leidschendam - 2020-04-16

Graszoden bezorgen Nootdorp

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Nootdorp en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Nootdorp

Veelgestelde vragen in Nootdorp

Hoe snel kunnen graszoden in Nootdorp geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Nootdorp?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.