Graszoden kopen in Noordwolde

Graszoden kopen in het groene Noordwolde is de juiste keuze als u een mooie groene tuin wilt om uw woning. Noordwolde ligt in het zuiden van de provincie Friesland. Het plaatsje heeft veel natuur. Graszoden kopen maken uw tuinen om uw woning mooi. Dit kan zowel een twee onder een kap woning zijn, rijtjeswoning als vrijstaande woning. Graszoden kopen kan online waarbij u direct kunt kiezen voor de optie om ze te laten leveren of juist af te willen halen op locatie. Graszoden zijn het hele jaar mooi in elk jaargetijde. Onderhoud is alleen nodig in de warme zomermaanden en in het voorjaar als het gras snel groeit. Naast maaien kunt u het gazon van graszoden besproeien in droge tijden als er weinig regen valt. Graszoden zijn een plezier voor het hele gezin. ideaal voor de kinderen om op te voetballen in de achtertuin of gewoon om met een handdoek op te relaxen.

Wijken en huizen in Noordwolde

Graszoden kopen doet u voor zowel bestaande als nieuwbouw woningen. De Stelling in Noordwolde is een villawijk met prachtige natuur. De wijk is zeer groen met bomen, planten en graszoden. U kunt voor een villa een prachtig groen gazon kopen. Graszoden kopen draagt bij aan de groene omgeving. In Noordwolde kunt u de graszoden zelf leggen in uw tuinen. De woning krijgt zo een mooie natuurlijke uitstraling. Graszoden kopen Noordwolde kan voor villa’s, rijtjeshuizen, vrijstaande en twee onder een kap woningen in Noordwolde. Of u nou zelf een nieuwe tuin aanlegt of als u de tuin besluit te renoveren. Het centrum van Noordwolde bevat vele vrijstaande en twee onder een kap woningen. Tevens heeft u in het centrum leuke winkels bij de hand en kunt u een terrasje pakken in de zomermaanden in dit groene dorp.

Natuur in de omgeving van Noordwolde

De omgeving van Noordwolde springt uit het oog met al dat groen. Naast graszoden kopen kunt u zelf natuurlijk van al het natuurschoon in de omgeving genieten. Weststellingwerf heeft vele wandelroutes in zuid oost Friesland langs water, weiland en bossen. Ook zijn er recreatieparken en campings in de buurt. Daarnaast is er veel heide met kudden heideschapen in het Drents Friese Wold natuurpark. Noordwolde ligt bijna op de grens van Drenthe en Overijssel waar veel natuurschoon is te bewonderen. In Spokedam is een zwemplas waar kinderen in de zomer in het water kunnen dobberen en ook paarden liefhebbers kunnen hun hart ophalen met diverse ruiter routes in Noordwolde.

Bezienswaardigheden Noordwolde

Noordwolde staat bekend om haar authentieke vlechtmuseum en vlechttheater. Het museum laat de oude ambacht van weven en vlechten weerzien. Denk aan meubels, rieten manden en overige objecten. Het museum was vroeger een Rijksrietvlechtschool waar riet vlechten werd aangeleerd als vak aan de leerlingen. Het theater met dezelfde naam is gezellig en kleinschalig. Muziek optredens en theater worden hier regelmatig gegeven. Ook is er de mooie oevertuin te bezoeken, een watertuin met prachtige vijvers, fonteinen en waterlelies. In dit park komt u tot rust waar u een wandeling door kunt maken of heerlijk rustig op een bankje kunt zitten. Voor de kunstliefhebber zijn er kunst exposities in het dorp te bewonderen. Kunst wordt verzameld door kunstenaars in de Stellingen. Elke kunstenaar stelt zorgvuldige de mooiste kunstobjecten samen. Natuur, landschap en seizoenen staan centraal in deze kunst.

Klantervaringen in Noordwolde

Klantervaring van Marc uit Bedum

“Goede prijs kwaliteit.”

Alles conform afspraak en kwalitatief goed gras.

Marc - Bedum - 2020-07-05
Klantervaring van Gerard uit Groningen

“Mooie groene graszoden!”

Gekozen voor de premium speelgraszoden. Zijn keurig geleverd op de door ons gekozen datum. Gezien de temperaturen op dat moment (28 graden en zonnig) snel in de tuin geplaatst. Graszoden werden koel geleverd en heb ze een klein beetje nat gehouden om broeien te voorkomen. Twee mailtjes gehad met tips over leggen, onderhoud en ook nog aanvullende info over leggen tijdens warme dagen. Ons gazon ziet er keurig uit direct na het leggen!

Gerard - Groningen - 2020-08-27

Graszoden bezorgen Noordwolde

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Noordwolde en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Noordwolde

Veelgestelde vragen in Noordwolde

Hoe snel kunnen graszoden in Noordwolde geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Noordwolde?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.