Graszoden kopen in noordeloos

Zuid-Holland is om meerdere redenen een bijzondere en aantrekkelijke provincie om in te wonen. Aan de ene kant zijn namelijk veel grote steden van Nederland in de provincie Zuid-Holland gevestigd. Wat dan natuurlijk weer als gevolg heeft dat er sprake is van veel werkgelegenheid. Bovendien kent de provincie Zuid-Holland dan ook weer heel veel natuur en pittoreske dorpen. Het is dus een ideale provincie om het stadse leven met het dorpse leven te combineren. Noordeloos is een pittoresk dorpje om in te wonen. Het dorp kent iets meer dan 1000 inwoners en er is dus sprake van een hechte gemeenschap. Zoekt u een leuke en rustige plek om te wonen? Omdat u bijvoorbeeld niet van de drukte houdt, of omwille van het feit dat u jonge kinderen heeft. Een huis in Noordeloos kan dan echt een aanrader zijn. Vanwege de weinige inwoners per m2 krijgt u er meestal een ruimte tuin bij. Deze tuin kunt u een groen karakter geven door het kopen van graszoden. 

Het leven in Noordeloos

Het pittoreske plaatsje Noordeloos heeft alle karaktertrekken van een echt dorp. Het kent niet alleen een prachtige natuur, maar ook water aangezien er een veenriviertje doorheen loopt. Het is dus een ideale plaats voor mensen die het echt heerlijk vinden om in een bosrijke omgeving met water te wonen. Niet alleen leuk voor ouderen, maar ook voor kinderen. Een ideale plaats om veilig op te groeien. Kinderen kunnen dan veilig spelen en ademen steevast gezonde lucht in. De plaats kent ook verschillende rijksmonumenten en is officieel aangemerkt als beschermd dorpsgezicht. Noordeloos kent een hechte gemeenschap met zeer veel verenigingen. 

Het voordeel van graszoden kopen

Heeft u een woning in Noordeloos, of bent u van plan om in de toekomst een woning daar te kopen? De meeste woningen zijn gebouwd op grote kavels. Deze zijn voorzien van een grote tuin. Geef uw tuin een groen karakter door het kopen van graszoden. Hiermee geeft u niet alleen een mooi visitekaartje af, maar brengt u de natuur ook nog eens naar uw huis. Het kopen van graszoden is een goedkope manier om uw tuin op te leuken. U kunt er heerlijk in vertoeven met een glas fris, maar ook voor kinderen is het heerlijk om in het gras te spelen. 

Nieuwbouw in Noordeloos

Het dorp Noordeloos is zeer populair en daarom worden er nieuwe huizen gebouwd. Deze nieuwbouwhuizen zijn allemaal voorzien van een mooie tuin. Bent u van plan om daar een woning te kopen? Het kopen van graszoden geeft dan gelijk een mooi uiterlijk visitekaartje af. Het is een ideale plek om dorpsbewoners te ontvangen, zodat u zich gelijk kunt verbinden met de gemeenschap. 

In onze webwinkel hebben wij verschillende graszoden op voorraad. Wilt u dus snel uw tuin verbouwen? Een dag na bestelling kunnen wij de graszoden dan al leveren. Heeft u vrijblijvend advies nodig, of wilt u de graszoden eerst maar eens in het echt bekijken? In dat geval kunt u ervoor kiezen om de graszoden op te halen bij onze vestiging. U kunt gemakkelijk zelf uw graszoden leggen en wij kunnen u voorzien van tips hoe u dit het beste kunt doen.

Klantervaringen in noordeloos

Klantervaring van Jan uit Hoornaar

“Perfect gras, goed en op tijd geleverd”

Bestelling via dd website ging prima. Ik maakte een fout, maar dit werd na een telefoontje keurig en vriendelijk hersteld. Het gras was van prima kwaliteit en ligt inmiddels te groeien in de zon

Jan - Hoornaar - 2020-05-22
Klantervaring van Esther uit Giessenburg

“Prachtig gazon!!”

Door omstandigheden heeft het gras bijna 3 dagen op de rol gelegen, maar de kwaliteit van het gras is super gebleven!! Dus zoals op de foto te zien is, hebben we een prachtige grasmat gelegd!! Ook het bestel- en leverproces is goed geregeld, zelfs de chauffeur belde nog even netjes toen hij bijna bij ons adres was, top!!

Esther - Giessenburg - 2019-12-09

Graszoden bezorgen noordeloos

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in noordeloos en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor noordeloos

Veelgestelde vragen in noordeloos

Hoe snel kunnen graszoden in noordeloos geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar noordeloos?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.