Graszoden kopen in Nijmegen

Nijmegen is niet alleen de oudste stad van Nederland, maar ook een van de mooiste steden! De stad wordt gekenmerkt door veel groen. Niet alleen in de parken, maar ook in de tuinen die de huizen van de inwoners omsluiten. Ongeacht waar u bent, van Dukemburg tot Heyendaal en van de Wolfskuil tot Lent, overal in Nijmegen ziet u groen. Het is ook zeer gemakkelijk om online graszoden te kopen in Nijmegen. Waar in Nijmegen u ook woont, wij leveren en leggen de grasmatten met veel plezier. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de onderzijde van deze pagina.

Graszoden leggen in de Waalsprong

Een van de meest ambitieuze nieuwbouwprojecten in Nijmegen is dat van de Waalsprong. Deze wijk, bestaande uit 130 woningen, is een oase van rust aan de overkant van de Waal. De wijk kenmerkt zich door ruimte en veel groen. En dus veel ruimte voor gras. Voor uw nieuwe woning in de Waalsprong brengen en leveren wij graag de mooiste graszoden. Voortaan is het uw gras, dat groener is dan dat van de buren.

Groenvoorzieningen in Nijmegen

Kronenburgerpark

Het Kronenburgerpark is ongetwijfeld het meest bekende park van Nijmegen. En niet zonder reden: het park is geliefd bij alle inwoners van Nijmegen. Op een mooie dag geniet menig inwoner van deze oase van rust, midden in het centrum van de stad. Het park is zelfs onderwerp van een hit uit de jaren ’80.

Park Brakkenstein

Iets verder buiten het centrum ligt een van de favoriete parken onder studenten: Park Brakkenstein. Dit park ligt vlakbij de universiteit en hogeschool, wat het voor studenten ideaal maakt om een wandeling te maken en hun hoofd even leeg te maken. Bovendien huisvest het park regelmatig leuke evenementen.

De Ooijpolder

Tot slot is de Ooijpolder een begrip in Nijmegen. Het gebied in de uiterwaarden van de Waal huisvest een breed scala aan dieren, waaronder wilde paarden en bevers. In de zomer liggen de strandjes vol met mensen die zich voor even aan zee wanen. Maar wanneer ze weer richting de stad kijken, aanschouwen ze de pracht van de Nijmeegse skyline, met de Stevenskerk als hoogtepunt. 

Graszoden bestellen in Nijmegen

Waar u ook woont in Nijmegen, er is altijd ruimte voor meer groen. Zeker bij de nieuwbouwprojecten, zoals het Zuiderveld, wordt er veel ruimte gelaten om een mooie tuin met een strak grasveld aan te leggen. Kunt u niet wachten tot u zelf een mooi gazon bij uw huis heeft? Wij helpen u graag verder met onze jarenlange ervaring in het leggen van graszoden in (nieuwbouw)wijken in Nijmegen.

Klantervaringen in Nijmegen

Klantervaring van Martin uit Nijmegen

“Snelle levering van mooie verse zoden”

Na wat rondkijken op intenet deze zoden aangeschaft, naast de kwaliteit was de levering de volgende dag mede doorslaggevend, Ik heb gekozen voor sterk premium speel gras.

Martin - Nijmegen - 2020-05-11
Klantervaring van Juul uit Nijmegen

“Snel geleverd en goede kwaliteit gras”

Het gras was snel geleverd en van zeer goede kwaliteit. Het gras ligt er nu 3 dagen in en het is groen, de naden zijn al bijna verdwenen. Top!

Juul - Nijmegen - 2020-07-09

Graszoden bezorgen Nijmegen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Nijmegen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Nijmegen

Veelgestelde vragen in Nijmegen

Hoe snel kunnen graszoden in Nijmegen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Nijmegen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.