Graszoden kopen in Neeritter

Wonen in Neeritter betekent, wonen in een centraal gelegen kerkdorp in een hooggelegen en zanderige omgeving. De Uffelse Beek richting het noorden en de Itterbeek richting het zuiden stromen beide in noordoostelijke richting.

Waar Neeritter in het verleden bestond uit een fors heidegebied werd in het begin van de 19e eeuw begonnen met ontginning. Dit was nodig om akkers, naaldbossen en weilanden mogelijk te maken in Neeritter.

Huis kopen in Echt

Wonen in Limburg staat garant voor wonen in een natuurlijke omgeving.

Als u kiest voor bestaande bouw, dan is Neeritter een goede keuze.

Wilt u echter een nieuwbouwhuis kopen, dan is project Sterrendael in Echt een betere optie.

Het huis dat u hier kunt kopen, zal in een landelijke omgeving worden gerealiseerd, waarbij het dorpse karakter wordt behouden.

Geschiedenis van Echt 

Echt was al in de zevende eeuw bekend. Destijds vormde het onderdeel van het Graafschap Loon. 

Het vermoeden bestaat dat Echt pas in het jaar 1494 stadsrechten kreeg.

In het prille begin waren in Echt een lakenhal en een hospitaal te vinden. Bovendien was het omwald met poorten. Een stadgracht werd echter pas later in de 13e eeuw aangelegd.

Echt verwierf een belangrijke rol waar het ging om de doorvoer van vracht via een tramlijn. Een fusie met Susteren in januari 2003 heeft ervoor gezorgd dat Echt tegenwoordig onderdeel is van Echt-Susteren.

Op een afstand van slechts 17 kilometer van Neeritter komt u uit in Echt.

Echt ligt op een hoogte van circa 28 meter. Ten westen van Echt vindt u het Julianakanaal, een autosnelweg en meerdere bedrijventerreinen.

Gaat u naar het zuiden van Echt, dan vindt u het prachtige natuurgebied De Doort.

Tuin inrichten

Bij het kopen van een woning moeten er altijd veel zaken geregeld worden. U kunt echter al een aantal klussen op voorhand uitvoeren.

Zodra u het nieuwbouwhuis gaat kopen en de bouw is gestart, kunt u al graszoden kopen en de grond rondom uw woning verfraaien met graszoden.

Niet alleen realiseert u op deze manier een mooi straatbeeld, maar de graszoden voorkomen ook dat uw woning aan de binnenkant bevuild zal raken. De bouwgrond krijgt door de graszoden immers geen kans meer om door de werklui naar binnen te worden gelopen.

Graszoden vormen ook nog eens een mooi strak geheel en lenen zich uitstekend als uitgangspunt voor de inrichting van uw tuin. Zowel in Neeritter als in Echt zijn graszoden goed toe te passen.

Zijn de graszoden eenmaal gelegd, dan kunt u na de verhuizing uw tuin voorzien van struiken, planten, ornamenten of tuinbeelden.

Duurzaamheid nieuwbouw

Bij nieuwbouwprojecten wordt steeds meer aandacht besteed aan duurzaamheid. Niet alleen worden veel woningen al zonder gasaansluiting opgeleverd, maar in veel gevallen is het nieuwe huis ook al voorzien van een waterpomp, zonnepanelen, HR++ glas en goede isolatie.

Hiermee wordt al een goede basis gelegd voor de duurzaamheid die vandaag de dag wordt gevraagd bij de bouw van huizen.

Klantervaringen in Neeritter

Klantervaring van Björn uit Guttecoven

“Geleverd zoals gevraagd en een goed kwaliteit.”

De graszoden besteld op zondag en in de planning aangegeven op vrijdag te leveren. Dit is ook volgens die planning verlopen en ook is het gras en de teelaarde van goede kwaliteit.

Björn - Guttecoven - 2020-06-17
Klantervaring van Chris uit Stein (LB)

“Een prachtig gazon in zeer korte tijd”

Op woensdag besteld met de bedoeling in de volgende dagen te gaan leggen. De levering was zo vlot dat ik vrijdags mijn tapijtje groen had liggen. Ik had voldoende besteld in de wetenschap dat er wel een paar rollen zouden sneuvelen. Dit klopte. Er waren in mijn bestelling zeker 4 onbruikbare rollen gras. Vielen zo uit elkaar en waren nergens in te passen. ook niet voor mijn bedachte reparatie van andere stukken in mijn gras. Toch ben ik zeer tevreden over mijn mooi groen gras. Kwaliteit erg goed. Regenwormen gratis. Chapeau voor graszoden.nl zou het zo weer doen.

Chris - Stein (LB) - 2020-02-22

Graszoden bezorgen Neeritter

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Neeritter en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Neeritter

Veelgestelde vragen in Neeritter

Hoe snel kunnen graszoden in Neeritter geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Neeritter?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.