Graszoden kopen in Naarden

Wat komt er allemaal kijken bij het herinrichten van een tuin en gazon? Tussen wat voor opties kunt u tussen kiezen? En doet u het zelf of schakelt u een bedrijf in die u komt helpen? Dit zijn allemaal dingen waar u over na moet denken. We begrijpen dat dat overweldigend kan zijn. Veel mensen uit Naarden gingen u al voor. Wij hebben onder andere al tuinen van mensen in de wijken Oranje Nassaupark Zuid, Bos van Bredius, Rembrandtpark en Naardermeer opgeknapt. Komt u ook uit Naarden en wilt u meer informatie over onze werkwijze? Meer informatie kunt u onder aan deze pagina vinden. 

Nieuwbouw in Naarden

Nieuwbouwwijk Buyten de Veste

Wonen in nieuwbouwwijk Buyten de Veste is wonen in een prettige omgeving. De wijk is gebouwd in het populaire Rembrandtkwartier, vlakbij het Naarderbos en het Gooimeer. Het Rembrandtkwartier staat bekend om zijn groene omgeving en mooie, lange lanen. De woningen beschikken over ruime, zonnige tuinen waar u te allen tijde heerlijk kunt ontspannen met mooi weer. Wilt u uw tuin zo inrichten dat u het liefst elk moment in uw tuin doorbrengt? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes.

Project Het Hart van Naarden

Kunt u niet kiezen tussen twee werelden van natuur én de stad? Dan is nieuwbouwproject Het Hart van Haarlem een uitstekende locatie. Midden in Naarden Vesting komt deze nieuwbouwwijk. Om toch te kunnen genieten van groen en de rust, hebben de woningen tuinen waar u zich terug kunt trekken als u daar behoefte aan heeft. Deze tuinen kunnen helemaal naar eigen smaak ingericht worden. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor vragen naar ons assortiment grasmatten en -zoden.

Natuur rondom Naarden

Natuurreservaat Naardermeer

Tussen Amsterdam en Hilversum ligt het Naardermeer: een natuurreservaat met dicht moerasbos, helder water en Hollandse weilanden. Het natuurgebied is beschermd en daarom ideaal voor dieren, zoals de otter en de purperreiger. Tijdens een wandeling zou het zomaar kunnen dat u deze dieren spot! Wilt u meer informatie tijdens het wandelen? Dan kunt u altijd op stap met een boswachter of gaat u mee op een vaartocht met een fluisterboot. Voor de sportievelingen is het mogelijk om bij het Naardermeer te fietsen op een van de stille polderweggetjes.

Bussumerheide 

De Bussumerheide is samen met de Westerheide het grootste aaneengesloten heideveld van het Gooi. Het natuurgebied bestaat uit zo’n 160 hectare grond en is op fietsafstand bereikbaar vanaf Naarden. Het leuke aan de Bussumerheide is dat het gebied er elk seizoen weer compleet anders uitziet, waardoor het hier fijn afwisselend wandelen is. Het is het zeker waard om hier regelmatig de benen te strekken!

Klantervaringen in Naarden

Klantervaring van Sjors uit Hilversum

“Volgens afspraak en voor een goede prijs!”

Duidelijke informatievoorziening, goede prijs, tijdig en volgens afspraak geleverd.

Sjors - Hilversum - 2020-07-16
Klantervaring van Martin uit Hilversum

“Op tijd geleverd en gras ziet er sterk uit. Moet nu nog 3 weken sproeien voor het eind resultaat ”

Het ziet er mooi stevig en groen uit. Wel hier en daar kale plekken dus moet ik denk ik nog wel wat zaaien. Levering was netjes en snel. Wle had ik graag afgetekend voor de levering. Pellet was neergezet zonder bericht of aan te bellen. Dit vindt ik niet echt netjes.

Martin - Hilversum - 2020-06-08

Graszoden bezorgen Naarden

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Naarden en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Naarden

Veelgestelde vragen in Naarden

Hoe snel kunnen graszoden in Naarden geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Naarden?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.