Graszoden kopen in Naaldwijk

Er zijn veel keuzes die u moet maken als u uw gazon wilt herinrichten of vervangen. Keuzes waar u misschien een beetje hulp bij nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van graszoden en helpen u graag. We hebben veel klanten in Naaldwijk al geholpen, bijvoorbeeld in de wijken Floriëndaal, Pijletuinen, Galgenblok en Kruisbroek. Voor meer informatie over onze werkwijze kunt u een kijkje nemen onderaan deze pagina. Heeft u nog vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Nieuwbouwprojecten in Naaldwijk

Project Westeiland

In de nieuwe woonwijk Hoogeland in het zuiden van Naaldwijk heeft nieuwbouwproject Westeiland haar intrede gedaan. De gelukkigen die hier wonen, wonen zowaar op een klein eilandje. Vooral waterliefhebbers zullen hier dus hun hart ophalen. De rust wordt zoveel mogelijk bewaard door de eilanden autoluw te maken, waardoor het minder aantrekkelijk wordt om de wijk met een auto te betreden. Alle woningen hebben een tuin dat aan het water grenst. Wilt u van uw tuin een fijne plek maken? Wij adviseren u graag.

Project Gandel de Baak

Tussen het riviertje de Gantel en de Rijnsburgerweg vindt u nieuwbouwproject Gantel de Baak. Gantel de Baak is onderdeel van de Poelzone, een recreatieve en ecologische verbinding tussen ’s-Gravenzande, Naaldwijk en Monster. De nieuwbouwwijk heeft een fijne groene uitstraling waar u zeker weten tot rust komt. Ook leidt de achtertuin tot het water. Er is zelfs ruimte om een eigen aanlegsteiger aan te leggen!

Natuur in Naaldwijk

Het Prinsenbos

In het Prinsenbos kunt u van alles ondernemen: zwemmen, ’s zomers zonnebaden op de ligweide, vissen, wandelen, de natuurspeeltuin bezoeken met uw (klein)kinderen of juist wat kennis op doen over flora en fauna. Er is namelijk een vogelscherm, vlindertuin en een kruidentuin. Het Prinsenbos is een prima plek om te ontspannen en bij te komen van de week of juist het ondernemen van sportactiviteiten. De meeste wandelroutes zijn grotendeels goed bereikbaar met een rolstoel. Ook goed om te weten: u kunt hier uw hond zorgeloos uitlaten over het hondenstrandje. 

Zwethzone

Langs het riviertje De Zweth ligt de Zwethzone. De Zwethzone is een groen en waterrijk gebied in de gemeente Westland waar Naaldwijk de hoofdplaats van is. Een leuk feitje is dat het natuurgebied de stadsparken van Rijswijk en recreatiegebied De Wollebrand met elkaar verbindt. In dit park zijn fiets- en wandelparken aangelegd en dus ideaal om een dagje erop uit te trekken om te kijken wat de natuur in de omgeving van Naaldwijk allemaal te bieden heeft.

Klantervaringen in Naaldwijk

Klantervaring van René uit Naaldwijk

“Goed produkt!”

Keurig op tijd geleverd, direct gelegd, water gegeven en nu twee dagen later ziet het er al geweldig uit!

René - Naaldwijk - 2020-07-06
Klantervaring van Manfred uit Naaldwijk

“Super mooi gazon”

Snel geleverd op mijn gewenste dag.

Manfred - Naaldwijk - 2020-03-07

Graszoden bezorgen Naaldwijk

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Naaldwijk en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Naaldwijk

Veelgestelde vragen in Naaldwijk

Hoe snel kunnen graszoden in Naaldwijk geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Naaldwijk?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.