Graszoden kopen in Montfoort

Wonen aan het water met een mooie groenstrook achter het huis. Dat klinkt als een droom die u werkelijkheid kunt laten worden.

Wilt u een nieuwbouwhuis kopen die aan deze wensen voldoet? Dat kan in de gemeente Montfoort en wel in de plaats Linschoten. Het nieuwbouwproject Ritmeester realiseert hier zowel seniorenwoningen als rijwoningen. Aan u de keuze welk type huis u wenst te kopen.

Een groot voordeel van dit project is de ruime achtertuin die bij het huis hoort. Deze grenst aan het water en is daarmee uitermate geschikt voor het kopen van graszoden.

Waterrijke grond

De ietwat vochtige grond in Montfoort zal uw nieuwe graszoden goed doen. 
Door uw tuin te voorzien van graszoden kunt u uw eigen tuin gebruiken als zonneweide. Hierbij heeft u uitzicht op het aangrenzende water.

Een blijvend vakantiegevoel in uw nieuwbouwhuis in de gemeente Montfoort ligt hiermee binnen handbereik.

Graszoden kopen in Linschoten

Voor uw huis in Linschoten, dat gelegen is in de gemeente Montfoort, kunt u zelf uw wensen met betrekking tot de realisatie kenbaar maken. Een ruime inspraak maakt het mogelijk om uw huis precies zo in te delen zoals u dat graag ziet.

In Linschoten vloeit de kleine rivier Lange Linschoten over in de rivier Korte Linschoten. Water en natuur komen in dit gebied beide goed aan bod. De natuur rondom uw huis terug laten komen kan eenvoudig door bij ons graszoden te kopen. 
Deze zijn eenvoudig door uzelf te leggen.

Omliggende dorpen

De gemeente Montfoort bestaat naast Linschoten ook uit het plaatsje Willeskop. Beide plaatsen waren tot 1989 zelfstandige gemeenten. Montfoort telt inmiddels bijna 14.000 inwoners en is gelegen in het westen van Utrecht.
In 2008 vond in Montfoort archeologisch onderzoek plaats. Hierbij werden resten uit de 14e tot 17e eeuw gevonden, waaruit kan worden opgemaakt dat Montfoort in die periode bewoond werd.
De archeologen vonden restanten, waaruit bleek dat de binnenstad van Montfoort een open karakter kende.
Dit is terug te vinden in de overblijfselen van de mest- en afvalkuilen en de sloten en erven.

Cultuur in Linschoten

De dorpskern van Linschoten is beschermd en rijk aan geschiedenis. 
Bent u liefhebber van monumentale gebouwen dan valt er in de gemeente Montfoort voldoende voor u te ontdekken.
Brengt u bijvoorbeeld eens een bezoekje aan Landgoed Linschoten of Kasteel Montfoort. 

Het natuurlijke groen dat veelvuldig in Linschoten aanwezig is versterkt het buitengevoel. Dat gevoel kunt u bij uw eigen woning ook vasthouden door uw tuin te voorzien van graszoden. Als u graszoden bij ons gaat kopen, kunt u zelf bepalen of u de graszoden wilt laten bezorgen of bij ons wilt komen ophalen.

Het leggen van de graszoden zal niet veel moeite kosten. Binnen afzienbare tijd kunt u genieten van een mooi groen gazon, dat uw woning direct een verzorgde uitstraling zal geven.

Klantervaringen in Montfoort

Klantervaring van Frans de goeij uit Vleuten

“Geweldig”

De werkwijze van Lageman Graszoden is een voorbeeld voor velen om dit ook te volgen. Het bestellen, afleveren en communicatie is zeer goed en duidelijk, de afspraken worden nagekomen. De weersomstandigheden waren zeer warm voorspelt en van Lageman Graszoden kregen we gelijk bericht dat we de graszoden gelijk moesten gaan verwerken om broei te voorkomen, en direct na het leggen de grasmat goed nat te maken. Het waren mooie volle/dichte graszoden. We hebben al meerdere keren graszoden van Lageman Graszoden gehad en blijven dit zeker daar doen. Een aanrader.

Frans de goeij - Vleuten - 2020-05-24
Klantervaring van Geert uit Maarssen

“goede service, snelle levering en scherp geprijsd”

Alles was snel geregeld, klantenservice was ook goed te bereiken en reageerde snel en heeft me goed geholpen. Het is niet duur, snelle levering en je krijgt voor weinig geld een prima gazon voor je deur!

Geert - Maarssen - 2020-05-16

Graszoden bezorgen Montfoort

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Montfoort en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Montfoort

Veelgestelde vragen in Montfoort

Hoe snel kunnen graszoden in Montfoort geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Montfoort?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.