Graszoden kopen in Midwolda

U kunt in het pittoreske Groningse plaatsje Midwolda prima graszoden kopen. Graszoden kunt u via onze website bij u laten leveren in Midwolda. Het Groningse plattelands dorp heeft veel groen in haar omgeving. Graszoden kopen Midwolda zorgt ervoor dat uw achtertuin net zo groen wordt als de weilanden in de omgeving. Ook kunt u graszoden kopen in andere dorpen in de gemeente Oldambt waartoe Midwolda behoort. Midwolda heeft een echt oerbos en graszoden maken uw tuin net zo groen als de omgeving. Uw woning in Midwolda straalt rust van de natuur uit zoals de hele omgeving doet. Een gazon kan u veel plezier laten beleven in uw achtertuin. U kunt graszoden kopen en laten bezorgen maar ook afhalen. De graszoden zijn in enkele ogenblikken gelegd doordat ze als een tapijt zijn uit te rollen. Uw tuin wordt hiermee net zo groen als de tuin van landgoed Ennemaborg dat een mooie blikvanger in het natuurlijke dorp is. Zo heeft u uw eigen landgoed die u met graszoden kunt maken. Meer informatie over graszoden kopen kunt u op deze website lezen. 

Wijken in Midwolda

De Anna Maria Horalaan in Midwolda heeft mooie nieuwbouw kavels met twee onder een kap meegroeiwoningen. Graszoden kopen in deze wijk maakt uw woning net zo groen als het gras van de andere woningen in deze omgeving. Het grote voordeel is dat deze locatie makkelijk is te bereiken vanuit omliggende dorpen zoals Scheemda en andere wegen die snel naar de A7 leiden. Ook vindt u veel groen aan de Anna Maria Horalaan en kunt u goed de hond uitlaten en een wandeling maken. 

Natuur en recreatie in Midwolda

Landgoed Ennemaborg is het meest bekende stukje natuur. Het landgoed heeft heel wat geschiedenis achter de rug. Deze stamt namelijk uit de veertiende eeuw. In de achttiende eeuw vond er een grootschalige verbouwing plaats. Er ligt een prachtige vijver met lelies nabij het landgoed. Dit is nog een stukje restant van de oude gracht die er niet meer is om het kasteel heen. Het landgoed is perfect voor een huwelijks fotoshoot met een romantische touch. Ook zijn er vrijwilligers die excursies en activiteiten verzorgen vanuit het koetshuis. Hier kunt u gezellig bij het haardvuur zitten met een glaasje wijn samen met een mooie wandeltocht om het landgoed heen waar heel veel groen, natuur, dieren en plantensoorten zijn te bewonderen. 

Bezienswaardigheden in Midwolda

Nabij Midwolda een blauwstad project als het oldambtmeer te bewonderen, een klokkengieterij museum en en ook diverse kerken en monumentale panden. Ook blauwestad in de omgeving heeft diverse woningprojecten. Er staat een verhalen bankje. Dit is een kunstzinnig met mozaïek ingelegd bankje in de charmante natuur in het dorp. Verder heeft kunstenares Maya Wildevuur er een eigen galerie. Midwolda heeft ook een eigen sauna en beautyfarm. In dit mooie kleinschalige wellness resort kunt u tot rust komen en overnachten. Er zijn diverse sauna’s en baden met een hotel. De spa heeft een oude boerderijsfeer met een mooi zwembad in het midden van de oude boeren schuur. Ook kunt u spraakmakende standbeelden zien in de gemeente Oldambt en in Midwolda. Ook het dorp Bad Nieuweschans heeft een prachtig wellness resort. Dit wellness resort staat bekend om haar thermale zoutwater baden met jodium en heilzame werking op lichaam en geest. Ook dit resort in oldambt ligt in een groene omgeving van bos en weiland dicht tegen de Duitse grens aan. De ondergrondse zoutpilaar van Bunde die miljoenen jaren oud is geeft haar mineralen af richting de thermale baden. 

Klantervaringen in Midwolda

Klantervaring van Aniek uit Midwolda

“Kwalitatief goede graszoden ”

Bestelling werd netjes op tijd afgeleverd. De zoden zijn van goede kwaliteit.

Aniek - Midwolda - 2020-03-28
Klantervaring van Cilia uit Westerlee

“Mooi en groen gras”

Super blij met het gras!

Cilia - Westerlee - 2020-04-21

Graszoden bezorgen Midwolda

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Midwolda en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Midwolda

Veelgestelde vragen in Midwolda

Hoe snel kunnen graszoden in Midwolda geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Midwolda?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.