Graszoden kopen in Middenmeer

U heeft plannen gemaakt om uw tuin binnenkort opnieuw aan te leggen. De zomers worden steeds warmer en we zitten vaker en langer in onze tuin. Heerlijk met het gezin of met vrienden van de vrije tijd genieten. Een mooi gazon zorgt het hele jaar door voor een mooi groen accent. Als u het grasveld zelf gaat inzaaien dan bent u afhankelijk van het jaargetijde en het weer. Een betere optie is het kopen van graszoden. In Middenmeer en omstreken leveren wij al vele jaren graszoden van een hoge kwaliteit. Ook als u buiten dit gebied woont kunnen wij u van dienst zijn. Meer informatie over de mogelijkheden en onze service vindt u onderaan deze pagina.

Wonen in Middenmeer

De ruim opgezette woonwijken van Middenmeer zijn rond het moderne, pas in 1932 ontstane, brinkdorp gebouwd. De ruime plantsoenen, wandel- en fietspaden, de vele waterpartijen en de ruim bemeten tuinen rond de huizen, zorgen voor een vloeiende overgang naar het weidse polderlandschap. Het centrum is goed voorzien van winkels, cafés en eetgelegenheden. Er heerst een gemoedelijke sfeer die uitnodigt tot een gezellig uurtje shoppen. In de kleine binnenhaven kunt u de plezierboten bewonderen en wegdromen over tijden toen het hier nog Zuiderzee was.

De Wieringermeer polder

De fietsroute “rondje Middenmeer” laat u alle mooie plekjes van de omgeving zien. U ervaart de ruimte en openheid van het polderlandschap met zijn fraaie boerderijen, uitgestrekte akkers en groene weilanden. Het aan de A7 gelegen “Agriport”, een groot gebied met broeikassen en daaraan gerelateerde industrie is het bekijken waard. Middenmeer heeft een vliegveld voor recreatief vliegverkeer. Bij mooi weer wordt er bijna altijd gevlogen en u bent van harte welkom om alles te bekijken. Daarna kunt u in de Brasserie van een hapje en drankje genieten. 

Graszoden leggen in Middenmeer

Een mooi gazon rond uw woning zorgt voor een vloeiende overgang naar de natuur in de wijk en het verbind uw tuin met deze bijzondere landstreek. Een goed aangelegd grasveld is een verrijking voor uw woonomgeving en maakt uw tuin tot een oord waar u heerlijk kunt ontspannen. Een plekje dat altijd groen is en u uitnodigt om naar buiten te gaan.

Graszoden bestellen in Middenmeer

Ondanks de zware kleigronden en de straffe zeewind in Middenmeer en omstreken is het mogelijk een mooi sterk grasveld aan te leggen. Wij kunnen u over de beste grassoorten adviseren. U bent dan verzekerd van een goed resultaat.

Klantervaringen in Middenmeer

Klantervaring van Ton droog uit Wieringerwaard

“Mooie grasrollen.”

Mooie rollen en mooi op tijd geleverd ondanks het erg warm was. En een keurige beschrijving via de mail gehad . Gelegd volgens beschrijving en doet het na een paar dagen al netjes .

Ton droog - Wieringerwaard - 2020-06-28
Klantervaring van Joan uit De Goorn

“Snel geleverd, topkwaliteit”

Makkelijk bestellen, goede kwaliteit en keurig afgeleverd! Duidelijke uitleg over hoe te leggen en het onderhoud van het gras.

Joan - De Goorn - 2020-03-27

Graszoden bezorgen Middenmeer

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Middenmeer en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Middenmeer

Veelgestelde vragen in Middenmeer

Hoe snel kunnen graszoden in Middenmeer geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Middenmeer?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.