Graszoden kopen in Middelharnis

Middelharnis is samen met Sommelsdijk een woonkern in Zuid-Holland. Deze kern zit in het midden van Goeree-Overflakkee en kent een rijke geschiedenis. Door deze rijke geschiedenis heeft deze plaats mooie en bijzondere woningen.

Even leuk zijn de verschillende groene tuinen die er liggen. Bent u ook op zoek naar een groen gazon? Dan kunt u hier graszoden kopen. Met een ruim assortiment bieden we exact wat u nodig heeft. Waar u ook woont in Middelharnis, we komen overal langs.

Wonen in Middelharnis

Graszoden kopen in Sommelsdijk

Sommelsdijk, ook wel de tweelingbroer van Middelharnis, kent veel vernieuwing. Het ligt zo dicht tegen Middelharnis aan dat je alleen de straat over hoeft te steken. Met nieuwbouwproject De Goede Ree zit je in het tussen Sommelsdijk en Middelharnis in. Hierdoor woon je met het genot van twee dorpskernen in de buurt.

Het fijne aan dit nieuwbouwproject zijn de energiezuinige, onderhoudsvriendelijke en voordelige huizen. Een ander groot voordeel zijn de ruime tuinen. Met een eiland waar water centraal staat, kunnen planten goed groeien. Wilt u uw nieuwe tuin aanvullen met graszoden? Dan kunt u deze eenvoudig kopen via onze webshop.

Nieuwbouwproject De Nieuwe Haven

Op dit moment is er een groot project in ontwikkeling: De Nieuwe Haven. Dit wordt een groot recreatie- en woonomgeving in Middelharnis. Het zou een grote impuls moeten geven aan de omgeving. Wat leuk is zijn de huizen die omringd zijn met water. Het heet niet voor niets ‘De Nieuwe Haven’. Hier kunt u dus uw boot aanmeren, vervolgens in uw tuin zitten en genieten van zicht over het water. Gaat u hier een huis kopen? Dan is het prachtig om graszoden langs het water te leggen.

Graszoden kopen in het centrum van Middelharnis

Toch liever minder water om u heen, en wonen in een centrum? Dan is de binnenstad van Middelharnis een leuke optie. Hier woont u erg fijn met veel mensen om u heen. Bovendien zijn er veel voorzieningen zoals terrasjes, winkels, sportcentra en meer. De binnenstad van Middelharnis is een mooie woonomgeving terwijl u op enkele minuten van het water zit. 

Woont u in de binnenstad van Middelharnis of een andere omgeving? En bent u op zoek naar graszoden? Regelmatig komen we op dit eiland langs om graszoden te leveren. Deze kunt u snel en gemakkelijk via de webshop bestellen. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

Wat te doen in Middelharnis?

Faunapark Flakkee

Dicht bij Middelharnis zit Faunapark Flakkee. Dit park was ooit begonnen als een vogelpark. Tegenwoordig is het een volledig dierentuin geworden. Hier zie je veel dieren zoals kangoeroes, vogels, bevers, moeraskatten en meer. Het park heeft een oppervlakte van meer dan 25.000 vierkante meter. Hierdoor kunt u, naast het zien van de dieren, ook een fijne wandeling maken, spelen of midgetgolfen.

Streekmuseum Goeree-Overflakkee

Vroeger was het eiland Goeree-Overflakkee een echt handelspunt. Deze streekmuseum brengt u terug naar deze tijd. Hier wordt het verhaal verteld van alle handel dat hier gedreven is, de geschiedenis van Middelharnis en Sommelsdijk en gaat terug tot 2000 jaar geleden. Een leuk museum voor een familiedag met het gezin.

Klantervaringen in Middelharnis

Klantervaring van Nathasja koppena uit Oude-Tonge

“Mooi gras, snelle levering. ”

Op zondag besteld, dinsdag in huis. Levering prima, goed verpakt. Graszoden zien er prima uit.

Nathasja koppena - Oude-Tonge - 2020-01-15
Klantervaring van Daisy uit Hellevoetsluis

“Prima graszoden”

Prima graszoden voor een leuke prijs

Daisy - Hellevoetsluis - 2020-07-12

Graszoden bezorgen Middelharnis

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Middelharnis en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Middelharnis

Veelgestelde vragen in Middelharnis

Hoe snel kunnen graszoden in Middelharnis geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Middelharnis?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.