Graszoden kopen in Meppel

De stad die ook wel bekend staat om een volksverhaal. Inwoners uit Meppel worden ook wel Meppeler muggen genoemd. In het verleden dachten zij dat de kerk in brand stond. Echter, dit bleek een grote zwerm muggen te zijn. Daarnaast kent Meppel een rijke geschiedenis met mooie huizen en tuinen. Bent u op zoek naar graszoden in Meppel? Wij helpen u graag verder. U kunt bij ons eenvoudig graszoden kopen binnen de webshop. Vervolgens leveren wij deze bij u thuis aan. Of u nu in het centrum, Haveltermade, Oosterboer of Ezinge woont. We komen in elke wijk.

Modern en groen wonen in Meppel

Graszoden kopen op het Vledder

Gelegen in de binnenstad van Meppel is er een nieuwbouwproject op het Vledder. Dit zijn 22 duurzame, moderne woningen waar u rustig en kindvriendelijk woont. Bij het Vledder kiest u voor zowel moderne- en jaren 30 huizen. Een ander voordeel zijn de tuingerichte woonkamers met zicht op groen. Met deze nieuwbouwwoningen kunt u heerlijk genieten van de grote tuinen in de binnenstad. Ideaal om een mooi gazon te kopen voor u of de kinderen.

Gras aanleggen in Broeklanden

Koopt u een huis in Broeklanden? Dan heeft u de sfeer van een dorp terwijl u maar tien minuten fietsen verwijderd bent van het centrum. Het is een wijk in de Nieuwveense Landen waar u veel water en groen tegenkomt. Hier wordt u volledig meegenomen in een plattelands gevoel. Het is daarom ook geschikt om tot rust te komen. Dit kan zowel alleen als met een groot gezin. Nog een voordeel zijn de mooie tuinen die de woningen hebben. Wij leveren met regelmaat graszoden in dit soort buurten. Graszoden kunt u eenvoudig kopen via de webshop.

Graszoden kopen voor Danninge Erve

Nog een nieuwbouwproject vindt plaats in de woonbuurt Danninge Erve. Deze is gebouwd aan de rand van Nijeveen. Hiermee is het net wat landelijke dan Meppel> Toch bent u zomaar in het centrum van Meppel. Dit maakt het geweldig als u landelijk en ruim wilt wonen met de voorzieningen die een stad kan bieden. Danning Erve is een groot project. Zo worden er momenteel ruim honderd huizen gebouwd. Koopt u een huis in deze wijk? Dan komen wij met alle liefde graszoden bezorgen. Zo gaat u mee met het prachtige groene landschap dat Danninge Erve kan bieden.

Groen in Meppel

Wilhelminapark

Laat je verbazen door het prachtige Wilhelminapark in Meppel. Elke keer wordt u weer verbaast vanwege de grote verscheidenheid aan mooie bomen en planten. 

Het is het oudste park in Meppel en kunt u vlakbij het station vinden. 

Holtingerveld

Iets verder buiten de stad Meppel vindt u een prachtig natuurreservaat. Het Holtingerveld is een plek waar u kunt wandelen, paardrijden en fietsen. U bent hier niet de eerste bezoekers. Al duizenden jaren wordt het Holtingerveld gebruikt door de mens. Als eerste was het een plek voor voedsel en vee. Pas later heeft de mens het omgetoverd tot een prachtig natuurgebied. U vindt hier unieke plantensoorten en dieren. Genieten in de natuur van Meppel is goed mogelijk met het Holtingerveld.

Klantervaringen in Meppel

Klantervaring van Theo uit Meppel

“Precies wat verwacht wordt en wat ze beloven”

Gras besteld en op de verwachte dag ontvangen. Keurig aangeleverd en hele mooie en goed verwerkbare graszoden. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.

Theo - Meppel - 2020-05-16
Klantervaring van Ferdi uit Meppel

“Top ervaring, snelle levering en goed geïnformeerd. ”

Top ervaring, snelle levering en goed geïnformeerd. Ook hun website voorziet in alle informatie

Ferdi - Meppel - 2020-03-29

Graszoden bezorgen Meppel

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Meppel en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Meppel

Veelgestelde vragen in Meppel

Hoe snel kunnen graszoden in Meppel geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Meppel?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.