Graszoden kopen in Malden

Wonen in een woonwijk voorzien van veel groen en met de belangrijkste voorzieningen in de buurt, dat kan uw toekomst zijn.

Om dit te bereiken, kunt u een huis gaan kopen in het Hof van Nijmegen op steenworp afstand van Malden.

Maar liefst 156 huizen worden hier gebouwd. Centraal gelegen op een plek, die bol staat van natuurlijk schoon, is het hier fijn wonen. Als u besluit hier een huis te kopen, dan wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk optimaal gebruik van uw tuin kunnen maken. Graszoden kopen maakt dit voor uw mogelijk. Als u graszoden gaat kopen en leggen is uw tuin al heel snel de blikvanger van de straat. Zo wordt uw te realiseren huis steeds concreter.

De verscheidenheid in huizenaanbod maakt het voor een zeer gevarieerde groep mensen interessant om hier hun droomhuis in de omgeving van Malden te kopen.

Hof van Nijmegen

De huizen die u kunt kopen, hebben stuk voor stuk een interessante architectuur.

U hoeft geen tijd te spenderen aan het uitzoeken van een badkamer en keuken, want deze zijn al aanwezig. Om uw eigen smaak hierin naar voren te laten komen, kunnen er wel aanpassingen door u worden aangebracht. Hier een huis kopen, levert u ook nog eens een royale een cheque op, waarmee u voor maar liefst 1500 euro uw tuin kunt aanleggen.

Het kopen van graszoden kan een goede aftrap zijn, als het gaat om de inrichting van uw tuin. Omdat de tuin al wordt aangelegd, voordat u de sleutel overhandigd krijgt, zijn de door u te kopen graszoden al voor de aanvaardingsdatum te leggen. Het leggen van de graszoden is heel goed zelf te doen.

De vroegtijdige aanleg van uw tuin is een absoluut pluspunt, aangezien u zich hierdoor geen zorgen hoeft te maken over het langdurig rondlopen in een rommelige bouwomgeving.

Duurzaamheid

Een huis kopen en dat duurzaam realiseren, is vandaag de dag echt belangrijk. Om die reden zijn graszoden in Malden en omstreken een aanrader. Uw huis wordt bij aanvang op een duurzame manier via wijkwarmte op temperatuur gebracht. In het jaar 2024 zal dat gebeuren via het Dukenburgs stadswarmtenetwerk.

Een fijne wetenschap dat u geen verbouwing nodig heeft om van een gasloos huis te kunnen genieten.

Malden, Nijmegen en Teersdijk lenen zich allen heel goed voor het kopen en leggen van graszoden. De wil om bij te dragen aan een duurzame samenleving wordt zowel zakelijk als privé elk jaar groter.

Twijfelt u of u extra maatregelen kunt treffen op het gebied van duurzaamheid in Malden?

U kunt eens bezoek brengen aan het Loket Duurzaam Wonen in Malden. Hier zult u veel informatie krijgen over duurzaamheid in en om uw woning. Het plaatsen van zonnepanelen en graszoden zijn daar slechts voorbeelden van.

Klantervaringen in Malden

Klantervaring van Wim van dijk uit Katwijk aan Zee

“Top kwaliteit ”

Volgens afspraak, top kwaliteit en netjes geleverd. Ondanks alle vooroordelen van het online kopen moet ik zeggen dat deze aankoop het aanbeveling waard is. Webshop is zeer gebruiksvriendelijk.

Wim van dijk - Katwijk aan Zee - 2020-06-18
Klantervaring van Martin uit Nijmegen

“Snelle levering van mooie verse zoden”

Na wat rondkijken op intenet deze zoden aangeschaft, naast de kwaliteit was de levering de volgende dag mede doorslaggevend, Ik heb gekozen voor sterk premium speel gras.

Martin - Nijmegen - 2020-05-11

Graszoden bezorgen Malden

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Malden en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Malden

Veelgestelde vragen in Malden

Hoe snel kunnen graszoden in Malden geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Malden?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.