Graszoden kopen in Maarsseveen

In gemeente Stichtse Vecht in Utrecht ligt het gezellig en natuurlijke dorp Maarsseveen. U kunt graszoden kopen voor Maarsseveen om uw woning te laten stralen met een groen gazon. Graszoden zijn een stukje natuur in uw achtertuin. Door deze te kopen krijgt u een zacht grasveld. Een grasveld waar u de hele zomer van kunt genieten.

Graszoden kopen gaat gemakkelijk online waar u voor bezorgen of afhalen kunt kiezen. Graszoden legt u zelf. Deze rolt u uit over aangeharkte zwarte aarde in uw achtertuin. De graszoden kunnen makkelijk worden onderhouden met een tuinsproeier tijdens droge zomermaanden. Maarsseveen wordt extra groen als u graszoden wilt kopen in dit mooie Utrechtse dorp en de omgeving.

Graszoden wortelen automatisch in de ondergrond. Het gras zal het hele jaar groen zijn. In de zomer uiteraard op haar mooist. Meer informatie over het kopen van graszoden kunt u vinden op deze website.

Wijken en nieuwbouw in Maarsseveen

In Maarssen buiten nabij Maarsseveen liggen mooie vrijstaande uit het oog springende woningen. Indien u in een nieuwbouwwijk gaat wonen kunt graszoden kopen voor zowel de voor als achtertuin. De woningen liggen prachtig aan het water. Een groen grasveld geeft extra karakter.

Het uitzicht vanuit de woningen is zeer mooi. Maarssen buiten is een groene wijk met veel natuur. Ook voor de wandelaar en fietsliefhebber is er veel groen te vinden. In de zomer leent de omgeving zich goed voor een stevig wandeltocht of fietstocht. Ook kunt u met een bootje op het water varen of zelfs met een kano rond peddelen. 

Natuur in Maarsseveen

Graszoden kopen brengt een groot stuk groene natuur in uw achtertuin. Net als in de omgeving van Maarsseveen en omliggende dorpen in de Stichtse Vecht. In de omgeving liggen mooie boerderijen als de Hoeve Wielrevelt van natuurmonumenten.

De groene omgeving en boeren leven zijn zeker een bezoekje of wandeling waard. De hoeve is zeer geschikt voor kinderen waar ze geitjes en andere boerderijdieren kunnen ontmoeten. In de struintuin is het nabij gelegen Maarssen kunnen kinderen hun hart ophalen vanwege de vele activiteiten die ze er kunnen doen zoals, hutten bouwen, avonturen beleven en spelen met modder en andere objecten.

De Tienhovense Plassen is een mooi natuurgebied van natuurmonumenten voor een wandeling, rust en om in uit te waaien. Er is veel water en zeldzame flora en fauna in dit natuurgebied te vinden. Als u van wandelen houdt kunt u de vredevoet route volgen. Dit pad is 7 km lang en leidt u langs een van de mooiste routes van de natuur aan de Utrechtse heuvelrug. 

Bezienswaardigheden in omgeving Maarsseveen

Maarsseveen ligt in een omgeving van veel bos. Bekend is museum en landgoed Goudestein. Deze locatie leent zich uitstekend voor bruiloften en trouwfeesten.

Maarssen heeft ook een neo-gotische domkerk. De Heilig Hartkerk kunt u vinden in Maarssen en domineert het beeld van het dorp.

Op kinderboerderij Otterspoor kunnen kinderen zich vermaken met dwergzwijntjes, geiten, konijnen, cavia’s en schapen. De dieren mogen worden geaaid.

Maarssen in de buurt van Maarsseveen heeft nog een mooie lange stadsgracht met oude herenhuizen aan het water. De gracht is de moeite waard voor een mooie wandeling en wat foto’s. Ook landgoed Bolenstein leent zich uitstekend voor een mooie natuurlijke foto tussen al het groen. Het landgoed ligt tussen de bossen aan het water. 

Klantervaringen in Maarsseveen

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Maarsseveen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Maarsseveen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Maarsseveen

Veelgestelde vragen in Maarsseveen

Hoe snel kunnen graszoden in Maarsseveen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Maarsseveen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.