Graszoden kopen in Maarn

Het dorp Maarn is een schitterende plek van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Dit dorp heeft een bijzonder dorpsgezicht en zit aan het nationaal park de Heuvelrug. Gaat u een huis kopen in dit idyllische dorp? Zoekt u nog een groen gazon? Wacht niet langer een ga graszoden kopen. Door via onze webshop te bestellen heeft u deze snel bij u thuis geleverd. Wilt u meer informatie? Bekijk dan de mogelijkheden onderaan de pagina.

Dorps en landelijk wonen in Maarn

Graszoden kopen in Buntplein

Aan het Buntplein in Maarn woont u centraal en groen. Het is een goede plek om te wonen, gezellig en een tikkeltje modern. Bovendien is het gelegen aan het Utrechtse Heuvelrug waardoor u veel groen en land in de omgeving hebt. Komt u uit Maarn, of bent u van plan hier te wonen? Wanneer u hier eenmaal hebt gewoond wilt u er niet meer weg. Het is een buurt met groen en veel plek voor de kinderen. Een ander groot voordeel zijn de ruime tuinen. Door graszoden te kopen voor uw tuin gaat u mee met het gezellig groen van de omgeving.

Nieuwbouw op het voormalige gemeentewerf

Het voormalig gemeentewerf is een locatie waar nieuwe woningen komen. Echter, het aanbod moet nog gebouwd worden. Maar, het mooie aan deze locatie is dat u hier zelf invloed op kan hebben. U kunt de wensen en behoeften laten peilen, vervolgens wordt er gekeken of hieraan voldaan kan wonen. Zo ja, dan heeft u een prachtig, uniek plekje midden in het centrum van Maarn. Bovendien zit het midden in het groen met veel parkjes, bomen en ruime tuinen. Hier heeft u nog de volledige controle over hoe de tuin eruit moet zien. Met een groen gazon gaat u hier echt genieten van de rust. Regelmatig komen we langs in dit gebied om graszoden te leveren die u op maat kunt kopen.

Natuur in Maarn

Fietsen op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is natuurlijk iets wat u gezien moet hebben. Bekijk het vooral eens op de fiets. Zo komt u langs kronkelende wegen, schitterende buitenplaatsen, heuvelachtige gebieden en mooie dorpen. Als u langs het natuur en groen fiets raakt u vast en zeker geïnspireerd door groene oasen. Daarom is het meegaan met de natuur zo leuk, met graszoden voor uw tuin zodat u ook thuis weer kunt uitkijken op het groen.

Zanderij Maarn

Zanderij is een schitterend gebied met water en natuurgebieden. Ook is hier een wandelroute uitgezet van 3,2 km. Met deze wandelroute gaat door Stameren, een bos, heen. Vervolgens gaat u langs een groot, open veld om uiteindelijk bij Zanderij Maarn terecht te komen. Vroeger werd hier zand afgegraven voor de NS, alleen is het nu een uniek natuurgebied geworden.

Klantervaringen in Maarn

Klantervaring van Angelique  uit Doorn

“Heel mooie gazon”

Levering verliep heel soepel, ik hoefde niet eens thuis te blijven. Omdat het een hele warme dag had netjes van te voren een mail gekregen met instructies. Mijn gras ligt er nu net 3 dagen in maar begint zelfs al te groeien. Enorm blij met onze gazon.

Angelique - Doorn - 2020-06-28
Klantervaring van Niels uit Woudenberg

“Kwaliteit, snel geleverd, tegen nette prijs!”

Ik tegenstelling tot veel andere gras leveranciers waren de graszoden snel leverbaar, netjes in de ochtend voor de deur gezet, in de middag al een keurig gazon! Prijs is goed, en de kwaliteit van de graszoden ook. Helemaal niets te klagen!

Niels - Woudenberg - 2020-04-19

Graszoden bezorgen Maarn

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Maarn en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Maarn

Veelgestelde vragen in Maarn

Hoe snel kunnen graszoden in Maarn geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Maarn?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.