Graszoden kopen in Luttelgeest

Luttelgeest ligt in het noordoosten van Flevoland in de gemeente Noordoostpolder. Het aantal inwoners in 2020 was 2.255. Een groot stuk polderland met kassencomplexen maken deel uit van het dorp. Luttelgeest heeft een gezellige dorpskern. De naam Luttelgeest is ontleend aan een stadje die bij de plaats Kuinre lag. Kuinre werd in 1379 voor het eerst genoemd toen de Heer van Urk toestemming gaf aan de Heer van Kuinre om een versterking op te richten als verdediging tegen Friese zeerovers. Wilt u graszoden kopen voor bij uw woning in Luttelgeest of zijn ze nodig voor het openbaar groen? Wij helpen u graag. Online kunt u graszoden kopen en wij leveren en leggen het gras met alle plezier voor u.

Graszoden kopen voor nieuwbouw Luttelgeest

Lange Brink

Aan de Lange Brink worden rijenwoningen gerealiseerd met de vormgeving en details die zo karakteristiek zijn voor de vroege bouwstijl in de polder. Er wordt bewust aansluiting gezocht met de bouwstijl van vroeger. Kaders rondom de kozijnen en kopgevels met een schoorsteen zorgen voor een sfeervolle uitstraling. Als u graszoden voor aan de Lange Brink wilt kopen heeft staan wij voor u klaar.

Nieuwbouwproject Kerkstraat

Bij de voormalige Jozef Sterre der Zee kerk worden 16 woningen gebouwd. De kerk is een beeldbepalend en markant gebouw in Luttelgeest. Heeft u altijd al in een kerk willen wonen? In de kerk zelf zullen 6 woningen worden gerealiseerd. Op de plek van de Mariaschool bij de kerk worden rijenwoning gebouwd in de Delftse School-bouwstijl. Het gaat om eengezinswoningen, starterswoningen en levensloopbestendige woningen. Op de royale kavel tussen de kerk en de school kunnen twee ruime vrijstaande huizen worden neergezet. Wilt u graszoden kopen voor nieuwbouwproject Kerkstraat? Wij zijn er voor u.

Natuur, sport en de Kuinderburcht

De Noordoostpolder heeft veel te bieden. Vlakbij Luttelgeest ligt het Kuinderbos, het oudste, grootste bos van Flevoland. Er is water, een heuvel en een burcht en er zijn naast wandelpaden ook fietspaden. U kunt dankzij de tafels genieten van een zomerse picknick en er zijn ook kampvuurplaatsten en speelweiden. Ook paardrijden is mogelijk. Het barst er van de bijzondere planten, zwammen, roofvogels en vlinders. Bij de Kuinderplas grazen IJslandse paarden en Welshpony’s. In het bos ligt de Kuinderburcht. Het is een eeuwenoude ruïne die herinnert aan de Heren van Kuinre. Zij hadden absolute controle over de handelsrivieren de Linde en de Kuinder. De burcht was ook een uitvalsbasis voor rooftochten.

Klantervaringen in Luttelgeest

Klantervaring van Gert santbergen uit Marknesse

“Snel geleverd en prachtige kwaliteit!”

Mooie kwaliteit gras en lekker snel geleverd. Goede communicatie via de telefoon als via de mail. Vooral fijne en duidelijke documentatie alvorens de bestelling geleverd werd. Bij vragen blijkt ook geen probleem te zijn om deze te stellen, zeker doen!

Gert santbergen - Marknesse - 2020-06-20
Klantervaring van Folkert sangers uit Haskerhorne

“Goeie kwaliteit”

Goeie kwaliteit mooi groen echt een aanrader!!!

Folkert sangers - Haskerhorne - 2019-08-31

Graszoden bezorgen Luttelgeest

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Luttelgeest en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Luttelgeest

Veelgestelde vragen in Luttelgeest

Hoe snel kunnen graszoden in Luttelgeest geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Luttelgeest?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.