Graszoden kopen in Lochem

Lochem is een stad uit de Achterhoek en ligt daarnaast in de provincie Gelderland. Met ruim 13.000 inwoners is het zowel een plek met levendigheid als een plaats dat rijk is aan natuur. Dit alles maakt Lochem dan ook een leuke stad om te wonen. Bent u van plan hier een huis te kopen? En wilt u uw tuin aanvullen met graszoden van hoge kwaliteit? Dan bent u met onze webshop aan het goede adres. We bieden een ruim en kwalitatief assortiment aan. Heeft u bepaalde wensen of opmerkingen? Bekijk dan onderaan de pagina voor aanvullende informatie.

Landelijk en ruim wonen in Lochem

Graszoden kopen in Bosstaete

Met ruim 56 woningen is Bosstaete een groot nieuwbouwproject. Gelegen aan de Zutphense weg is deze nieuwe wijk in het zuiden van Lochem een mooie plek om te wonen. Doordat u aan de buitenkant van de stad woont heerst er veel rust. Bovendien is de wijk voorzien van veel groen, ruime woningen en landelijke karakteristieken.

Heeft u hier een woning, of gaat u eentje kopen? Dan kunt u uw tuin aanvullen met graszoden. Hierdoor draagt u bij aan een omgeving dat zowel modern als groen is ingericht. Bovendien is er niets mooier dan naar de achtertuin kijken met een groen gazon.

Project Holmerskamp

Een ander nieuwbouwproject in Lochem is Holmerskamp. Dit is een nieuwe straat dat gebouwd wordt als een zijstraat bij de Haalmansweg. Het project bestaat uit 24 huizen van hoge kwaliteit, met een mooie uitstraling en is uitstekend geschikt voor de uitoefening van een bedrijf of beroep.

Dat maakt het een unieke kans voor wie wilt werken en wonen in deze omgeving. Het gaat zelfs zo ver dat Holmerskamp op dit moment de Lochemse ondernemersstraat wordt genoemd. Dit komt doordat er voor plek is voor de ZZP’er of ondernemer die een kantoor in huis wilt bouwen.

Alleen, na een lange werkdag moet je ook ontspannen. Dit kan door eind van de dag heerlijk in de tuin te relaxen, met het blote voeten in het gras op een mooi gazon. De graszoden voor dit gazon kunt u uiteraard kopen via onze webshop.

Natuur in Lochem

Lochemse Berg

Het meest bekende stuk natuur in Lochem is de Lochemse Berg. Naast inwoners zijn er ook veel toeristen die een blik willen werpen op dit landelijke monument. Het gaat om een berg van maar liefst 49 meter hoog. Daarnaast ligt het in een bosrijk gebied waar u een heerlijke wandeling kunt maken. Het leukste is misschien wel de uitkijktoren bovenop, die er al sinds 1893 staat. Dit alles maakt de omgeving ideaal voor iedereen. Trek erop uit voor een wandeling, fietstocht of met de mountainbike.

Rivier de Berkel

Bent u een waterliefhebber? Dan kunt u een keer langsgaan bij rivier de Berkel. Deze rivier is maar liefst 110km lang en ontspringt in Duitsland. De Berkel heeft een lage stroomsnelheid wat voor waterliefhebbers geweldig is. Hierdoor kunt u namelijk rondvaarten in de Berkelzomp of met de kano erop uit. Het mooie aan de omgeving is de vruchtbare bodem door al het water. Dit maakt Lochem bovendien een geschikte locatie om graszoden te kopen.

Klantervaringen in Lochem

Klantervaring van Gert uit Lochem

“Boven verwachting goed”

Snel en simpel bestellen via de website. En dan maar hopen dat het gras de kwaliteit heeft die je wenst. Want dat zie je niet op een website. Maar het is in 1 woord: geweldig! Levering gaat prima. De zoden zijn stevig en hebben mooi en handig formaat. Prima te verwerken. . Ik kan alleen maar zeggen: super tevreden!

Gert - Lochem - 2020-04-18
Klantervaring van Bennie plant uit Zelhem

“Super tevreden !”

Snelle levering, duidelijke site, voordelige prijs en mooi gras !!

Bennie plant - Zelhem - 2019-10-31

Graszoden bezorgen Lochem

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Lochem en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Lochem

Veelgestelde vragen in Lochem

Hoe snel kunnen graszoden in Lochem geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Lochem?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.