Graszoden kopen in Linschoten

Kiest u voor graszoden kopen in Linschoten, dan draagt u direct een duurzaam steentje bij aan het milieu. De grassprieten nemen namelijk koolstofdioxide op en geven zuurstof af in de atmosfeer.

Daarnaast kunnen goed beheerde graszoden in Linschoten ook helpen de productie van pollen te verminderen. Dit doet u door de groei van soorten onkruiden te voorkomen. Zorg er daarom ook voor dat u regelmatig de grasmatten blijft onderhouden. Daarnaast zitten allergenen en stof ook beter vast in goed begroeide grasmatten.

Waarom graszoden kiezen

Of u nu dichtbij de voetbalvereniging woont, aan De Duiker of ergens anders in Linschoten, in alle gevallen is de kans groot dat u naast of dichtbij een van de vele beekjes woont. Deze omgeving werkt natuurlijk erg verkoelend voor uzelf en voor de tuin.

Echter zorgt graszoden kopen er ook voor dat de temperatuur van de lucht rond de graszodenplant wordt verlaagd. Uit vele onderzoeken is zelfs gebleken dat de hoeveelheid warmte die wordt afgegeven door kale grond of slecht onderhouden graszoden vele malen groter is vergeleken met grasmatten die wel goed onderhouden zijn.

Daarnaast bieden goede grasmatten een barrière tegen invloeden zoals brandschade en kunnen voorkomen dat een grote brand uit de hand loopt. Wel zo fijn als de zomers in Nederland erg droog zijn.

Ook kunnen insectenplagen zoals die van teken niet binnendringen en het gras is ook een erg zachte ondergrond voor recreatieve doeleinden. Ideaal als uw zoon of dochter buiten de training op de voetbalvereniging om ook graag een balletje in uw tuin trapt. 

Uw tuin in Linschoten is altijd mooi onderhouden 

Laten we eerlijk zijn, het bepalen van een sfeer voor uw tuin is niet altijd even makkelijk. Uw tuin in Linschoten is altijd mooi onderhouden door te kiezen voor grasmatten kopen.

De grasmatten kunt u direct bij de teler kopen, waardoor u altijd zeker kunt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Natuurlijk gras biedt een veilige, veerkrachtige ondergrond voor kinderen en is hierdoor een erg slimme keuze voor ieder type huishouden. 

Klantervaringen in Linschoten

Klantervaring van Frans de goeij uit Vleuten

“Geweldig”

De werkwijze van Lageman Graszoden is een voorbeeld voor velen om dit ook te volgen. Het bestellen, afleveren en communicatie is zeer goed en duidelijk, de afspraken worden nagekomen. De weersomstandigheden waren zeer warm voorspelt en van Lageman Graszoden kregen we gelijk bericht dat we de graszoden gelijk moesten gaan verwerken om broei te voorkomen, en direct na het leggen de grasmat goed nat te maken. Het waren mooie volle/dichte graszoden. We hebben al meerdere keren graszoden van Lageman Graszoden gehad en blijven dit zeker daar doen. Een aanrader.

Frans de goeij - Vleuten - 2020-05-24
Klantervaring van Stefan uit Wilnis

“Als zeer goed ervaren!”

Zowel het bestellen, als de levering van de zoden perfect! Ook erg blij met de graszoden zelf! Fotoservice en topkwaliteit! Bredankt!

Stefan - Wilnis - 2020-05-08

Graszoden bezorgen Linschoten

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Linschoten en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Linschoten

Veelgestelde vragen in Linschoten

Hoe snel kunnen graszoden in Linschoten geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Linschoten?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.