Graszoden kopen in lierop

Lierop is een dorp uit de gemeente Someren van de provincie Noord-Brabant. Met een inwonersaantal van slechts 2.245 inwoners is het een plek waar veel rust en ruimte is. Bovendien zorgt deze kleinschaligheid dat iedereen elkaar kent in dit dorp met als gevolg veel gezelligheid. Dit alles maakt van Lierop een van de leukere plaatsen in de omgeving om te wonen.

Wilt u ook op korte termijn wonen in de gemeente van Someren? Bent u in het bijzonder op zoek naar een mooi huis in het dorp Lierop? Heeft u daarnaast een mooie tuin erbij die u graag wilt aanvullen met graszoden? Dan bent u op de perfecte pagina terechtgekomen. Onze webshop biedt namelijk een groot en ruim aanbod van diverse graszoden. Deze kunt u op maat kopen en dan komen we vervolgens zo snel mogelijk bij u langs. Wilt u meer weten over ons aanbod? Dan kunt u een kijkje onderaan deze pagina nemen.

Ruim en kleinschalig wonen in Lierop

Graszoden kopen bij Gildewijk

Gildewijk is een relatief nieuwe buurt in Lierop. Hier zijn de afgelopen jaren al veel verschillende woningen gebouwd. Maar hier stopt het niet: er zijn op dit moment nog vele bouwkavels ter uitbreiding van Lierop beschikbaar. Wonen in Gildewijk betekent dat u dicht bij de Rijksweg A67 woont, nabij een busverbinding richting Eindhoven centraal en tussen een geweldig landschap.

In totaal zijn er zo’n 90 nieuwe woningen in deze buurt. De huizen, die vooral moderne en duurzame karakteristieken hebben, zijn gebouwd rondom een groene speelruimte dat centraal in deze buurt ligt. Hierdoor is het een perfect woongebied voor zowel gezinnen als starters.

Een ander mooi voordeel is dat deze wijk vol staat met schitterende huizen en even mooie tuinen. De meesten hebben gekozen om graszoden te kopen voor de tuin. Dit geeft een nieuwbouwwijk als dit een mooier karakter vanwege de groene elementen die er komen.

Een huis kopen in Lierop centrum

Lierop kent veel uitbreiding, vernieuwing en verduurzaming. Niet vreemd, want met een ideale ligging, nabij groene landschappen en in volledige rust is het een prachtige locatie om te wonen. Maar, naast dit alles blijft het centrum van Lierop toch wel een van de mooiste plekken om te wonen.

In de dorpskern van Lierop wonen betekent dat u terechtkomt in een rijke geschiedenis. Dit ziet u aan de oudere panden, mooie monumenten en leuke winkeltjes. Hier kunt u nog in oudere sferen wonen, met veel rust en toch met nodige voorzieningen om de hoek.

Woont u in het centrum van Lierop? Of wilt u ooit nog een huis kopen op deze locatie? Regelmatig zijn we in Lierop en de dorpen eromheen om graszoden te leveren. Dit is namelijk een mooie aanvulling om de binnenstad steeds een beetje groener te maken.

Omgeving Lierop

Lierop is een schitterende omgeving om te wonen. Zo zijn er ook vele bezienswaardigheden waaronder de Heilige Naam Jezuskerk, een imposant bouwwerk uit 1892. Daarnaast is er ook nog de Gildekapel. Dit is een kapel uit het jaar 1955.

Ook kunt u erop uit trekken in de natuurgebieden rondom Lierop. Zo kunt u ook langs een historische grenspaal: Hoenderboom. Dit is een paal aan de buitenzijde van de Strabrechtse Heide. In het verleden grensden hier de gemeenten Mierlo, Lierop, Someren, Heeze en Maarheeze.

Klantervaringen in lierop

Klantervaring van Patrick kweens uit Deurne

“Topgraszoden en goede service”

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en kwaliteit. Netjes geleverd

Patrick kweens - Deurne - 2020-02-12
Klantervaring van Martens uit Eindhoven

“Goed gras, snel bezorgd”

Snel bezorgd, goed gras

Martens - Eindhoven - 2020-06-22

Graszoden bezorgen lierop

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in lierop en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor lierop

Veelgestelde vragen in lierop

Hoe snel kunnen graszoden in lierop geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar lierop?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.