Graszoden kopen in lekkerkerk

Aan de Zuid Hollandse Krimpenerwaard, in Lekkerkerk kunt u een mooie groen achtertuin om uw woning leggen door graszoden te kopen. Graszoden kopen heeft als voordeel dat uw tuin het gehele jaar extra groen blijft. Hier zullen de blaadjes van de bomen vallen in de winter maar een gazon van graszoden blijft lekker groen en is makkelijk te onderhouden. Graszoden kopen in Lekkerkerk kan vanuit de luie stoel online via de website. U kunt de graszoden bij u thuis laten brengen of ook afhalen met een aanhangwagen. Graszoden kopen is een goede optie als het om de aanleg van een nieuwe tuin gaat. In de zomer zult u van graszoden veel plezier beleven. Graszoden maken de tuin vol natuur en staan netjes als het gras kort is gemaaid. Graszoden zorgen ervoor dat u op een handdoek in het gras kunt zitten in de zon, af met een tuinstoel met een opzet zwembad. Het gras is fijn onder de voeten. Graszoden kopen is snel en makkelijk te doen. Ook vind u hier meer informatie over graszoden kopen in Lekkerkerk.

Huizen en projecten in Lekkerkerk

Als u een gezinswoning heeft kunt u in Lekkerkerk genieten door graszoden te kopen voor uw voor en of achtertuin. Een netjes grasveld oogt mooi in een groene omgeving in Lekkerkerk. Aan de Kerkweg in Lekkerkerk staan mooie nieuwbouw woningen die helemaal mooi tot hun recht komen met een groen gazon door graszoden te kopen voor uw tuin. Deze woningen liggen aan een mooie dorpse straat en een groen grasveld van graszoden steekt daar zeer mooi tegen af. Ook vormt het samen een mooi geheel met de groene omgeving. 

Natuur in Lekkerkerk en de omgeving

Het Loetbos is een prachtig wandelgebied met weiland en vele weidebloemen in hoog groen gras in de zomermaanden. Het loetbos leent zich goed voor een frisse neus wandeling in de natuur. Het loetbos heeft tevens een recreatiepark met natuurhuisjes. Krimpenerhout is een mooi natuurgebied om in te wandelen met veel water en eet en drink gelegenheden. Hier zijn vele wandelpaden door de mooie natuur en bosrijke omgeving van veel groen afstekend tegen een blauwe lucht. Als u graszoden koopt voor Lekkerkerk kunt u dus ook de natuur vlakbij huis vinden in het mooie Zuid Holland. Boven het water in de natuurparken geniet u van mooie zon opgangen en ondergangen waarbij de lucht in de warme maanden een heleboel warme kleuren krijgt. 

Bezienswaardigheden nabij Lekkerkerk

U kunt vele rijen met Hollandse molens vinden en velden met tulpen. De omgeving heeft dus zo gezegd een typisch Hollands tintje. In de omgeving ligt de mooie stad Dordrecht met haar mooi monumentale panden en kathedraal aan de nieuwenhaven in Dordrecht. U kunt per fiets een sightseeing boeken door de grote stad Rotterdam via SeeRotterdam, waarbij u een rondleiding krijgt door de stad met een gids. Rotterdam is de grootste havenstad ter wereld, welke dicht bij Lekkerkerk ligt. Om in de zomermaanden af te koelen is er open lucht banenzwembad de Schuagt, waar u een 50 meter bad vind om baantjes te trekken. In Rotterdam kunt u de bijzondere Euromast beklimmen met een verpletterend uitzicht. Voor de sportievelingen is er ook nog Adventure City Rotterdam waar u en uw kinderen de hele dag kunnen klimmen en klauteren op klimmuren.

Klantervaringen in lekkerkerk

Klantervaring van Pieter uit Alblasserdam

“Goede service, prachtig gras, kortom aanrader”

Ik was op internet me aan het oriënteren voor graszoden voor onze tuin. Toen kwam ik graszodenkopen.nl tegen, duidelijk site, snelle levering en goede kwaliteit! Ik heb voor het premium gras gekozen, iets duurder maar goede kwaliteit!

Pieter - Alblasserdam - 2020-03-28
Klantervaring van Erwin uit Stolwijk

“Makkelijk bestellen en prima gras”

Via website makkelijk besteld en goed geleverd. Prima gras Chauffeur zou 15 min van te voren bellen, helaas niet gebeurd. Zorg dat je thuis bent.

Erwin - Stolwijk - 2020-06-06

Graszoden bezorgen lekkerkerk

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in lekkerkerk en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor lekkerkerk

Veelgestelde vragen in lekkerkerk

Hoe snel kunnen graszoden in lekkerkerk geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar lekkerkerk?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.