Graszoden kopen in Leidschendam

Leidschendam ligt in de buurt van Den Haag en vormt samen met Voorburg één gemeente. In Leidschendam hebben wij al prachtige perken en gazonnen aangelegd. Zo leverden en legden wij al graszoden in de wijken Prinsenhof, De Zijde, Leidschenhage en Landelijk gebied Stompwijk. In een andere wijk in Leidschendam grasmatten bestellen? Dan helpen wij u ook graag. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie, zoals onze diensten en tarieven.

Groene wijken in Leidschendam

Leidschendam heeft een heleboel groene wijken. Landelijk gebied Stompwijk is bijvoorbeeld een zeer gewilde buurt waar veel natuur is. Leidsenhage is een wijk met veel winkels, maar ook mooie groene stroken. Verder is dit een kindvriendelijke buurt met leuke buitenactiviteiten voor kinderen, zoals een kinderboerderij.

Groene nieuwbouwprojecten in Leidschendam

Wonen langs de Vliet in Vlietvoorde

Midden in het landelijk gebied tussen Leidschendam-Voorburg en Voorschoten, wordt nieuwbouwproject Vlietvoorde gerealiseerd. Het wordt een buurt met een natuurlijk karakter pal naast de Vliet. De ideale wijk als u op zoek bent naar een ruimtelijke locatie, waar groene voortuinen versmelten met de natuurrijke omgeving. 

Luxe villa’s midden in het landschap in Buitenvoorde

Nieuwbouwproject Buitenvoorde wordt in hetzelfde gebied als Vlietvoorde gerealiseerd. Buitenvoorde bestaat uit 10 villa’s die midden in het landschap worden gebouwd. Dit betekent dat u in een luxe villa kunt wonen die omringd is door natuur, maar ook dichtbij de uitvalsweg N447 is. De villa’s hebben grote buitenruimtes die zich vermengen met de natuurrijke omgeving. Deze buitenruimtes kunt u geheel naar eigen smaak inrichten. Bijvoorbeeld door graszoden te combineren met bijzondere bomen, planten en bloemen.

Buitenleven in Leidschendam

Leidschendam-Voorburg is een veelzijdige gemeente waar veel te doen en zien is.

Molens in Leidschendam

In de omgeving van Leidschendam is een monumentale molengang van drie watermolens te vinden. De Molendriegang ligt in een oer Hollandse omgeving met veel groen en prachtige polders. In dit historische waterlandschap kunt u heerlijk fietsen en ontspannen. Een andere bijzonder molen in Leidschendam, is houtzaagmolen de Salamander. Deze molen is een van de weinige nog werkende houtzaagmolens van Nederland. In Voorburg is Molen De Vlieger zeker een bezoekje waard. Deze molen ligt in een klein landelijk stukje midden in de stad. Bij Molen De Vlieger is ook een ooievaarsnest en boerderij. Genoeg om te zien dus, binnen en buiten de molen!

Stadstuin Rusthout

Stadstuin Rusthout is een heerlijke plek met een dierenweide, natuurspeeltuin en verschillende activiteiten. Het is een fijne plek voor gezinnen die dichtbij de stad toch even willen ontspannen in de natuur.

Vlinders aan de Vliet

Een andere leuke activiteit is vlindertuin Vlinders aan de Vliet in Leidschendam. In deze mini-dierentuin zijn meer dan 1500 verschillende vlinders te zien. Een leuke ontsnapping aan het stadse leven voor jong en oud. Het vlinderseizoen loopt van februari tot en met oktober.

Klantervaringen in Leidschendam

Klantervaring van Sjoerd uit Leidschendam

“Snel en goed geleverd. Fijne kwaliteit gras.”

Op 2e paasdag besloot ik ons gras eruit te steken en diezelfde avond heb ik bij Lageman nieuwe premium speelgras zoden besteld. Woensdag kwam het mooi op tijd binnen en kon ik het gelijk leggen. Gazonnetje ziet er weer strak uit

Sjoerd - Leidschendam - 2020-04-16
Klantervaring van Edwin uit Zoetermeer

“GEWELDIG MOOI GEAS EN TOP SERVICE!!!”

Op woensdag bij 34 graden gras besteld. Eerlijk advies gekregen, ik had beter kunnen wachten of het gras speciaal laten behandelen (een soort koeltechniek) . Ik koos voor het laatste. Vrijdag keurig op de afgesproken tijd geleverd en koel, geweldig. Inmiddels ligt het gras er super bij. 3 jaar geleden had ik ook al gras besteld en doordat het toen super geregeld was, heb ik het hier nu weer besteld. Dit soort gras vind je bijba nergens anders in Nederland.

Edwin - Zoetermeer - 2020-08-15

Graszoden bezorgen Leidschendam

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Leidschendam en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Leidschendam

Veelgestelde vragen in Leidschendam

Hoe snel kunnen graszoden in Leidschendam geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Leidschendam?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.