Graszoden kopen in Leersum

Het dorp Leersum ligt in het groen bij de Utrechtse heuvelrug. Leersum is een mooie plek om te wonen als u de drukte van de studentenstad Utrecht wilt ontvluchten puur in de natuur.

Ook graszoden kopen kunt u doen in Leersum. Graszoden kopen is een goed idee als u veel groen om uw woning wilt. Net zo groen als de mooie bossen in de provincie Utrecht.
Als u graszoden gaat kopen kunt u kiezen voor een levering aan huis of juist om af te halen wanneer het u zelf uitkomt. Graszoden kunt u het beste voor het voorjaar leggen omdat ze even tijd nodig hebben om te wortelen in de aarde.
Als u graszoden gaat kopen in Leersum verzekerd dat u van een nette woning en mooie tuin die weinig onderhoud nodig heeft. U hoeft het gras alleen in het voorjaar en zomermaanden regelmatig te maaien om het netjes te houden.

Graszoden kopen Leersum kan in een vlot tempo via de website. Op graszoden in de achtertuin kunt u heerlijk zitten in de zomerse zon. Ook voor kinderen zijn graszoden ideaal. Ze kunnen er namelijk vol luit op spelen en voetballen. 

Wijken en nieuwbouw in en nabij Leersum

Aan de Scherpenzeelseweg liggen kavels die helemaal klaar zijn met een groen gazon. De nieuwbouwwoningen ogen strak en modern als er een mooi grasveld omheen ligt. Graszoden kopen in Leersum draagt tevens bij aan de natuur in Leersum in de mooie provincie Utrecht.

Alle woningen zijn vrijstaand en ogen luxe in de mooie groene omgeving. U vind optimale rust door hier te gaan wonen. De aanleg van een tuin is zo in orde als u graszoden gaat kopen in Leersum. Wilt u winkelen of uitgaan? Dan zit u zo in de bruisende stad Utrecht. Voor zowel het renoveren als de aanleg van een gehele nieuwe tuin zijn graszoden een goede optie. Ook geeft dit de tuin rust.

Natuur in Leersum

Leersum ligt op de Utrechtse Heuvelrug met heel veel bos in de omgeving en mooie vrijstaande villa’s. Voor een mooie vrijstaande woning in Leersum of een twee onder een kap kunt u met graszoden een mooie tuin leggen. Dit is een stukje natuur rondom eigen huis namelijk. Maar naast een groene tuin heeft Leersum dus heel veel natuur.

De Heemtuin is een bezoek waard met veel groen en water. Ook staat er een landgoed wat optimaal is voor een mooie foto van een bruiloft bijvoorbeeld.
De Leersumse plassen hebben spectaculaire wandelroutes door een mooi natuurgebied met veel water, vogels, insecten en andere dieren. Elk jaargetijde is hier betoverend.

Het Leersumse veld heeft veel ruige natuur. Hier vindt u ook kuddes grazende koeien en veel heide. Zowel voor wandelaars, fietsers als ruiters is dit gebied de moeite waard om even helemaal tot rust te komen.

Bezienswaardigheden in Leersum

Naast een mooi grasveld van graszoden heeft Leersum ook leuke bezienswaardigheden.
Het sprookjesachtige Landgoed Zuylestein is ideaal voor bruiloften en feestjes. De geschiedenis komt hier helemaal tot leven.

Voor kinderen is er een bosbad. Dit zwembad biedt in de mooie omgeving heerlijke verkoeling op warme zomerdagen.
Als u besluit te gaan wandelen of fietsen in de rustgevende omgeving van Leersum kunt zeker een bezoek brengen aan Leersums Laarsje waar u heerlijke pannenkoeken kunt eten op het pittoreske kerkplein. 

Klantervaringen in Leersum

Klantervaring van Sanne uit Amerongen

“Prima gras”

Alles zoals verwacht, levering was netjes op tijd, vriendelijke chauffeur. Ook fijn dat je in de bevestigingsmail van de bestelling meteen een hele gids krijgt over aanleg en verzorging van het gras. Enige bijzondere is dat ons gras niet in Drenthe kwam zoals verwacht, maar kennelijk bij een ander bedrijf vandaan kwam (Direct Gazon), uit Limburg. Ik weet niet wat de reden hierachter was, maar dit gras is ook mooi groen, dus het maakt mij ook eigenlijk niets uit. Meteen de tweede dag waren de banen al minder zichtbaar en stond het gras gezellig rechtop, kan niet wachten tot we er overheen kunnen rollen. Met 2 honden zal het gras ook goed getest worden op stevigheid straks.

Sanne - Amerongen - 2020-07-16
Klantervaring van Niels uit Woudenberg

“Kwaliteit, snel geleverd, tegen nette prijs!”

Ik tegenstelling tot veel andere gras leveranciers waren de graszoden snel leverbaar, netjes in de ochtend voor de deur gezet, in de middag al een keurig gazon! Prijs is goed, en de kwaliteit van de graszoden ook. Helemaal niets te klagen!

Niels - Woudenberg - 2020-04-19

Graszoden bezorgen Leersum

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Leersum en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Leersum

Veelgestelde vragen in Leersum

Hoe snel kunnen graszoden in Leersum geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Leersum?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.