Graszoden kopen in Leerdam

Leerdam is een prachtige stad in de provincie Utrecht. Deze stad is daarnaast de hoofdplaats van gemeente Vijheerenlanden. Bent u van plan een huis te kopen in het zuiden van Utrecht? Wilt u daar ook een schitterend gazon bij? Bestel dan nu graszoden via onze webshop. Door een bestelling te plaatsen heeft u ze snel in huis. Nog vragen of opmerkingen? Onderaan deze pagina vindt u aanvullende informatie.

Modern en stedelijk wonen in Leerdam

Graszoden kopen in Broekgraaf

Broekgraaf, één van de nieuwe wijken van Leerdam. Het is een gezellig, ruim opgezette wijk. De inwoners van Broekgraaf kennen elkaar door en door. Iedereen is hier in voor een praatje en je kunt op elkaar bouwen. Daarnaast zijn de huizen modern, met veel water, een ecologische zone en met veel groen. Ook heeft Broekgraaf veel families, kinderen en daardoor ook scholen en speelpleinen. Het mooie is dat hier huizen staan met ruime tuinen, ideaal voor de kinderen. Met graszoden in uw tuin maakt u er een mooie speelplek van, of voor u om uit te rusten na een lange dag.

Nieuwbouw De Buitens

Een ander nieuwbouwproject is De Buitens. Dit zit op één van de meest prachtige locaties van Leerdam. Doordat het dicht tegen de natuur zit, heeft u veel groen, rust en natuurgeluiden om u heen. Het is een woonomgeving met allure, een eigen karakter en grote diversiteit. Naast dat zijn de woningen voorzien van grote, ruim opgezette tuinen. Met een eigen gazon kunt u meegaan met de omgeving, een groene oase creëren en een plek waar u op een warme dag heerlijk buiten kunt zitten. Regelmatig komen we langs in Leerdam om graszoden te brengen. Zoekt u nog een groene tuin? Wacht dan niet langer en bestel uw graszoden in de webshop.

Graszoden kopen in Eiland van Leede

Zoekt u liever rust, natuur en groen? Dan is Eiland van Leede de plek voor u in Leerdam. Hier woont u direct tegen het Groene Hart, met veel natuur, water en het gemak van het centrum om de hoek. Dit maakt Eiland van Leede zo leuk en praktisch. Het heeft een dorps gevoel, met veiligheid, rust en een plek voor kinderen om te spelen. Eiland van Leerde is namelijk gebouwd met het idee dat het in de omgeving moet opgaan. Daarom treft u hier verschillende huizen, met dorpse karakteristieken en idyllische tuinen. Met een groene voor- en achtertuin gaat u mee met de groene, rustige omgeving.

Natuur in Leerdam

Rivier de Linge

Graszoden kopen in Leerdam is ideaal vanwege al het water, wat de grond vruchtbaar maakt. Zo ook rondom De Linge, een schitterend, kronkelend rivier dat door het landschap van Nederland stroomt. Om de Linge heen kunt u wandelen en fietsen langs de verschillende dorpjes en boomgaarden. Een bekende wandelroute is ‘Parels langs de Linge’. Met deze wandeling weet u zeker dat u geen parels in omgeving Leerdam mist.

Zouweboezem

Ga je liever op zoek naar vogels om te fotograferen? Dan is de Zouweboezem in Leerdam voor u. Deze omgeving is namelijk een broedplek voor onder andere de moerasvogel en purperreiger. Het is een omgeving met veel riet, gras en water waar u langs diverse uitzichtpunten loopt.

Wiel van Bassa

Iets noordelijker van Leerdam vindt u Wiel van Bassa. Woont u in de buurt hiervan? Dan heeft u een woning met veel vruchtbare grond door al het water, wat ideaal is om graszoden te kopen. Alleen, doordat hier veel water stroomt, is de kans op overstroming ook groter. Daarom is het Wiel van Bassa bedacht, het grootste doorbraakwiel in heel Nederland. Het is een wiel van maar liefst 8 meter diep en heeft boomgaarden, boerenerven, rietlanden en hooilanden eromheen. Dat maakt deze locatie ook leuk om een wandeling te maken. Vanwege de diversiteit in natuur komt u van alles tegen!

Klantervaringen in Leerdam

Klantervaring van Ellen uit Leerdam

“super vlot geleverd en prachtige kwaliteit!”

Erg blij met graszodenkopen. nl. Volgende dag in huis, al om 8:00 geleverd. Prachtige kwaliteit van schaduw gras, ons gazon ligt er weer prachtig bij!

Ellen - Leerdam - 2019-10-24
Klantervaring van Machiel uit Vianen

“Goed en niet duur!”

Toen ik 2 dagen voor levering mailde dat 1 week later voor ons net beter uit zou komen was dit geen probleem en werd de leverdatum direct omgezet zonder extra kosten. Helemaal top! Gras ziet er ook goed uit en wordt op een nette manier geleverd.

Machiel - Vianen - 2019-09-15

Graszoden bezorgen Leerdam

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Leerdam en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Leerdam

Veelgestelde vragen in Leerdam

Hoe snel kunnen graszoden in Leerdam geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Leerdam?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.