Graszoden kopen in landhorst

Het Brabantse dorp Landhorst dankt zijn naam aan de zandruggen die in het landschap zijn overgebleven na het afgraven van veen voor turf.

De verhogingen heten “horsten” en daarmee is de naam Landhorst direct verklaard. Als onderdeel van de de gemeente Sint Anthonis vormt Landhorst een kerk- en ontginningsdorp.

Het dorp Landhorst ligt tussen de dorpen Sint Anthonis en Wanroij. Met slechts 710 inwoners in 2020 zijn er in Landhorst behalve een kerk, een café en een gemeenschapscentrum geen voorzieningen aanwezig.

Wilt u een nieuw te bouwen huis in de nabijheid van Landhorst kopen, dan is dat mogelijk via een nieuwbouwproject in Boxmeer.

Graszoden kopen in Boxmeer

Wonen in Noord-Brabant biedt u op volop kansen om in de nabije omgeving te genieten van de prachtige natuur die de provincie te bieden heeft. Ook in Boxmeer zult u het nodige natuurschoon tegenkomen. Als u besluit hier uw huis en graszoden te kopen, dan zult u op een unieke plek komen te wonen en wordt u omringd door de prachtige natuur.

Het project Maashaeghe Park wordt vormgegeven is een woonomgeving met een parkachtige uitstraling. Stelt u zich toch eens voor dat u een huis kunt kopen en elke dag kunt genieten van glooiend landschap, dijken, bos en een groene laan die prachtig slingerend verloopt.

Gaat u hier uw huis en graszoden kopen, dan kunt u op het gebied van een woning kiezen uit:

 • tweekapper
 • villa
 • patiobungalow
 • vrijstaande woning

Groen wonen in Boxmeer

Een huis kopen in Boxmeer nodigt uit tot het kopen van graszoden voor uw tuin. Hierdoor creëert u als het ware een verlengde van uw groene omgeving en laat u de tuin naadloos overgaan in het natuurlijk schoon rondom uw woning. Met respect voor dit prachtige stukje natuur wordt het park gerealiseerd.

Beschermd door dijken, beschut door hagen die al eeuwenoud zijn en omringd door bomen.

Uw huis kopen in Boxmeer biedt u de kans om in een geheel unieke setting te wonen. De naam van het park doet sterk denken aan het natuurgebied in de omgeving: de Maasheggen.

Met de Maas in de nabijheid ligt dit natuurgebied in de uiterwaarden van rivier de Maas. Boxmeer vormt sinds 1998 samen met Vierlingsbeek een gemeente.

Tuin vormgeven

De tuin bij uw woning kunt u al tijdig voorzien van graszoden. Dit kan zowel tijdens de bouw van uw huis als na de verhuizing.

Met graszoden heeft uw tuin een groene uitstraling en is het eenvoudig om dit aan te vullen met struiken, bomen of ornamenten. Met mooie Solar-verlichting in uw tuin geniet u op elk moment van de dag zo optimaal mogelijk van uw nieuwe groene weide.

Klantervaringen in landhorst

Klantervaring van Wim van dijk uit Katwijk aan Zee

“Top kwaliteit ”

Volgens afspraak, top kwaliteit en netjes geleverd. Ondanks alle vooroordelen van het online kopen moet ik zeggen dat deze aankoop het aanbeveling waard is. Webshop is zeer gebruiksvriendelijk.

Wim van dijk - Katwijk aan Zee - 2020-06-18
Klantervaring van Patrick kweens uit Deurne

“Topgraszoden en goede service”

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en kwaliteit. Netjes geleverd

Patrick kweens - Deurne - 2020-02-12

Graszoden bezorgen landhorst

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in landhorst en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor landhorst

Veelgestelde vragen in landhorst

Hoe snel kunnen graszoden in landhorst geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar landhorst?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.