Graszoden kopen in Landgraaf

Landgraaf is een gemeente in het zuiden van Limburg en met ruim 37.000 inwoners ook zeker geen kleine stad te noemen. Sinds het jaar 2000 is er een forse stijging in de bevolkingsgroei ontstaan, waardoor er op korte termijn veel nieuwbouw in het verschiet ligt. Bij dit soort projecten leveren en leggen wij regelmatig graszoden voor bijvoorbeeld sportvelden, omheiningen en wandelroutes. Ook voorzien wij voor- en achtertuinen van prachtige gazonnen en graszoden in Landgraaf. De graszoden kunt u eenvoudig bestellen en worden zorgvuldig gelegd. Wij leveren en leggen grasmatten op maat. Meer informatie hierover vindt u onderaan deze pagina.

Natuurgebieden in Landgraaf

Zuid-Limburg heeft prachtige groene gebieden. De natuur in Landgraaf is zeer divers en geschikt voor verschillende activiteiten. Zo is er een speciale mountainbikeroute die start in Landgraaf en dwars door het prachtige Strijhagerbeekdal loopt. Park Gravenrode en Rimburg staan bekend om het rustige, kabbelende water waar u heerlijk kunt ontspannen. Ook wandelingen door Wormdal zijn een grote aanrader. Deze gebieden hebben een overvloed aan uitgestrekte natuurlandschappen, maar brengen u ook langs dorpsplekken waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Ook zijn er vanaf Landgraaf een aantal unieke verbindingen tussen natuurgebieden over de grens in Duitsland. Er zijn dus voldoende mogelijkheden om te ontspannen in de natuur. Bijvoorbeeld met een wandeltocht, fietsroute, rustig vissen of andere recreatieve buitenactiviteiten.

Nieuwbouwwoningen Landgraaf

Bent u al enige tijd op zoek naar een plek om te wonen en wilt u graag in het zuiden van Limburg vertoeven? Landgraaf heeft een aantal wijken met mooie woningen in een groen omgeving. Zo is er een nieuwbouwproject met 12 eengezinswoningen aan de Nicolaas Beetstraat: Vossenpark 2.0. Hier heeft u de mogelijkheid om uw huis en tuin naar eigen wens in te richten. Veel bewoners kiezen voor gras, omdat het makkelijk te onderhouden is en meteen een groene uitstraling aan de tuin geeft. Wij leveren en leggen regelmatig graszoden in dit soort nieuwbouwprojecten.

Villapark de Bousberg

Bent u een natuurmens en zoekt u een ruime woning in Landgraaf, pal tegen de Brunsummerheide aan? Dan is Villapark de Bousberg de perfecte locatie voor u. Het villapark ligt letterlijk aan de voet van de natuur. U heeft prachtig uitzicht en woont in een rustgevende omgeving. U stapt de deur uit en belandt direct in natuurlandschap. Een uitstekende omgeving dus om tot rust te komen en een stuk te fietsen, wandelen of gewoon van het uitzicht te genieten.

Klantervaringen in Landgraaf

Klantervaring van Jacobus megens uit Landgraaf

“Goede kwaliteit en snelle levering”

Het bestelproces is gemakkelijk. De levering was goed, geen enkel probleem met het leveren voor de deur. Ik ben zeer tevreden

Jacobus megens - Landgraaf - 2020-06-12
Klantervaring van Gert uit Kerkrade

“Keurig telefonisch te woord gestaan en prima afhandeling van betaling en levering!”

Telefonisch geinformeerd naar de mogelijkheden en levering ten tijde van de Corona periode. Levering conform het gecommuniceerde tijdstip door nette chauffeur van de vernoemde firma. Verwerking van zand en graszoden nog dezelfde dag waarbij slechts 2 graszoden van slechtere kwaliteit waren (beiden waren zeker een meter slecht; te dun met gaten). We hebben nieuwe borders aangelegd en een deel van het grasveld vervangen. Voorts prima!

Gert - Kerkrade - 2020-04-04

Graszoden bezorgen Landgraaf

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Landgraaf en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Landgraaf

Veelgestelde vragen in Landgraaf

Hoe snel kunnen graszoden in Landgraaf geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Landgraaf?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.