Graszoden kopen in krimpen aan de lek

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt Krimpen aan de Lek ook echt aan rivier de Lek.Een woning kopen in Krimpen aan de Lek maakt u tot een van de bijna 6500 inwoners.Gaat u een huis en graszoden in Krimpen aan de Lek kopen, dan komt u te wonen in de gemeente Krimpenerwaard.Deze omgeving wordt door veel mensen als een fijne woonplaats gezien. 

Niet in de laatste plaats vanwege de nabijheid van Rotterdam, waar veel inwoners van Krimpen aan de Lek werkzaam zijn.Een bezoek aan Krimpen aan de Lek laat u zien dat hier vooral veel oude huizen staan.

Het winkelcentrum van Krimpen aan de Lek is echter wel nieuw. Voor nieuwbouw in Krimpen aan de Lek kunt u in het Noorden terecht.De voormalige walvisvaart vormde in het verleden een omvangrijke bron van inkomsten voor de inwoners van Krimpen aan de Lek.U vindt hier drie kerken die allen een walvis op de toren hebben staan om op deze manier uiting te geven aan het verleden.

Aan faciliteiten biedt het dorp verder nog:

 • een buitenzwembad
 • meerdere basisscholen
 • diverse sportverenigingen

Graszoden kopen in Ridderkerk

Wonen aan de Grienden en de Nieuwe Maas is mogelijk, als u een huis gaat kopen in Ridderkerk. Op steenworp afstand van Krimpen aan de Lek, maar toch net even anders qua vormgeving en mogelijkheden.

Omringd door water en groen en daarmee een perfecte locatie om graszoden voor te kopen.Hier zult u zeker genieten van een heerlijke sfeer en een geweldig uitzicht. De graszoden zullen uw huis op een fraaie manier aanvullen. De tuin zal met de graszoden een geheel vormen met de natuurlijke omgeving.

Binnen dit project kunt u kiezen uit:

 • hoekwoning
 • tussenwoning
 • tweekapper

Duurzame maatregelen

De natuurlijke omgeving rondom uw woning zal in stand kunnen worden gehouden door onder meer duurzame maatregelen te treffen, maar ook door uw tuin van graszoden en ledverlichting te voorzien.Uw huis duurzaam vormgeven kan op verschillende manieren. Tijdens de bouw kan uitgebreid aandacht worden besteed aan het isoleren van ramen, muren en daken. Om zonder gas te kunnen wonen, kan vloerverwarming worden aangeschaft en kunt u een warmtepomp kopen.

Zonnepanelen op uw dak maken het mogelijk om uw eigen energie op te wekken.Op deze manier draagt u op een respectvolle wijze bij aan het in stand houden van het milieu. Met een elektrische kookplaat en ledlampen vergroot u de duurzaamheid van uw woning nog eens extra.In uw tuin kan eveneens ledverlichting worden geplaatst. Op deze manier zullen de graszoden heel mooi tot hun recht komen, zodra de zon ondergaat.

Klantervaringen in krimpen aan de lek

Klantervaring van Dennis uit Krimpen aan den IJssel

“Duidelijk en correct”

De afspraken worden nagekomen, waar nodig advies. Levering vriendelijk en correct!

Dennis - Krimpen aan den IJssel - 2020-05-06
Klantervaring van Niels uit Ridderkerk

“Geweldige service en zeer mooi en goed gras”

Duidelijke website en makkelijk te bestellen. Na een zeer snelle levering (en dat ondanks de drukte), de volgende dag het gras gelegd en ik moet zeggen met een prima resultaat. Top service en kwaliteit!

Niels - Ridderkerk - 2020-03-31

Graszoden bezorgen krimpen aan de lek

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in krimpen aan de lek en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor krimpen aan de lek

Veelgestelde vragen in krimpen aan de lek

Hoe snel kunnen graszoden in krimpen aan de lek geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar krimpen aan de lek?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.