Graszoden kopen in Klundert

Klundert is een Nederlandse stad uit de gemeente Moerdijk van de provincie Noord-Brabant. Met een inwonersaantal van slechts 5.800 inwoners is het een stad met veel ruimte en rust. Bovendien heeft het een gunstige ligging tussen Zevenbergen, Fijnaart en Moerdijk. Hierdoor bent u binnen een korte tijd op andere mooie locaties. Dit alles zorgt ervoor dat Klundert een locatie is waar u fantastisch een huis kunt kopen.

Bent u van plan om in de toekomst een woning in de gemeente Moerdijk te kopen? Wilt u specifiek wonen in de stad Klundert? En bent u bovendien op zoek naar graszoden waarmee u een groen gazon in uw tuin kunt maken? Dan zit u hier helemaal goed. We bieden namelijk een groot aanbod van verschillende graszoden. Deze zijn verkrijgbaar voor een scherp tarief en worden daarnaast zo snel mogelijk bezorgd. Eerst meer hierover weten? Scrol dan snel naar de onderkant van deze pagina waar we alle informatie hebben staan.

Ruim en landelijk wonen in Klundert

Graszoden kopen bij Blauwe Hoef

Blauwe Hoef is een project met als doel om toekomstbestendige en duurzame woningen te bouwen. Het gaat hierbij om de bouw van zo’n 100 woningen. Dit woongebied moet nog gebouwd worden, maar het heeft een zeer gunstige ligging aan de rand van Klundert en tussen het groen.

De woningen zelf gaan karakteristieken krijgen die landelijk aanvoelen. Hiermee wil de gemeente ervoor zorgen dat het woongebied inspeelt op de nodige woonwensen, maar toch meegaat met de kleinschalige en landelijke omgeving. Dit gebied is daarom uitstekend voor starters, senioren en gezinnen die willen wonen op een landelijke en toch modern gebied.

Ook zijn ze van plan de woningen te voorzien van ruime tuinen. Wilt u hier een huis kopen? Dan kunt u dit complimenteren met een groen gazon. Vaak zijn het leggen van graszoden de ideale oplossing om woongebieden als deze een groen karakter te geven.

Een huis kopen in Klundert centrum

Wist u dat Klundert al vanaf het jaar 1250 bestaat? In de tussentijd zijn er vele monumenten, schitterende panden, groene parken en mooie voorzieningen gebouwd in de binnenstad. Hierdoor is dit van alle buurten en wijken misschien wel het leukste plekje om te wonen binnen deze stad.

Zo kunt u in de ochtend een heerlijke wandeling maken langs panden zoals het Johannes de Doperkerk of het oude stadhuis. Terwijl de middag en avonduren weer perfect zijn voor het winkelen, zitten op een terras of om met vrienden in de tuin te zitten.

Wilt u uw eigen tuin in het centrum gezellig maken? Dan is het kopen van graszoden een goede optie. Met een groen gazon maakt u nét dat stukje levendigheid wat een tuin zo mooi maakt. Deze graszoden kunt u eenvoudig kopen via onze webshop.

Natuur & Omgeving Klundert

Klundert staat bekend vanwege haar mooie natuur en omgeving. Zo is het gelegen op een zeekleipolder. Dit is een klei dat door zeewater is afgezet. Bovendien is dit zeer vruchtbare bodem wat u bijvoorbeeld terugziet in de vele begroeiing van de omgeving.

Ook zijn er vele waterlopen en kreekrestanten. Een voorbeeld is de Mooie Keene die is ontstaan in het jaar 1421 tijdens een grote vloed. Hier is ondertussen een prachtig stuk natuur ontstaan waar u fijn kunt wandelen.

Klantervaringen in Klundert

Klantervaring van Wilfred uit Klundert

“Goede en snelle levering”

Gemakkelijke website om te bestellen. Duidelijke uitleg met documentatie. Snelle levering. Gras ligt er netjes bij. nu veel water geven en ik kan er weer jaren van gaan genieten.

Wilfred - Klundert - 2020-05-19
Klantervaring van Dylan uit Puttershoek

“De mat leg er nu mooi bij.”

Nu een nieuwe mat gelegd in de tuin. Het ziet er gelijk weer strak uit. Prima graszoden, ook perfect geleverd. En aanleggen ging prima, kunnen er weer een paar zomers tegenaan.

Dylan - Puttershoek - 2020-04-12

Graszoden bezorgen Klundert

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Klundert en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Klundert

Veelgestelde vragen in Klundert

Hoe snel kunnen graszoden in Klundert geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Klundert?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.