Graszoden kopen in Kanaleneiland

Als onderdeel van de herontwikkeling van het winkelcentrum Kanaleneiland worden nieuwe woningen gebouwd. 

Om het gehele stadsdeel centrum te voorzien van de benodigde groei, zal ook de nodige aandacht worden besteed aan parkeerplaatsen, winkelruimte en kantoorruimte.
De verwachting is dat na de realisatie de bestaande bouw en de nieuwbouw een mooi geheel vormen.

Nieuwbouwwoning kopen

Heeft u uw oog laten vallen op een tussenwoning, een hoekwoning of een eengezinswoning dan biedt dat ruimte voor groenvoorziening. 
Het kopen van graszoden voor uw huis in Kanaleneiland zal uw tuin er piekfijn uit laten zien.

U kunt de graszoden eenvoudig zelf leggen. Zo tovert u uw tuin in een mum van tijd om tot een fijne plek voor de vrije uurtjes. Bij het kopen van een woning vergt niet alleen de binnenkant de nodige aandacht. Hoe fijn is het als u na het kopen van graszoden de tuin al snel op orde kunt hebben?
Wij kunnen de graszoden bij u bezorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om ze bij ons op te komen halen.

Project Iris

Het belang van duurzame toepassingen kan mede worden gerealiseerd door steun van de Europese Unie. Hiervoor is project Iris in het leven geroepen. Het geheel aan maatregelen maakt dat dit project in Kanaleneiland als Europese koploper wordt gezien. De toepassing van elektrisch vervoer en duurzame energie zijn hier voorbeelden van.

Uw tuin voorzien van graszoden geeft extra uiting aan de milieuvriendelijke toepassingen die Kanaleneiland typeren.

Duurzaamheid in Kanaleneiland

Een gezond klimaat is afhankelijk van veel factoren. Zo kunt u zonnepanelen op uw huis plaatsen en graszoden kopen voor uw tuin. Het kopen van een elektrische laadpaal bij uw nieuwbouwhuis maakt het elektrisch rijden een stuk eenvoudiger te realiseren.

Het bouwen van meer huizen in Kanaleneiland maakt de noodzaak voor een goede groenvoorziening groter. Gezonde lucht is immers belangrijk. Het kopen van graszoden is een doeltreffende manier om een bijdrage aan die schone lucht te leveren.

Ligging Kanaaleiland

De jaren vijftig golden als aftrap voor de gebiedsuitbreiding van diverse gemeenten, waaronder Oudenrijn en De Bilt. Om de woningnood na de oorlog op te lossen, werden plannen bedacht om in het naoorlogse Kanaleneiland 30.000 mensen van huisvesting te voorzien. Waar in het verleden de groenvoorziening werd verwaarloosd, is daar de laatste jaren meer aandacht voor gekomen.

Het geheel aan de getroffen maatregelen maakt Kanaleneiland tot een fijne plek om te wonen. Met het Amsterdam-Rijnkanaal in de directe omgeving is een vaartocht langs Utrecht, Maarssen en Breukelen een fijne invulling van de vrije tijd. 

De licht, ruimte en lucht geven de juiste impuls voor een verbeterend woon- en werkklimaat.

Klantervaringen in Kanaleneiland

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Kanaleneiland

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Kanaleneiland en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Kanaleneiland

Veelgestelde vragen in Kanaleneiland

Hoe snel kunnen graszoden in Kanaleneiland geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Kanaleneiland?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.