Graszoden kopen in Kampen

Kampen ligt in de Nederlandse provincie Overijssel en is tevens de hoofdplaats. Kampen heeft op het moment ruim 53.000 inwoners en is de grootste plaats van Overijssel. De plaats biedt een hoop historische monumenten en kent dan ook een lange geschiedenis. Daarnaast doet de gemeente er zo veel mogelijk aan om het authentieke karakter aan te houden. Dit door de gevels van oude winkels te behouden, maar ook door allerlei plaatsen zo groen mogelijk te houden. Er worden bomen en struikgewas geplant, parken aangelegd en meer. Wij dragen daar aan bij door graszoden op maat aan te bieden. De graszoden zijn geschikt voor zowel publieke plekken als voor uw eigen achtertuin. Neem dus snel een kijkje op onze website!

Onze Tuin Kampen

Onze Tuin Kampen is een vereniging die zich inzet voor de volkstuin van Kampen en wordt draaiende gehouden door vrijwillige hobbyisten. De tuinen worden gebruikt om groente, fruit of snijbloemen te verbouwen. U kunt er zelf een stukje groen reserveren waar producten op verbouwd mogen worden, maar u kunt gerust ook alleen een kijkje nemen bij Onze Tuin. Er is een parkeerplaats aanwezig en duidelijk aangegeven wandelpaden brengen u door de gehele tuin heen.

Het Ketelmeer

Het Ketelmeer ligt voor het grootste gedeelte in de provincie Flevoland, maar grenst ook aan Kampen. Deze locatie is ideaal voor bootliefhebbers, aangezien er prachtige vaarroutes in het gebied liggen. Ook komen er allerlei soorten vogels over het gebied heen, wat het dan weer heel aantrekkelijk maakt voor vogelliefhebbers en natuurfotografen. Het gehele Ketelmeer is maar liefst 3500 hectare groot en onderdeel van het IJsselmeer. Kortom, de perfecte locatie voor een boottocht waarbij u kunt genieten van een mooi stukje Nederlands natuurlandschap.

Nieuwbouw Stationskwartier

Kampen zet flink in op nieuwbouw. Nieuwbouwproject Stationskwartier is daar een voorbeeld van. Het gaat hierbij om 26 woningen, waar enorm veel verschillende type woningen tussen zitten. Denk hierbij aan twee-onder-een-kap, hoekwoningen en tussenwoningen. Verder zijn deze nieuwbouwwoningen volledig gasloos. Met andere woorden; koken gaat elektrisch en de cv-ketel maakt plaats voor een milieuvriendelijke warmtepomp. De woningen zelf zijn dus duurzaam en milieuvriendelijk, maar het blijft niet binnenshuis. De buurt zal vol staan met groen. U kunt hier zelf ook aan bijdragen door uw tuin te voorzien van grasmatten. Deze grasmatten zijn gemakkelijk te bestellen via onze website en worden op maat aangeleverd. Vervolgens kunt u er zelf voor kiezen of wij de graszoden voor u moeten aanleggen of dat u het zelf doet. Op onze website vindt u meer informatie over de bestelmogelijkheden.

Klantervaringen in Kampen

Klantervaring van Herman uit Ijsselmuiden

“Snelle service en telefonisch goed bereikbaar ”

Na een telefoontje voor advies de graszoden online besteld. Precies op de afgesproken tijd kwam de vrachtwagen voorrijden. Stevige rollen en gemakkelijk te leggen.

Herman - Ijsselmuiden - 2020-04-25
Klantervaring van Fc uit Ijsselmuiden

“Uitstekend niet glashelder maar "GRAS"helder”

Top service. Voor 12:00 uur besteld volgende dag in huis. Zoden waren wel giga zwaar maar dat waren ze door het regenachtig weer. Ook prima voor de wat kleiner tuinen zoals bij ons 14/20 m2 Hopelijk slaat gras goed aan. Prijs is top kosten transport tikkeltje hoog.

Fc - Ijsselmuiden - 2019-11-09

Graszoden bezorgen Kampen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Kampen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Kampen

Veelgestelde vragen in Kampen

Hoe snel kunnen graszoden in Kampen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Kampen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.