Graszoden kopen in Hulst

Hulst is een stad die in de provincie Zeeland ligt. Hulst is ook de naam van de gemeente waarin de stad ligt. Bent u woonachtig in of rondom Hulst en bent u op zoek naar het perfecte gazon voor in uw tuin? Dan kunnen wij u daarmee helpen. Op onze website kunt u eenvoudig online graszoden kopen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, zal u de graszoden spoedig aan huis geleverd krijgen. Na het kopen hoeft u zelf nog maar 2 dingen te doen tot uw gazon klaar is: De graszoden planten en eventjes wachten. Daarna kunt u genieten van een prachtig gazon. Wij leveren niet alleen in de stad Hulst, maar ook in andere dorpjes in de buurt kunt u onze graszoden kopen.

Monumenten

Het bestaan ​​van Hulst hangt nauw samen met de regionale geschiedenis. Hulst was ooit de haven van Gent en maakte als een vestingstad deel uit van de Nederlandse en Spaanse verdedigingslinies. Overal in de gemeente zijn er nog golfbrekers en forten te vinden. De natuur en cultuur van de omgeving is nog overal te zien. Zo is de vestingstad een van de 3 meest complete steden van Nederland. In deze sfeer hebben kunst en cultuur een unieke voedingsbodem gevonden. Hulst heeft een groot aantal architectonische en culturele monumenten en staat model voor zowel vestingsteden als hele steden. Feiten hebben bewezen dat het monument er goed uitziet en de welvaart en het welzijn van zijn omgeving kan vergroten! In Hulst zijn er kunstmonumenten in de vorm van galeries. Daarnaast zijn er ook vele natuurmonumenten te vinden. Dit zijn attracties die toerisme trekken. Ook u kunt een steentje bijdragen aan het lokken van toeristen. Een verzorgde tuin helpt daar al een hoop bij. Koop daarom op onze website graszoden om uw tuin mooier te maken.

De Vos Reynaerde

De stad Hearst wordt genoemd in het middeleeuwse epos Van den vos Reynaerde. Het 13e-eeuwse verhaal gaat over de sluwe vos Reynaert, die door sluwheid en bedrog rondrent. Het is een van de weinige werken in de Nederlandse literatuur die buitenlandse literatuur heeft beïnvloed. Joe uc, Shakespeare en Goethe werden allemaal beïnvloed door het verhaal van Renate. Omdat Hulst in het verhaal wordt genoemd, is de stad verbonden aan Reynaerde. Verwijzingen naar het verhaal zijn door de hele stad terug te vinden, zoals straatnamen en afbeeldingen. Wellicht wilt u zelf ook wat van deze natuurrijke roman in huis halen. Planten en bloemen zijn daar een vredige oplossing voor. U kunt bij ons graszoden kopen, opdat ook uw tuin wat meer verwijzingen heeft naar de natuur.

Vesting met stadswallen

In nieuwbouwwijken in Hulst is, verrassend genoeg, ook veel groen te vinden.

De geschiedenis van de stadswallen gaat terug tot de Tachtigjarige Oorlog. Ze zijn omgeven door een gracht en zijn een perfect voorbeeld van het zogenaamde Nederlandse vestingstelsel. De stadsmuren zijn overal van verschillende hoogtes. Ze zijn acht meter hoog in het zuiden en tien meter hoog in het noorden. Er is een gracht in het zuiden. In het noordoosten sluit het aan op Liniedijk. Dit fort heeft vijf poorten, vier kleine hutten (waarvan er nog één over is), negen forten en een stadsmolen.

Klantervaringen in Hulst

Klantervaring van Simon uit hulst

“Goed!”

alle zoden van gelijke kwaliteit. Geen dode stukken.

Simon - hulst - 2020-04-23
Klantervaring van Tara uit Axel

“Snel, goed contact, goede kwaliteit!”

Makkelijk en snel besteld. We werden goed geïnformeerd/op de hoogte gehouden door extreme hitte afgelopen week. Gras ziet er goed uit voor een mooie prijs!

Tara - Axel - 2020-08-14

Graszoden bezorgen Hulst

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Hulst en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Hulst

Veelgestelde vragen in Hulst

Hoe snel kunnen graszoden in Hulst geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Hulst?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.