Graszoden kopen in Huissen

Huissen is een stad in de provincie Gelderland en heeft ruim 19.000 inwoners. Huissen valt onder de gemeente Lingewaard. Gelderland als provincie in het geheel staat bekend om een aantal prachtige trekpleisters midden in de natuur. Al hoewel Huissen van origine een stad is, wordt ook hier het groene en duurzame karakter aangehouden – vooral in de nieuwbouwwijken. Deze groene gebieden moeten uiteraard gefaciliteerd worden en daar komen wij om de hoek kijken. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in graszoden, voor zowel de particulier als op zakelijk gebied. De graszoden kunnen gemakkelijk besteld worden via onze website, waarna wij ze vervolgens op de plek van bestemming komen aanleggen. Waarom nog voor een tuincentra gaan als alles gemakkelijk bij ons online kan en met een ruime voorraad? Bekijk onze website voor meer informatie en bestelmogelijkheden.

Mea Vota

Mea Vota heeft een hoop gedaan voor de agrarische sector in Huissen. Het bedrijf begon met het verbouwen van druiven en tabak op een landgoed van ruim 80 hectaren groot. Al snel kwamen er verschillende investeerders om te hoek kijken en werd de ruimte steeds beter benut. Al hoewel dit al tientallen jaren gelegen is en het bedrijf vanwege nieuwbouw flink heeft moeten afschalen, is er aan de Rond de Bloemstraat nog altijd een monumentaal complex te vinden met enkele druivenkassen. Het is inmiddels meer symbolisch dan bedrijfsvoering, maar hierdoor wel een unieke plek wat een bezoek waard is.

De open tuinenroute door Huissen

Huissen heeft naast een stedelijk gebied ook groot natuurgebied. De open tuinenroute, opgezet door een echtpaar, is hier een mooi voorbeeld van. Deze tuin in Huissen wordt strak onderhouden en heeft een stenen wandelpad waardoor u als bezoeker niets overslaat. Het opmerkelijke aan deze tuin is dan ook dat er zoveel tijd in gestoken wordt dat het er elk jaar weer helemaal anders uit ziet. Denk hierbij aan verschillende boompartijen, allerlei perkjes met bloemen, prachtige gazonnen en kleurrijke bloemen die er extra mooi bij staan op een zonnige dag.

Wonen in Huissen

Bent u op zoek naar een huis in Huissen? Er zijn op het moment meerdere nieuwbouwprojecten in gang gebracht. De bouwkavels in Tuindorp West en Oost zijn al volledig gebouwd en kunnen bewoond worden. Mocht u er echter minder haast bij hebben, dan is Project Poort van Huessen wellicht een optie. Dit aankomende appartementencomplex heeft 15 ruime woningen in een groene buurt. U woont op 200 meter van het oude centrum, toch is het een rustige buurt met veel groen. Als u gaat voor een woning in deze nieuwbouwwijk, vergeet dan ook uw tuin niet. Wij kunnen uw droomtuin realiseren door een prachtig gazon aan te leggen.

Klantervaringen in Huissen

Klantervaring van Sanne uit Arnhem

“Uitstekend ”

Erg goed en vers gras en snel geleverd. Ideaal dat het tegelijk met grond besteld en bezorgd kan worden.

Sanne - Arnhem - 2020-06-01
Klantervaring van Maaike uit Arnhem

“Snelle en nette levering! ”

top service en goede prijs kwaliteit!!!

Maaike - Arnhem - 2019-09-25

Graszoden bezorgen Huissen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Huissen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Huissen

Veelgestelde vragen in Huissen

Hoe snel kunnen graszoden in Huissen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Huissen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.