Graszoden kopen in Huijbergen

Besluit u een huis te kopen in Huijbergen, dan wordt u weliswaar een inwoner van de provincie Noord-Brabant, maar woont u echt op een steenworp afstand van de waterrijke provincie Zeeland. Met slechts 2100 inwoners aan het begin van het jaar 2020 is Huijbergen met recht een echt dorp te noemen. 

Met Bergen op Zoom op slechts 10 kilometer afstand gelegen en Antwerpen en Roosendaal ook relatief dichtbij, vormt Huijbergen een fijne uitvalsbasis voor het kopen van een huis.

Noord-Brabant heeft in de loop der tijd meerdere herindelingen doorgevoerd.  Hierdoor is Huijbergen onderdeel geworden van de gemeente Woensdrecht. Tot het einde van 1996 was het als gemeente zelfstandig. 

Weliswaar is Huijbergen een leuk dorp dat u u ook echt het nodige kan bieden, maar wilt u een nieuw huis kopen, dan zult u toch buiten Huijbergen moeten gaan zoeken.

Hof van Wouw

Toch in de buurt van Huijbergen een huis kopen, dat nieuw wordt opgeleverd, is mogelijk in het Hof van Wouw. Dit project heeft een echte wauw-factor. De drielaags woningen bieden u niet alleen veel ruimte, maar worden ook nog eens duurzaam en energiezuinig opgeleverd. Klaar voor de toekomst en energiebesparend. Tel daarbij op dat u in de nabijheid van een treinstation komt te wonen en er valt weinig meer te wensen. 

Voor uw werk heeft u dus de mogelijkheid om de trein te pakken op steenworp afstand van uw nieuwbouwhuis gelegen.

Als duidelijk is, wanneer uw huis gebouwd gaat worden, kunt u al plannen maken voor het vormgeven van uw tuin door bijvoorbeeld graszoden te kopen. Het kan een goede zet zijn als u de tuin alvast aanlegt tijdens de bouw van het huis.  Hiermee handelt u namelijk u al een deel van de verhuizing af en heeft u tijdens de verhuizing alle tijd voor de inrichting binnenshuis.

Graszoden kopen, voordat u het nieuwe huis betrekt, levert veel voordelen op. Het huis zal minder bevuild worden door de bouwgrond rondom het huis en u verfraait het straatbeeld direct na het leggen van de graszoden.

Tuin verfraaien

De duurzame toepassingen in uw woning vragen ook om duurzame toepassingen in uw tuin.

De graszoden kunnen na het leggen op een eenvoudige manier extra aandacht krijgen door ledlampen in uw tuin te plaatsen.  Deze energiezuinige vorm van verlichting maakt het mogelijk om ook in de donkere maanden van het jaar volop van uw tuin te genieten.

De graszoden kunnen dan na de verhuizing in alle rust worden aangevuld met beplanting, bomen, struiken, bloemen of accessoires.

Mocht u een tuinhuis op de graszoden plaatsen, dan kunt u overwegen om het dak van uw tuinhuis te voorzien van zonnepanelen. Wat u zelf aan energie opwekt hoeft u immers niet te betalen aan de energieleverancier. Zo houdt u geld over voor leuke uitstapjes in de omgeving van Huijbergen.

Klantervaringen in Huijbergen

Klantervaring van Tilly van arendonk uit Roosendaal

“Makkelijk, snel, kwalitatief goed”

Ze komen hun afspraken na. Mailtjes zijn duidelijk en behulpzaam. Op het moment dat wij graszoden bestelde was het erg warm, het mailtje met tips was duidelijk en heeft goed geholpen. Gras is gemakkelijk te leggen en ziet er prachtig uit!

Tilly van arendonk - Roosendaal - 2020-05-24
Klantervaring van Heidi uit Roosendaal

“Top ”

Mooie graszoden snelle levering raad dit bedrijf zeker aan !!!!

Heidi - Roosendaal - 2020-05-22

Graszoden bezorgen Huijbergen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Huijbergen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Huijbergen

Veelgestelde vragen in Huijbergen

Hoe snel kunnen graszoden in Huijbergen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Huijbergen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.