Graszoden kopen in Hoogland

Hoogland is een groot dorp dat behoort tot de gemeente van Amersfoort. Momenteel telt dit dorp ruim 10.000 inwoners wat het tot een dorp maakt met veel levendigheid. Deze levendigheid zorgt dat er veel inwoners zijn met goed verzorgde huizen en even mooie tuinen. Zoekt u nog graszoden voor uw gazon? Dan bent u op de juiste pagina beland. We leveren regelmatig graszoden in de omgeving van Hoogland. Deze kunt u gemakkelijk kopen via onze webshop. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de onderkant van deze pagina.

Landelijk en ruim wonen in Hoogland

Graszoden kopen aan de Hamseweg

Aan de Hamseweg zijn er recent nieuwe huizen gebouwd. Zo ook op de plek waar eerst een oude bakkerij stond. De nieuwe huizen zijn mooi, duurzaam en met de oude lindebomen eromheen die er nog stonden. Bovendien zijn de andere huizen in deze wijk even mooi. Bent u van plan om een nieuwbouwwoning rondom deze straat te kopen? Dan heeft u geluk, want naast de mooie huizen zijn de tuinen even prachtig. Met graszoden in uw tuin draagt u ook bij aan de groene omgeving van Hoogland. Deze kunt u eenvoudig kopen binnen onze webshop.

Nieuwbouw aan de Eikenlaan

Ook bij de Eikenlaan zijn recent nieuwe woningen gebouwd. Deze duurzame huizen hebben de afgelopen tijd ook uitbreidingen gekregen. Zo is er uitbouw gekomen met extra dakkapellen, aanpassingen binnen de woning en een ander dakopbouw. Deze moderne huizen worden gecomplementeerd met een mooi tuin om te zitten. In de warmere maanden kunt u hier heerlijk vertoeven op een groen gazon.

Graszoden kopen in het centrum

Van de verschillende buurten in Hoogland is het centrum misschien wel het mooist van allemaal. Met een rijke geschiedenis, groene plekken, winkels en terrassen is dit het bruisende gedeelte van het dorp. In het centrum heeft u een goede balans tussen levendigheid en rust. Een ideale locatie om te wonen.

Natuur en omgeving Hoogland

Coelhorst

Coelhorst is een echte blikvanger in Hoogland. Dit gebied, gelegen tussen Amersfoort en de Eempolder, is een landgoed dat al vanaf de 12e eeuw bestaat. Sinds 2018 is er ook een laarzenpad gekomen. Hierdoor kunnen wandelaars op de zaterdag en zondag een rustige wandeling maken over dit landgoed. Eromheen vindt u ruime woningen, in een gebied met bos, boomgaarden en weiland. Gaat u hier een huis kopen? Dan wilt u natuurlijk meegaan in deze groene oase. Hiervoor zijn graszoden vaak de ideale oplossing.

Eempolder

In omgeving Hoogland vindt u ook de Eempolder. Dit is een gebied dat bestaat uit de polders: Noorderpolder, Bikkerspolder, Middelwijk en nog veel meer. Het is een unieke plek met open karakteristieken, watersystemen, weteringen en veel smalle sloten. Het is een geschikte locatie om een wandeling te maken, te fietsen en ergens wat te eten en drinken.

Bovendien vindt u hier veel verschillende, bijzondere planten terug. Voorbeelden zijn het pijlkruid, kattenstaart en zwanenbloem. Maar als u goed zoekt, vindt u er nog veel meer terug.

Klantervaringen in Hoogland

Klantervaring van Arie  uit Amersfoort

“Geweldig top gras”

levering netjes en op tijd geleverd gras gelijk gelegd en top kwaliteit ben zeer tevreden.

Arie - Amersfoort - 2020-08-05
Klantervaring van Berry uit Amersfoort

“Keurig op tijd en prima qualiteit”

Keurig op tijd en prima qualiteit. 40m2 besteld en 42m3 ontvangen. Top.

Berry - Amersfoort - 2020-08-01

Graszoden bezorgen Hoogland

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Hoogland en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Hoogland

Veelgestelde vragen in Hoogland

Hoe snel kunnen graszoden in Hoogland geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Hoogland?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.