Graszoden kopen in Hoogezand

In het Groningse plaatsje Hoogezand nabij Sappemeer kunt u een prachtige tuin creëren met een nieuw gazon. Een groen gazon in uw tuin is onmisbaar voor een mooie eenheid met de natuur in het dorp Hoogezand nabij Groningen stad. Graszoden kopen kunt u doen als u een mooi gazon wilt in Hoogezand. Een gazon waarop uw kinderen zich kunnen uitleven, u een vijver met mooie beplanting op aan wilt laten grenzen, of gewoon een mooi gazon grenzend aan een terras met een mooi tuin meubelset waar u heerlijk van het zomerse weer kunt genieten. De omgeving van Hoogezand heeft veel weilanden en bossen. Ook ligt het dorp niet ver van de stad. De mooie woningen en het landelijk wonen zorgt ervoor dat u de drukte van de grote studentenstad Groningen kunt ontvluchten. Hoogezand heeft veel gezinswoningen en mooie kavels met een landelijk tintje. Uw gazon is in de zomer extra groen met graszoden van hoge kwaliteit die u bij ons kunt kopen. Zelf leggen is makkelijk. Het is belangrijk dat u een vlakke ondergrond heeft met aarde dat vrij is van onkruid en netjes is geharkt alvorens u de graszoden kunt leggen.

Wijken in Hoogezand en graszoden kopen

De boomgaard gezinswoningen in Hoogezand zijn nieuwbouwwoningen die het mooist tot hun recht komen met een groen grasveld eromheen. Ook de landerijen fase en park straat in Sappemeer hebben gezinswoningen die zowel vrijstaand zijn als twee onder een kap als in een rijtjeshuis. Deze huizen zijn helemaal mooi als er een groen gazon omheen komt te liggen die u zelf kunt aanleggen door graszoden te kopen. Graszoden kopen zorgt ervoor dat uw woning een mooie aanblik heeft in de nieuwbouw buurt samen met andere woningen en de natuur eromheen. 

Natuur in Hoogezand

Bekend in Hoogezand-Sappemeer is het Gorechtpark. Dit mooie natuurgebied biedt alles om tot rust te komen. Zomers heeft het park een hele mooie vijver die in de winter als ijsbaan dient. Ook worden er diverse soorten activiteiten georganiseerd in het park. In de Kropswolderbuitenpolder vind u moeras. Hier zijn bijzondere wandel en fietsroutes te vinden. Ook wordt hier overtollig water opgeslagen. Ook het Zuidlaardermeer en Leinwijk lenen zich voor een dagje recreatie. Er is veel groen, veel water en weide te vinden. In de ochtend hangt er vaak een mooie mistlaag met een glorieuze ochtendzon. 

Bezienswaardigheden in Hoogezand

De meeste bezienswaardigheden nabij Hoogezand en Sappemeer liggen in de stad Groningen. Zo is er de beroemde Martinitoren, de AA kerk en de bekende grote markt en vismarkt. Groningen is een echte studentenstad maar er zijn ook hele mooie monumentale panden, herenhuizen en musea te vinden in de stad Groningen. Hoogezand is een uitvalsbasis voor wie de drukte van de stad wil ontvluchten en alle rust van de natuur op wil zoeken. Verder heeft Hoogezand zelf een nationaal bus museum. Hier kunt u de geschiedenis van de lijnbussen uit noord Nederland bekijken door de jaren heen. Ook kinderpretpark en speelplaats Ballorig vindt u nabij Hoogezand-Sappemeer. Ook staat hier het veenkoloniale museum waar oudheden zijn te bezichtigen uit de veenkoloniën. Hier zijn tentoonstellingen van werktuigen, materialen die werden gebruikt en beeldhouwwerken. Dit museum in Veendam wat in de buurt van Hoogezand ligt herbergt oudheden uit onder andere landbouw en zeevaart. 

Klantervaringen in Hoogezand

Klantervaring van Bert uit Hoogezand

“Super correcte levering”

Goede levering door een zeer nette chauffeur en zeer mooi gras

Bert - Hoogezand - 2020-04-27
Klantervaring van Nick uit Sappemeer

“Prachtig gras”

Heerlijk dat nieuwe gras. Zo bezorgd en zo gelegd. Het rolt er zo op! Even proef liggen natuurlijk!

Nick - Sappemeer - 2020-04-29

Graszoden bezorgen Hoogezand

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Hoogezand en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Hoogezand

Veelgestelde vragen in Hoogezand

Hoe snel kunnen graszoden in Hoogezand geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Hoogezand?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.